gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Belki de birine de tek iple büzme yöntemi yapmıştı doktor
O nasil kiz
Uyutmak bencede bana temiz gibi geliyo ya evet beldende uyusturyolar tam omuriligin oraya vuruyolarmis bi kac arkadasim oyle dogurduda iste onunda sonrasi cok sancili ya of ya inliyolardi her sekilde zor ya aslinda
Yok kuzum benim yaptran arkadas o kadar rajattiki sanki dogumu ben yaptim normalde bel bas agrisi oluomus ama olmadi hicbisey

Direkt sezeryan isteyemiyo myuz ya? Ben belki bayilcam istemiyorum kardesim zorlami
İstiyosun canim ben sezeryan istiyorum diyosun iste bazi muayeneler yapiyolar sanirim sonra sen ne istersen onu yapiyolar benim arkadasim sezeryan olcam dedi oyle oldu bi arkadsim normal
İstedi bi rahatszligi oldgu icin normal doguma elverisli degilmis diye sezeryan yaptilar onada

Ay ne guzelmis ya diyolar bunyeden bunyeye degisiyomus diye ya oyleymis gercekten demekki
Aynen bide epiduralden sonra bol bol cikolata nescafe fln iciriolar harika degilmi basin agrimasin die kafein alman gerekiomus :) valla bana dayasinlar sabaha kadar yerim icerim bi cocugu emziririm bi kahve icerim ciko yerim ooohh kocamda uyusun koltukta

Eevt canim galiba formalite icabi yasalar geregi en dusuk dozda sanci veriolarmis sonra eger istemiosan direkt sezeryan uygun degil gibi gosteriolarmis.. yoksa artik zorunlu bi duurm olmazsa sezeryan yasakmis normal yapabiliomussun

Vallahi tam senlik cikolota nescafe allah seni ya hem yersin hem emzirirsin acaba cikolota sinirsizmi o cok iyiymis ya

Eevt canim galiba formalite icabi yasalar geregi en dusuk dozda sanci veriolarmis sonra eger istemiosan direkt sezeryan uygun degil gibi gosteriolarmis.. yoksa artik zorunlu bi duurm olmazsa sezeryan yasakmis normal yapabiliomussun
Bende normal yapcak cesret hic yok onceden vardi o cesaret ama yok artik ya ya niye hersey bize boyle cile ya

Vallahi tam senlik cikolota nescafe allah seni ya hem yersin hem emzirirsin acaba cikolota sinirsizmi o cok iyiymis ya

Bende normal yapcak cesret hic yok onceden vardi o cesaret ama yok artik ya ya niye hersey bize boyle cile ya
Cikolata bol yemen lazimmis valla oo eevt ya benim de cesaretim dikimden somta gitti niyeyse o masaya yatmaktan nefret ettm galiba..
Halka şeklinde zarın içinden tek ip geçirip torba büzer gibi büzmüş canım
Haa tamam gorudm ben onu arastrrken gormustum daha once anladim

Bu kaadr cek cocuk dogur sonra gitsin elin kizina asik olsun biraksin anasini gitsin. Hele kiz besle buyut elin oglunun donlarini yikasin sonra evlensin de adaletin bu mu dunyaaa
Bi çocuk yap sonra kaynanalığa geç kız çocuğumla çocuğun karşılaşıp aşk yaşamasınlar korkulur senden

O günlere bi varalım da sağlıklıca da olsun ben hangisi olursa olsun rAzıyım ister normal ister sezeryan bir sekılde ikisinin de farklı zorlukları var herkes nasıl yapıyorsa biz de yaparız saglıkla olsun da her sey Doğum anında . şu dikim ve sonuç beklemekten daha zor olamaz sanırım

Ben de öyle düşünüyorum valla Rabbim şu günlerden kurtarsın da normal Doğumla 4 çocuğa razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…