gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Cnm guvensizlik gibi degil de neden olmadı bir gidip kontrol ettirelim neymiş ne değilmiş öğreniriz ne olcak sanki fln diyebilir
haklısın canım der benimki olsa der yani zorbalıkla değilde güzellikle söyler hayır denmez yani ben diyemem hadi ilkinde gelmedi belki tam girmemiştir der ikinci üçüncü olsun der zamanı uzatırım ama yne kanamazsa mecbur kabul ederim. Ay öyle şeyleri yaşatmasın bize rabbim düşüncesi bile korkunç geliyo.
[/QUOTE]
Ay allah korusun bittigimiz andir o an bizim

Esneme olmaz bence ya. Doktora götürme olayında sağlık sorunu olabilir diye götürme olayı saçma internetten bakıp kanama olmayabilir diyebilir okutabilirsiniz. Kanamadı diye kanser kanısı konulacak değil saçmalamasınlar sağlık problemiymiş. Çarşaf gösterme adeti zaten insanlık dışı, kanama olmadı diye ailesi ve çevresine bunu yayacak insanı da Allah ıslah etsin. Çok saçma ya neyi kanıtlıyoruz biz kendileri niye kanıtlamıyor... kanaması olup ilk gece sonra eşini aldatan iğrenç kadınlar var onlarla evli olmaktan Allah a sığınsınlar kanaması her olmayandan değil. Allah affediyor durumumuzu, kullarının ne haddine onu da anlamıyorum şirk değil de ne bu madem?! Vallahi okudukça gerildim yazılanları... Yalan bile 3 halde söylenebiliyor dinimizde, şu durumda biz de doktorlar da bizi korumak için evliliğimiz sürsün söyleyebilir. Ve günahı yok... araştırdım bunu da.

Katiliyorum

Keşke bunları anlıyacak kapasiteleri olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…