- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.321
Sağol canım peki Sabiha mı yeni havaalanı mı kolay olur ki acaba ? Haritadan mesafe farklı değilmiş gibi sanki biri Asya biri Avrupa sadecediğer havaalanlarını sabihayı falan anlatabilirim ama yeni havaalanını henüz hiç kullanmadığım için direk yazamıyorum şundan inip şuna binin diye ama öğrenirim. çok kolaydır yani dediğim gibi sadece aktarma olayı olur
Buldunuz iste istanbulu bilen arkadaslari buyrun :)diğer havaalanlarını sabihayı falan anlatabilirim ama yeni havaalanını henüz hiç kullanmadığım için direk yazamıyorum şundan inip şuna binin diye ama öğrenirim. çok kolaydır yani dediğim gibi sadece aktarma olayı olur
Kuzum sende mi istanbula niyetlenmeye basladin?Sağol canım peki Sabiha mı yeni havaalanı mı kolay olur ki acaba ? Haritadan mesafe farklı değilmiş gibi sanki biri Asya biri Avrupa sadece
İste aradigimiz istanbullusabiha anadolu yakası olduğundan baya mesafesi var ama onunda biletleri uygun ve çok zor değil aslında oradanda gelmek aktarması var :)
yenihavaalanınıda yarın sorup yazacağım size
Şeyyy ben hımm tamam korktumdaBuldunuz iste istanbulu bilen arkadaslari buyrun :)SevimliSevimsiz hanim yol tarif ederek kurtulamazsin diyet ne alemde? Sana kafayi taktim bak M Maryy987 ne güzel yapiyo diyetini takiyo muyum
Haha şaka yapiyorum canim kendime es ariyorum iste bakma sen bana :)Şeyyy ben hımm tamam korktumdadikkat edeceğim yarından itibaren söz spor yapamasamda yediklerime dikkat edip bol su içeceğim güne sade kahve ile başlayacağım çalışırkende yeşil çay
Yok canm dikis atan yeri onariyo galiba sadecePeki deliğe en yakın yüzeyde ki bir dikiş atarsa ama kalan kısmı tuttuysa sizce o zaman ne yapılır sil baştan mı işlem der aklımda deli sorular
Ayy inşallah canım yaa insanın aklını kurcalıyor bu durum iyice dengesiz oldukYok canm dikis atan yeri onariyo galiba sadece
Yapalım tabiii sıra sende bugün yürüyüşünü yaptın mı Balyanak söyle bakalımHaha şaka yapiyorum canim kendime es ariyorum iste bakma sen bana :)
Sen karar verebildin mi canım ne yapacaksın ne edeceksinSağol canım peki Sabiha mı yeni havaalanı mı kolay olur ki acaba ? Haritadan mesafe farklı değilmiş gibi sanki biri Asya biri Avrupa sadece
Bilmiyorum ki kuzum seneye kalırsa böyle düşünebilirmişim gibi :)Kuzum sende mi istanbula niyetlenmeye basladin?
Bildiğiniz şeylerden sonra konuşma olmadı canım seneye erteledik gibi duruyor. İşlem olarak hala geçici düşünüyorum ama niyeyse:) ama seneye olursa düğün belki kalıcı da yaptırabilirim bilemedim ki :)Sen karar verebildin mi canım ne yapacaksın ne edeceksin
Yok cnm daha almadım gelinlik bi ortaya çıksın da ona göre bakacağım. Arkadasım da taç varmış onu kullanabilirsin dedi baktım baya da hoşuma gitti ama ben taçtan ziyade aksesuar gibi oluyo ya hani uzun boncuklu yada incili gibi oyle bir set istiyorum ama bakınca fikrim de değişebilir farklı seyler görürsem. Gelinlik çiçeğimde geçen bir yere sordum 100 150 civarı dediDaisyyg canim bence git sen bisey olmaz şurda az kaldi dugune zaten...sakarya bide bi sene once diktirdi gitmedi.. bende gitmedim..
Bu arada gelinligin ustune tac falan aldinmi ya ya da aksesuar? Ben internettrn alcam galiba burda bulamam guzel..
Daha gelin cicegi falan alincak off off stres basıyo.
Evet cnm ya en kısa zamanda bilgilendirebilirsen cok sevinirim bilet alcam çünkü ben duruma göresabiha anadolu yakası olduğundan baya mesafesi var ama onunda biletleri uygun ve çok zor değil aslında oradanda gelmek aktarması var :)
yenihavaalanınıda yarın sorup yazacağım size
İste aradigimiz istanbulluistanbuldan sırf yollarda kaybolurum diye tırsıyorum ya bende zor gidip gelmistim
aktarmalar artık kaderi bu şehrin :) ama heryere ulaşım çok kolay ve çabuk canım metro - metrobüs sayesinde
Evet cnm ya en kısa zamanda bilgilendirebilirsen cok sevinirim bilet alcam çünkü ben duruma göre
tamam kuzu benim bi yakınım oturuyor o tarafta geç olduğu için aramadım yarın arayıp yazarım bi de biletler sabihadan daha uygun oradan da çok kolay aslında ama tabi doğal olarak size karışık ve zor olabilir
Ben bugün ara verdim haftada 3 gun yapiyorumyaYapalım tabiii sıra sende bugün yürüyüşünü yaptın mı Balyanak söyle bakalım
Evet masallah alt tarafi bi cicek atacaz gitcek ama o da 100 liradan asagi degil valla.Yok cnm daha almadım gelinlik bi ortaya çıksın da ona göre bakacağım. Arkadasım da taç varmış onu kullanabilirsin dedi baktım baya da hoşuma gitti ama ben taçtan ziyade aksesuar gibi oluyo ya hani uzun boncuklu yada incili gibi oyle bir set istiyorum ama bakınca fikrim de değişebilir farklı seyler görürsem. Gelinlik çiçeğimde geçen bir yere sordum 100 150 civarı dedi
Onu istanbulda olan birine sormak lazim kuzum ogrenmek lazim iyce kolaysa bi ay sonra gidebilrsinEvet işte bilsem enazından kolaysa 1 ay daha erteleyebilirim ama bilmiyorum