gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Masallah kuzum nazar degmesin allah daha guzel mutluluklar yasamayi nasip etsin

Cok şükür cnm gecti gitti senin için. İnşallah bize de sırasıya hepimize Allah nasip eder o rahat nefesi kanamayla birlikte

Tamam cnm peki Sabiha dan nasıl

canım sabihadan ya direk havaş-havataşla taksim. Taksimden de bakırköy yapacaksanız o dr olduğu caddeye giden otobüs yada sarı dolmuşlar var
yada sabihadan levente gelen otobus var havalanına gidip gelen
e-3 otobusuyle levent, leventten metrobus - metrobusle incirli durağında inip indiğiniz yerden bakırköy minübusne binip muayenehanenin önünde iniyorsunuz kızlar

Ben bugün ara verdim haftada 3 gun yapiyorumya ama hic kacamak yapmadim ekmek bile yemedim demin az daha kurabiye yiyodum ama dur dedim tarcinli yogurt yedim cok da tatliydi sorma.
Vala azimm diye buna derim ben işte bravooo sana :) kız biz böyle gidersek 1 ayda tığ gbi oluruz inşallah inşallahh

Ayy insallah insallah canim benim sisko gelin olmak istemiyorum :)
N Nelizz Daisyyg X xxoxxoxx ve tum kizlar sizde kurtulcaksiniz ben eminim.
Ay hadi inşallah kuzum hayalini kuruyorum o gün küllerimden doğacağım ya şey bence Daisyyg bence de incililer güzel taç değil :) ben de o gelinliği giyebilirsem bir gün o saç aksesuarından istiyorum :) taçtan daha güzel tabi gelinlik modelinize göre değişir ama saçınızı yarım topuz tarzı yaptıracaksanız ve uzunsa çok iyi duruyo :)

Kızlar sizden bişey rica edicem biriniz doktoruna veya asistanına kalıcı işlemde esneme olayı var mı diye sorabilir mi ilişkiye daha çok var 4 ay oldu benim çok yanlış hareket yaptığım oldu sanırım ilişkiye daha çok olduğu için yaklaşık toplamda 8-9-10 ay civarı olucak çok korkuyorum bu esneme olayı olucak diye

Canim ben cok sordum onceden öyle bisey mumkun degil diyolar ama bilmiyorum olmaz insallah kontrole gittikten sonra sıkıntı cıkcagini dusunmuyorum

Canim ben cok sordum onceden öyle bisey mumkun degil diyolar ama bilmiyorum olmaz insallah kontrole gittikten sonra sıkıntı cıkcagini dusunmuyorum
İnşallah kuzum kontrole bir daha gitme imkanım artık tamamen ortadan kalkmış durumda istanbula tekrardan gitmeyi planlıyordum hem havaalanı nedeniyle hemde bazı kişisel nedenlerle imkansız gibi gözüküyor zaman daraldıkça kendimi o gün nasıl davranmam gerektiği konusunda düşünürken korkmaktan kendimi alamıyorum bütüm vücudum titriyor nasıl atlattınız siz o sırada nasıl sakin kalabildiniz kendimi düğün hazırlığına veremiyorum bu yüzden

Canim sen yapi geregi biraz evhamlisin hepimizden fazla.. bak böyle yaparsan hersey anlasilir.. sakinligini korumak zorundasin bi kere kanamazsa kotu bisey olmaz oldürcek hali yok en kotu bosanirsiniz bu kadar.. yani ben hep böyle dusunuyodum biraz koyver ya. Biraz rahat ol. Artik bakire degil diye gonderen erkek mi kaldi. Kontrole gidelim derse kabul etme bu kadar basit. Bunlar cok sonraki ihtimaller tabiki kanaman olcak ve hicbirine gerek kalmicak. Abartmasin nisanlin da kendine gelsin kurbanlik koyun almiyo sevdigi kizla evleniyo.
Yani sende taviz verme bu konuda. Acarsa konuyu söyle sen karisamazsin benim namusuma ben zaten biliyorum nerde ne yapicagimi nerde durucagimi de. Bu cocuk seni cok baskilamis ben öyle hissediyorum. Tamam her erkek bakire istiyo da bide benim eski sevgilim gibi her turlu igrencligi yapmaya hazir olanlar var izin verme bi hata yaptysak o kadar da degil. Ezdirme kendini ya kanamazsa kanamaz ben bakireyim inanmiyosan zaten beni hic sevmemissindir dersin hadi eyvallah dersin. Normalde pesinden gelmeli gelmiyosa zaten bosver..
Bi kan icin de kaybetmeyi goze aliyosa bosver gerizekaliyi seni dinlemiyosa sozune guvenmiyosa s.olup gitsin.
Tuzum kuru sanma bende ayni kafadayim. Bi kavgada bu konuyu acicak oldu eline verdim yuzugu. Kizlar tamam biz hata yaptik da yani bi dursunlar biz zaten yasam tarzimiz belli pismanligimiz belli kendileri ayni anda yuz kizla gorusunce namussuzluk olmuomu.

