- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Canim bende öyle biliodum da bilimsel arastirmalar kanitlamis arasinda hicbi fark yok die ikisi de es degerde normalde sezeryanda die.. bilmiyorum artik ama tabi yiyosa normali secemk lazim..Hissedilmiyormuş merak etmezaten jilet kesiği neşter kesiği acı ağrı gibi değil sızlama şeklinde oluyor. Dikiş atarken uyuşturuyorlardır. Bence sıcak bak sezaryen sağlıksız. Doğum abartılan gibi değilmiş bazıları çok abartıyor ama adet sancısı gibiymiş şiddetli bir adet sancısı gibi gelip gidiyormuş öyle sıklaşınca Doğum başlıyormuş sonra da bitiyor zaten şu kızlık zarı meselesinden korktuğum kadar korkmuyorum ondan ya
Kizlik zarinda bari uyusturup kesiolar ya bunda uyusturmadan yikildim su an resmenHissedilmiyormuş merak etmezaten jilet kesiği neşter kesiği acı ağrı gibi değil sızlama şeklinde oluyor. Dikiş atarken uyuşturuyorlardır. Bence sıcak bak sezaryen sağlıksız. Doğum abartılan gibi değilmiş bazıları çok abartıyor ama adet sancısı gibiymiş şiddetli bir adet sancısı gibi gelip gidiyormuş öyle sıklaşınca Doğum başlıyormuş sonra da bitiyor zaten şu kızlık zarı meselesinden korktuğum kadar korkmuyorum ondan ya
Canim bende öyle biliodum da bilimsel arastirmalar kanitlamis arasinda hicbi fark yok die ikisi de es degerde normalde sezeryanda die.. bilmiyorum artik ama tabi yiyosa normali secemk lazim..
Bide epudiral var onu da bi tanidik oldu belinden igne vuruolar uyaniksin sadece belden asagisini hissetmiosun o da fena degil ama ben yatarim sedyeye uyut beni sonra kes bic napiosan yap doktor abla die die
Kesiyi hissetmiyorsun zaten canım dikilirken de uyuşturuyorlar hissede hissede dikmezlerKizlik zarinda bari uyusturup kesiolar ya bunda uyusturmadan yikildim su an resmenöburunde bisey hissetmiosunki hic korkmana gerek yok ama dogum yusuf yusuf gercekten :)) gerci yok ya Allah metanet verir illaki. Hersey nie kadinlara zor böyle ahh ah
Ya benimki zaten dar o zaman simdi nesteri bana daha cok mu atcaklr bastan asagiçocuk sağlığı için vajinal doğum olması daha iyi imiş canım anne için dediğin doğru olabilir. Kesme biçme daha kötü Doğum sonrası daha çok hareket kısıtı daha çok acı oluyo sezaryende
Allah Allah nie kız hangi sekildeki seninki? Muayenede napti da aci cektin? Gecicide kac dikis atiolar bilmiyorum ama bi sorsana gorustugun doktorlaraKesiyi hissetmiyorsun zaten canım dikilirken de uyuşturuyorlar hissede hissede dikmezlergeçicide kaç dikiş atıyorlar acaba çok merak ediyorum. Benim zarın şekli değişik ya doktor dokunarak muayene etti onda bile acı çektim, az dayan dedi düşün
Kız yok açılma illa olacak olmazsa direkt sezaryen zaten. Açılma olduktan sonra eğer yeterli genişlik olmazsa 1cm falan atarlar o da bayağı genişletir sen hissetmezsin zatenYa benimki zaten dar o zaman simdi nesteri bana daha cok mu atcaklr bastan asagi
Aman Tanrımmmm didiimmm
Tam yırtık mı çentik mi diye dokundu galiba bilmiyorum ki zara naptıysa çok canım yandıAllah Allah nie kız hangi sekildeki seninki? Muayenede napti da aci cektin? Gecicide kac dikis atiolar bilmiyorum ama bi sorsana gorustugun doktorlara
