- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.301
Evet yaa belki de cok zor değildir aslında bilsek süper olurkeşke biri bize diğer havaalanlarından nasıl oraya gidebileceğimizi anlatsa
Canim git sen doktora sor aklinda ne varsa farketmes yeterki turgay bey bi gorsun de su halini. Zaten bisey yapcaksa yapar süre normal su an git bence havalimani uzaklasinca bide ulasim sorunu olcakKarar verebilsem ;( biletler yine aynı ama bu kez de daha sonra uzak olacak havaalanı cok ama bir yanda düğüne biraz daha yakın olmuş olcak sonra gitsem kararsız kaldım yani cok
Seni tebrik ediyoruzBen bugün hic kacamak yapmadim bana alkısssss
Kızlar sizde kafanizi dagitin istiyorum biraz.. bugünler bidaha gelmiyo bakın çözümü var gordunuz iste benim de oldumu oldu kanamam. Öyle böyle atlatiyosunuz akısına birakın gercekten
Uzak olursada gidip gelmek insana eziyet oluyo bilemedimki dugune yakin gitmek avantajmi olur dez avantajmi olurKarar verebilsem ;( biletler yine aynı ama bu kez de daha sonra uzak olacak havaalanı cok ama bir yanda düğüne biraz daha yakın olmuş olcak sonra gitsem kararsız kaldım yani cok
Aferim sanaaaaaaaaBen bugün hic kacamak yapmadim bana alkısssss
Kızlar sizde kafanizi dagitin istiyorum biraz.. bugünler bidaha gelmiyo bakın çözümü var gordunuz iste benim de oldumu oldu kanamam. Öyle böyle atlatiyosunuz akısına birakın gercekten
Ya bilsek ulasim nasilEvet yaa belki de cok zor değildir aslında bilsek süper olur
Evet işte bilsem enazından kolaysa 1 ay daha erteleyebilirim ama bilmiyorumYa bilsek ulasim nasil
Oluyo
Oyle mi diyorsun cnmCanim git sen doktora sor aklinda ne varsa farketmes yeterki turgay bey bi gorsun de su halini. Zaten bisey yapcaksa yapar süre normal su an git bence havalimani uzaklasinca bide ulasim sorunu olcak
Canim ben oyle diyorum..Oyle mi diyorsun cnm
Fırsatın varsa hemen git canım yoksada duruma göre davran asma yüzünüCok kararsızım kafayı yicem yaa Biryandan hemen gitmek istıyorum bir yandan acele etme diyorum ama diğer havaalanından da uzak olcak oyy oyy
Kalbim git hemen diyo beynim düğüne yakın git son kontrole diyorFırsatın varsa hemen git canım yoksada duruma göre davran asma yüzünü
keşke biri bize diğer havaalanlarından nasıl oraya gidebileceğimizi anlatsa
İstanbullu arkadaşlar yardımcı olsun inşallah ya