gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kotu dusunme guzel dusun guzel olsun canim allahin izniyle kotu seyler yasamazssin allahtan baska kimse yargilayamaz seni bizi hepimizi kimsenin haddine degil bu seni seven adam sana inanir guvenir zaten insallah seninde bi sknti cikmiycaktir
Aynen öyle kuzum Güzel düşünmeye çalışıyorum canım inşallah sıkıntısız atlatırım ve hepimiz bu derdi sıkıntısız atlatırız Allahın izniyle

Kızlar böyle konularda erkeklere resti cekmezseniz emin olun daha cok üzerinize geliyorlar o yüzden dimdik durun karsılarında o zaman herşey daha farklı oluyo süt dökmüş kedi gibi oluyorlar :)
Aynen öyle mahçup gördüklerinde maalesef yürekleri yumuşamıyor genel olarak

Ya şu yeni dizi varya hercai diye onu izlerken kendimi çok kötü hissettim ailesi dedesi kızın namusuyla alakalı oldugunu düşünüyodu yani Allahım bizi evlendikten snra baba evine döndürmesin biran kendimi koydum onun yerine ay kızlar bi gerildim yine korktum ilk geceden kanamazsa bu şekilde yapan tipler çok. Dizide olmadı o olay izleyen bilir ama etkilenmemek elde değil ya. Kimi zaman kurtulcaz ya herşeyin bi çözümü var imkansız değil diyorum kimi zamanda yok nasıl olcak imkansız ya kurtulamazsam diye düşünüyorum yine psikolojikmen yerlerdeyim

Sende mi düşündün onu inanan ben hala etkisindeyim onun sanki yüzüme bi tokat yedim allahim sen koru yaşatma o durumu bize

Kizlar telimde gecen bi baktim temmuz ayi fiyat listesi karsima cikti. Ya ben sildikce nerden cikio bunlar anlamadim formatlayinca da rehber gidiyo nasil yapcaz bu isi rehbero yedeklemeyi de beceremedim ama bu telden komple bu hesaplardan kurtulmam lazim benim

Cok guzel dizi bende izliyorum namus diye kizin basina neler geldi ya

Canim telefonunu ayarlardan fabrika ayarlarina getirebilirsin ama resimlerin ve numaralarin gider onlari yedekle istersen yada format atabilirsin format attin olmadiysa fabrika ayarlarina don ilk alindigi gibi olur telefonun

Maleaef canın izlerken kendimi düşündüm galiba ben yalnız değilmişim Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallahh aminnnn
Ayy simdi bende trketme sahnesoni izledim su an aglama krizine girdim o nasil bi sahnedir ya. Zaten regl donemimdeyim ekstra duygusalim fena oldum

Canim telefonunu ayarlardan fabrika ayarlarina getirebilirsin ama resimlerin ve numaralarin gider onlari yedekle istersen yada format atabilirsin format attin olmadiysa fabrika ayarlarina don ilk alindigi gibi olur telefonun
Kuzum numaraari yedekleyemedim yoksa direkt sifir hale getircem de

Maleaef canın izlerken kendimi düşündüm galiba ben yalnız değilmişim Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallahh aminnnn
Bende ayni sekilde.. sanki bana yapilmis gibi cok agladim ya bide ne bilim dedigin gibi gecmis aklima geldi tekrar yasadim sanki. Allah belasini versin hepsinin

Ayy simdi bende trketme sahnesoni izledim su an aglama krizine girdim o nasil bi sahnedir ya. Zaten regl donemimdeyim ekstra duygusalim fena oldum
Bende ayni sekilde.. sanki bana yapilmis gibi cok agladim ya bide ne bilim dedigin gibi gecmis aklima geldi tekrar yasadim sanki. Allah belasini versin hepsinin
Sen düşünme geçmişi artık canım geçti bitti unutt artık regl döneminden duygusallaşmışsın. Kötü bi sahne gerçekten hele bizim gbi psikojimiz alt üstken bunları görmek daha fena yapıyo inşallah bizde kurtuluruz boşuna evham yapmışız deriz ilerde. İnşallahh Allahım sen bizleri koru yardım et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…