Son düzenleme:
Hak veriyorum sana canım. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum 3 aşağı 5 yukarı. İşlem yaptırmadan evlenmiş olsam doktora gidelim dese yine gitmem. Ama ben kendimi ele verecek yapıda biri olduğum için bir de gerçekten sil baştan başlamak istediğim için hayata bu yüzden işlem olmak istiyorum tamamen kendim için yani. Ha psikolojimi ne kadar olumlu etkiler bilmiyorum ama bu şekilde yaparsam kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum. Kurbanlık koyun değiliz tabi ki doktora gitsem bile eşime sizin bilgi vermenizi istemiyorum derim. Benim ne yaşadığımı ben de Allah da biliyoruz nasıl bunalımlar yaşadığımı nasıl zor bir ruh halinde olduğumu nasıl pişmanlık duyduğumu tövbe edip af dilediğimi daha uykudan gözümü açmadan Allahım beni affet diye zikrederken kendimi bulduğumu ağlayarak uyandığımı... bunların bir erkek tarafından yok sayılmasına seyirci olamam. Sırf o tatmin olmuyor diye kendimi ezik hissedecek değilim. Benim mahçupluğum Allah a karşı, kendime karşı. Ben de isterdim eşimle olsun her şeyim. Ama hata yaptım, hatalıysam yine kendime yaptım bu hatayı. Kendi psikolojime yaptım. Doktora gidildiğinde sadece bakire değil diyebilirler, yaşadıklarımı yine kimse bilmeyecek tarif de edemeyecekler... hiç birine hesap vermek zorunda da değiliz. Allahım affetsin yardım etsin gerisi kendi hayatına kendi masumluğuna baksın. Biz aldatmıyoruz ki suçlanıyoruz onu da anlamıyorum. Güçlü olmalıyız bizim Allah a karşı kendimize karşı başımız eğik kullarına karşı değil...

Çok haklısın canım evet düşüncelerinde çok doğru noktalara değiniyosun evet çok baskı uyguluyor ama bu benim sonumu getireceğinden eminim çok evham yapıyorum yaptıkçada herşey üstü üstüne geliyor bana bunu yapanın bir arkadaşı nişanlımın arkadaşı çıktı şimdi ve o kişide bu olayı biliyordu çok kötü oldum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sizce ayrılmalımıyım kızlar herşey ortaya çıkmadan

Ya canim beni yanlis anlama da senin nisanlinin karakterini dusununce bile benim direkt ayril diyesim geliyo ama tabiki yuva yikmak hic istemem bu senin vercegin karar..
Ama iyi dusun derim

Off demin upuzun mesaj yazdim hepsi silinmis siteyi mahvettiler ya.
Yani bizim de esimle ortak araldas var durumu bilen ama ben takmiyorum yaparlarsa öyle bisey Allahindan bulsunlar diye ozetliyim yazdiklarimi..

Off demin upuzun mesaj yazdim hepsi silinmis siteyi mahvettiler ya.
Yani bizim de esimle ortak araldas var durumu bilen ama ben takmiyorum yaparlarsa öyle bisey Allahindan bulsunlar diye ozetliyim yazdiklarimi..
Bilmiyorum canım çok kararsızım banada çoğu kez şeytan ayrıl diyo ama yapamıyorum iki taraftan düşününce hem iyi hem kötü yönleri var evet iyi düşünmekte fayda var aslında doğrusu evlendikten sonra gelip söyleyemezler değil mi böyle birşey olmuştu benim arkadaşımla diye gerçekten mi canım Allah korusun seninde bi kaç tane var sanırım canım ne kadar kötü bir durum bu böyle ya bi hata yapıyoruz veya başımıza birşey geliyor bu olayın izlerini yıllarca taşıyoruz Allah bir an önce tertemiz sayfa açıp yeniden başlamayı nasip etsin sıkıntısız atlatırız inşallah herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…