-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.281
Himm anladim kuzum simdi olayi kiz ne cok yazmissiniz son sayfaya gelemedimCnm turgay beye dikim oldum sonuç aldım diye yazmış biri
Bi kizla msjlasiyoduk o cift kat yaptirmisti omu dedim acaba degilmis oda yirtilmaz diye korkuyodu
İnş yani İnan inş ve hayırlısı Allah yardımcımız olsun demekten başka birsey gelmiyo elimdenTakılma son zamanlarında kafa karışıklığına izin verme kuzum her şey yolunda gidecek merak etme
haklısın canım der benimki olsa der yani zorbalıkla değilde güzellikle söyler hayır denmez yani ben diyemem hadi ilkinde gelmedi belki tam girmemiştir der ikinci üçüncü olsun der zamanı uzatırım ama yne kanamazsa mecbur kabul ederim. Ay öyle şeyleri yaşatmasın bize rabbim düşüncesi bile korkunç geliyo.Cnm guvensizlik gibi degil de neden olmadı bir gidip kontrol ettirelim neymiş ne değilmiş öğreniriz ne olcak sanki fln diyebilir
6 Nisan sonmuş galiba hatta 5 Nisa’n da uçuşları olanları da oraya almışlar diğer yeni havaalanına. Düğün de yaza cnmCanim kapanmadan gitsen rahat gidersin ne zaman kapancakmiski dugun ne zamanki senin canim
Bu benim de aklıma cok geliyo işteKizlar orasi durduk yere esnermi genislermi ya aklima gelip duruyo benim
KatiliyorumEsneme olmaz bence ya. Doktora götürme olayında sağlık sorunu olabilir diye götürme olayı saçma internetten bakıp kanama olmayabilir diyebilir okutabilirsiniz. Kanamadı diye kanser kanısı konulacak değil saçmalamasınlar sağlık problemiymiş. Çarşaf gösterme adeti zaten insanlık dışı, kanama olmadı diye ailesi ve çevresine bunu yayacak insanı da Allah ıslah etsin. Çok saçma ya neyi kanıtlıyoruz biz kendileri niye kanıtlamıyor... kanaması olup ilk gece sonra eşini aldatan iğrenç kadınlar var onlarla evli olmaktan Allah a sığınsınlar kanaması her olmayandan değil. Allah affediyor durumumuzu, kullarının ne haddine onu da anlamıyorum şirk değil de ne bu madem?! Vallahi okudukça gerildim yazılanları... Yalan bile 3 halde söylenebiliyor dinimizde, şu durumda biz de doktorlar da bizi korumak için evliliğimiz sürsün söyleyebilir. Ve günahı yok... araştırdım bunu da.
Keşke bunları anlıyacak kapasiteleri olsaEsneme olmaz bence ya. Doktora götürme olayında sağlık sorunu olabilir diye götürme olayı saçma internetten bakıp kanama olmayabilir diyebilir okutabilirsiniz. Kanamadı diye kanser kanısı konulacak değil saçmalamasınlar sağlık problemiymiş. Çarşaf gösterme adeti zaten insanlık dışı, kanama olmadı diye ailesi ve çevresine bunu yayacak insanı da Allah ıslah etsin. Çok saçma ya neyi kanıtlıyoruz biz kendileri niye kanıtlamıyor... kanaması olup ilk gece sonra eşini aldatan iğrenç kadınlar var onlarla evli olmaktan Allah a sığınsınlar kanaması her olmayandan değil. Allah affediyor durumumuzu, kullarının ne haddine onu da anlamıyorum şirk değil de ne bu madem?! Vallahi okudukça gerildim yazılanları... Yalan bile 3 halde söylenebiliyor dinimizde, şu durumda biz de doktorlar da bizi korumak için evliliğimiz sürsün söyleyebilir. Ve günahı yok... araştırdım bunu da.
Biz onlardan daha masumuz bence ... Keşke olsaydı... anlasalardı bizi...Keşke bunları anlıyacak kapasiteleri olsa
KeşkeeeeBiz onlardan daha masumuz bence ... Keşke olsaydı... anlasalardı bizi...
ben yaptırdım ve oldu güvenebilirsinMUstafa alihanoğlu kendinden çok emin konuştu güven bana rahat ol dedi ben haram para yemem sen burdan çıkarkende vicdanlı doktor bulamayabilirsin dedi
Peki acildi mi tam olarak iliskiden sonra? Foto atabilir misin kendimle karslastrmak icinben yaptırdım ve oldu güvenebilirsin
Himm anladim canim az bi zaman kalmis yerin degismesine dugunede az kalmis dugune bi iki ay kala git istersen canim6 Nisan sonmuş galiba hatta 5 Nisa’n da uçuşları olanları da oraya almışlar diğer yeni havaalanına. Düğün de yaza cnm
Bende bunu dusunuyorum ya bazen bakiyorum genislemismi fln diye anlamiyorumBu benim de aklıma cok geliyo işte
Doktor bey in asistanına sordum cnm erken yada geç farketmez istediği zmn gelebilir demiş düğün de yaza diye belirttim özellikle ondan kararsız kalmıştım kapanmadan gitsem mi diyeHimm anladim canim az bi zaman kalmis yerin degismesine dugunede az kalmis dugune bi iki ay kala git istersen canim
Valla kuzum en rahat zaman ne zamansa ozaman gitDoktor bey in asistanına sordum cnm erken yada geç farketmez istediği zmn gelebilir demiş düğün de yaza diye belirttim özellikle ondan kararsız kalmıştım kapanmadan gitsem mi diye
Karar verebilsem ;( biletler yine aynı ama bu kez de daha sonra uzak olacak havaalanı cok ama bir yanda düğüne biraz daha yakın olmuş olcak sonra gitsem kararsız kaldım yani cokValla kuzum en rahat zaman ne zamansa ozaman git