gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar iyiki varsınız ya söylediklerinizi tekrar tekrar okudum çok haklısınız kendime güvenim geldi daha iyiyim o arkadaşı söylerse Allahından bulsun ve kanarsa kanar kanamazsa ben elimden geleni yapmışım zaten benim verilecek bi hesabım var o da Allaha kimse beni geçmişimle yargılayamaz ne yaşadığımı bilmeden Allah hepimizin yardımcısını olsun inşallah çok teşekkür ederim X xxoxxoxx Bogazmanzarasi

Amin canim benim insallah yazindi dimi senin dugunde? Gelinlik aldinmi kiz bakiomusn

Yazamadım kızlar sabahtan beri okuyup. Daha iyi hissetmene sevindim umarım hakkında en güzeli olur seni bulur . Ben de buradakilerim dediği ile ayaktayım ne yalan diyim olmasa çoktan bitmiştim sanırım iyiki varsınız hepiniz

Sende iyiki varsin canimm :)

Hep birlikte iyi ki varız ve mutluluğu en çok biz hakediyoruz mücadeleci insanlarız çok şükür yıkılmadık yıkılmayacağız. Güzel yaşamak bizim de hakkımız. Sevindim iyi hissetmenize ben de sizinle güçlüyüm inanın

Son düzenleme:
Bende öyle canım düştüm diyorum sizler varsınız çok şükür beni ayağa kaldırıyorsunuz amin canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz hepimizin hakkında en güzel bizleri bulur ve bu günler kötü bi anı olarak kalsada burada edindiğimiz güzel dostluklar birbirimize verdiğimiz destekler en kötü günlerimizde en güzel anılar olarak hep baki kalır

İnş cnm inş yaza benim bilmiyorum en yakın ben miyim diğer sayfada yazanlar da vardı yaza diye ama tam bir fikrim yok

Amin cnm her gün ayrı stres oluyorum ben yaa aklıma türlü türlü şeyler geliyo Allah sonumuzu güzel günlere çıkarsın inş
Merak etme canım bu zamana kadar herhangi bi yanlış bişey yapmadıysan birşey olmaz inşallah kanaman olur son kontrole gidiyordun sen değil mi doktor herhangi bir sıkıntı yok derse kontrolden sonra daha çok dikkat et kendine düğüne kadar korumaya çalış kendini amin kuzum çıkacak inşallah

Önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum havaalanı kapanmadan önce

Kotu dusunme guzel dusun guzel olsun canim allahin izniyle kotu seyler yasamazssin allahtan baska kimse yargilayamaz seni bizi hepimizi kimsenin haddine degil bu seni seven adam sana inanir guvenir zaten insallah seninde bi sknti cikmiycaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…