gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canim bende öyle biliodum da bilimsel arastirmalar kanitlamis arasinda hicbi fark yok die ikisi de es degerde normalde sezeryanda die.. bilmiyorum artik ama tabi yiyosa normali secemk lazim..
Bide epudiral var onu da bi tanidik oldu belinden igne vuruolar uyaniksin sadece belden asagisini hissetmiosun o da fena degil ama ben yatarim sedyeye uyut beni sonra kes bic napiosan yap doktor abla die die

Kizlik zarinda bari uyusturup kesiolar ya bunda uyusturmadan yikildim su an resmen öburunde bisey hissetmiosunki hic korkmana gerek yok ama dogum yusuf yusuf gercekten :)) gerci yok ya Allah metanet verir illaki. Hersey nie kadinlara zor böyle ahh ah

çocuk sağlığı için vajinal doğum olması daha iyi imiş canım anne için dediğin doğru olabilir. Kesme biçme daha kötü Doğum sonrası daha çok hareket kısıtı daha çok acı oluyo sezaryende

Kesiyi hissetmiyorsun zaten canım dikilirken de uyuşturuyorlar hissede hissede dikmezler geçicide kaç dikiş atıyorlar acaba çok merak ediyorum. Benim zarın şekli değişik ya doktor dokunarak muayene etti onda bile acı çektim, az dayan dedi düşün

Ya benimki zaten dar o zaman simdi nesteri bana daha cok mu atcaklr bastan asagi
Aman Tanrımmmm didiimmm

Allah Allah nie kız hangi sekildeki seninki? Muayenede napti da aci cektin? Gecicide kac dikis atiolar bilmiyorum ama bi sorsana gorustugun doktorlara

Ya benimki zaten dar o zaman simdi nesteri bana daha cok mu atcaklr bastan asagi
Aman Tanrımmmm didiimmm
Kız yok açılma illa olacak olmazsa direkt sezaryen zaten. Açılma olduktan sonra eğer yeterli genişlik olmazsa 1cm falan atarlar o da bayağı genişletir sen hissetmezsin zaten

Allah Allah nie kız hangi sekildeki seninki? Muayenede napti da aci cektin? Gecicide kac dikis atiolar bilmiyorum ama bi sorsana gorustugun doktorlara
Tam yırtık mı çentik mi diye dokundu galiba bilmiyorum ki zara naptıysa çok canım yandı atmıştım ya sana sen de şekilli demiştin doktor bana 2 dikiş atarız düğün öncesi demişti ama gerçekten 2 dikiş mi bilmiyorum canım

Yeter 2 tane ya daha nolsun
Hadi ya dogrudur demisimdir kuzum hatrlayamadim tam da :)

Belki 2 dikiş demesi lafın gelişidir yani kalıcı kdr cok olmuyorsa azlığını vurgulamak için demiştir cnm ama eniyisi sen sor tabi doktora

Yeter 2 tane ya daha nolsun
Hadi ya dogrudur demisimdir kuzum hatrlayamadim tam da :)
İkiye razıyım valla bi kıza 6-7 tane atmıştı geçicide onu biliyorum küçücük yere o kadar dikiş nasıl atılıyorsa ama belki çok parçalıdır ondandır benim öyle değil

İkiye razıyım valla bi kıza 6-7 tane atmıştı geçicide onu biliyorum küçücük yere o kadar dikiş nasıl atılıyorsa ama belki çok parçalıdır ondandır benim öyle değil
Bende kac tane vardi kiz acaba vardir 8 fln galiba.. ama kuzum herkesin o bölgesi farkli sonucta belki ondandir.atsin bisey olmaz bozulcak hemen nasilsa haftasina

Uyutmak bencede bana temiz gibi geliyo ya evet beldende uyusturyolar tam omuriligin oraya vuruyolarmis bi kac arkadasim oyle dogurduda iste onunda sonrasi cok sancili ya of ya inliyolardi her sekilde zor ya aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…