gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Karar verebilsem ;( biletler yine aynı ama bu kez de daha sonra uzak olacak havaalanı cok ama bir yanda düğüne biraz daha yakın olmuş olcak sonra gitsem kararsız kaldım yani cok
Canim git sen doktora sor aklinda ne varsa farketmes yeterki turgay bey bi gorsun de su halini. Zaten bisey yapcaksa yapar süre normal su an git bence havalimani uzaklasinca bide ulasim sorunu olcak

Ben bugün hic kacamak yapmadim bana alkısssss
Kızlar sizde kafanizi dagitin istiyorum biraz.. bugünler bidaha gelmiyo bakın çözümü var gordunuz iste benim de oldumu oldu kanamam. Öyle böyle atlatiyosunuz akısına birakın gercekten

Seni tebrik ediyoruz bende yürüyüş yapamadım bugun forsat bulamadım ya inşallah canım bu durumu atlatsak herşeyin üstesnden gelirizi ya öyke düşünüyorum

Karar verebilsem ;( biletler yine aynı ama bu kez de daha sonra uzak olacak havaalanı cok ama bir yanda düğüne biraz daha yakın olmuş olcak sonra gitsem kararsız kaldım yani cok
Uzak olursada gidip gelmek insana eziyet oluyo bilemedimki dugune yakin gitmek avantajmi olur dez avantajmi olur

Daisyyg canim bence git sen bisey olmaz şurda az kaldi dugune zaten...sakarya bide bi sene once diktirdi gitmedi.. bende gitmedim..
Bu arada gelinligin ustune tac falan aldinmi ya ya da aksesuar? Ben internettrn alcam galiba burda bulamam guzel..
Daha gelin cicegi falan alincak off off stres basıyo.

keşke biri bize diğer havaalanlarından nasıl oraya gidebileceğimizi anlatsa
İstanbullu arkadaşlar yardımcı olsun inşallah ya

kızlar yeşilköy havaalanı kadar yakın değil yeni açılan havaalanı ancak buradaki bütün havaalanlarından ulaşım heryere var. metro aktarmaları var, otobüsler var yani kolay ulaşım sağlarsınız sadece aktarma olayı olur
saatinizi ayarlamanız yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…