gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bence demez bak benimki de dedi ilk giremeyince bazilarinin esnek oluyomis öyledir uzme kendini die yani biliyolar az cok insallaj oyle der ve uzatmaz
Noluyor ya kim kime ne diyo
[/QUOTE]
Canim kizlar kanamazsa falan esimiz bi sorunmu var acaba saglik acisindan die doktora gidelim der guvenmiyoruz demez diyolar..
Oyle diyince de biz sert cikip gitmiyoruz diyemeyiz diyolar da.

Canim kapanmadan gitsen rahat gidersin ne zaman kapancakmiski dugun ne zamanki senin canim

Ya nasil insan bunlar tukureyim boyle zihniyete Allah belalarini versin.

Tobe yarabbim ya halaa boyle sacmalik yapan insanlar var ya

Aminnnnnnnnn insallahhhhh canim

Bana da inandirici gelmedi.. simdi ben zor yirtiliyo die sizi etkiledimya onu cürütmek icin yazilmis gibi.. ama napim dogruyu soyluyumki sizde tedbir alin. Cift katmis bide nasil yirtildi hepsi anlamadim
Banada pek inandırıcı gelmedi çogu kişi dikimden snra mutlaka ğye olup aklına takılanları soruyo destek amaçlı veya öncesinde .birden bire üye olup olumlu sonuç alması ve açtıgı konu başlıgı banada inandırıcı gelmedi
[/QUOTE]
Yazan kisinin kullanici adi ne canim

çay bardağı fincan nedir ya o kadar kanama olsa adam korkudan doktora götürür bir kere
[/QUOTE]
Kan kaybindan gidiyo der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…