Yeter 2 tane ya daha nolsunTam yırtık mı çentik mi diye dokundu galiba bilmiyorum ki zara naptıysa çok canım yandıatmıştım ya sana sen de şekilli demiştin doktor bana 2 dikiş atarız düğün öncesi demişti ama gerçekten 2 dikiş mi bilmiyorum canım
Off yaa doguma kadar su dikisli yer gider imsallah orasi ekstra canimi acitio cunku benimKız yok açılma illa olacak olmazsa direkt sezaryen zaten. Açılma olduktan sonra eğer yeterli genişlik olmazsa 1cm falan atarlar o da bayağı genişletir sen hissetmezsin zaten
Belki 2 dikiş demesi lafın gelişidir yani kalıcı kdr cok olmuyorsa azlığını vurgulamak için demiştir cnm ama eniyisi sen sor tabi doktoraTam yırtık mı çentik mi diye dokundu galiba bilmiyorum ki zara naptıysa çok canım yandıatmıştım ya sana sen de şekilli demiştin doktor bana 2 dikiş atarız düğün öncesi demişti ama gerçekten 2 dikiş mi bilmiyorum canım
Ozamana kadar daha açılır bence kaç kere ilişliye girmiş olacaksın sonuçta cnmOff yaa doguma kadar su dikisli yer gider imsallah orasi ekstra canimi acitio cunku benim
İnsallah canimOzamana kadar daha açılır bence kaç kere ilişliye girmiş olacaksın sonuçta cnm
İkiye razıyım valla bi kıza 6-7 tane atmıştı geçicide onu biliyorum küçücük yere o kadar dikiş nasıl atılıyorsa ama belki çok parçalıdır ondandır benim öyle değilYeter 2 tane ya daha nolsun
Hadi ya dogrudur demisimdir kuzum hatrlayamadim tam da :)
Belki de birine de tek iple büzme yöntemi yapmıştı doktorBelki 2 dikiş demesi lafın gelişidir yani kalıcı kdr cok olmuyorsa azlığını vurgulamak için demiştir cnm ama eniyisi sen sor tabi doktora
Bende kac tane vardi kiz acaba vardir 8 fln galiba.. ama kuzum herkesin o bölgesi farkli sonucta belki ondandir.atsin bisey olmaz bozulcak hemen nasilsa haftasinaİkiye razıyım valla bi kıza 6-7 tane atmıştı geçicide onu biliyorum küçücük yere o kadar dikiş nasıl atılıyorsa ama belki çok parçalıdır ondandır benim öyle değil
Bozulunca elime gelmesin de inşallah canımBende kac tane vardi kiz acaba vardir 8 fln galiba.. ama kuzum herkesin o bölgesi farkli sonucta belki ondandir.atsin bisey olmaz bozulcak hemen nasilsa haftasina
O nasil kizBelki de birine de tek iple büzme yöntemi yapmıştı doktor
Uyutmak bencede bana temiz gibi geliyo ya evet beldende uyusturyolar tam omuriligin oraya vuruyolarmis bi kac arkadasim oyle dogurduda iste onunda sonrasi cok sancili ya of ya inliyolardi her sekilde zor ya aslindaCanim bende öyle biliodum da bilimsel arastirmalar kanitlamis arasinda hicbi fark yok die ikisi de es degerde normalde sezeryanda die.. bilmiyorum artik ama tabi yiyosa normali secemk lazim..
Bide epudiral var onu da bi tanidik oldu belinden igne vuruolar uyaniksin sadece belden asagisini hissetmiosun o da fena degil ama ben yatarim sedyeye uyut beni sonra kes bic napiosan yap doktor abla die die
Ay ilahi ya keyifsizdim hic gulcegim yoktu nereye kadR kesiyolardirki yaYa benimki zaten dar o zaman simdi nesteri bana daha cok mu atcaklr bastan asagi
Aman Tanrımmmm didiimmm