-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.261
Noluyor ya kim kime ne diyoBence demez bak benimki de dedi ilk giremeyince bazilarinin esnek oluyomis öyledir uzme kendini die yani biliyolar az cok insallaj oyle der ve uzatmaz
Canim kapanmadan gitsen rahat gidersin ne zaman kapancakmiski dugun ne zamanki senin canimkızlar Ben size sormuştum ya hani Turgay beye düğün öncesi ne zmn gitsem diye acaba havalimanı kapanmadan gitsem mi ozmn da erken olacak fln diye sormuştum hatırlarsanız. Asistanına sordum havalimanı kapanmadan gelsem yaza da daha var düğün için erken mi olacak diye. Doktor bey de gelebilir bir sorun olmaz erken veya geç diye demiş. Ne yapsam sizce yaa kapanmadan gitsem mi sonra zor mu olur daha
Ya nasil insan bunlar tukureyim boyle zihniyete Allah belalarini versin.Hatta ben bi keresnde bu konuyu açtım eski adetlerde çarşaf görmek isteyenler varmış benim oldugum yerde hala yapanlar var düşünün yani bende buna çıtlattım böyle adetleriniz yok dimi diye ben bunu kanul edemem hakaret sayarım diye dönüp bana canım bizde o olay olmaz zaten kanama gelmezse yer yernden oynar herkes duyar zaten dedi. Bi kez daha öldüm yani demek kanamazsa birilerni arayabilir ne bilim ya korkunç işte. Ben o gün nasıl geçecek bilmiyorum açıkcası
Kuzum kan pihtisi flndir diye dusunuyorum benim hep pihtili oluyo cnkuIp değilde kaygansi bisey bende anlamadim ya işlem sonrası ilk reglim hiç bu sorun olan oldu mu
Amiiiiinnnnn o gelinlik buraya gelecekkkAman kuzum alemsin ya vala :):):) afiyet olsun lop lop yag yaksın inşallah :):)
Cekme kuzum dedigi gibi ip sarkiyosa cekme ipin ucu fln sarkiyodur kan pihtisiysa duser oDenedim bi cnm gelmedi acıdı bıraktım ama o şey zaten acı veriyo arada
Tobe yarabbim ya halaa boyle sacmalik yapan insanlar var yaHatta ben bi keresnde bu konuyu açtım eski adetlerde çarşaf görmek isteyenler varmış benim oldugum yerde hala yapanlar var düşünün yani bende buna çıtlattım böyle adetleriniz yok dimi diye ben bunu kanul edemem hakaret sayarım diye dönüp bana canım bizde o olay olmaz zaten kanama gelmezse yer yernden oynar herkes duyar zaten dedi. Bi kez daha öldüm yani demek kanamazsa birilerni arayabilir ne bilim ya korkunç işte. Ben o gün nasıl geçecek bilmiyorum açıkcası
Aminnnnnnnnn insallahhhhh canimKızlar insallah artik demezler öyle seyler ya bu saatten sonra mutlu olalim benim de yuregim agzimda bisey olcak bi yerden ogrencek cektiklerim bosa gitcek diye.. bi o kadar da bosvermislik var. Kizginim uzgunum mutsuzum bi o kadar umutluyum cokca yorgunum... Rabbim hayirli kaderler yazsin bize bunca haketmeyen insan mutluyken bize de nasip etsin..
versin vala canım onlr sanki her boku yememişlerde masum ayagına yatıyolar yapcak ne var başka..Ya nasil insan bunlar tukureyim boyle zihniyete Allah belalarini versin.
inşallahhhh :):)Amiiiiinnnnn o gelinlik buraya gelecekkk
Canim kizlar kanamazsa falan esimiz bi sorunmu var acaba saglik acisindan die doktora gidelim der guvenmiyoruz demez diyolar..Noluyor ya kim kime ne diyo
Kim yazmis ne yazmis canim ben oraya bakmiyorum hic bildirimde gelmiyoEvet gideyim diyorum bakalım inş dedigin gibidir Allah yardım etsin inş Buarada diğer tarafa biri yazmış gerçek mi acaba
Ya ne yazmislar ben bulamammmDeneyim bakalım
Acıdı çekince bende çekmedim cnm kendiliğinden düştü sonra ama neydi o hala bilmiyorum çok mu dar dikti dr geçemedi anlamadım yada ipe takıldıCekme kuzum dedigi gibi ip sarkiyosa cekme ipin ucu fln sarkiyodur kan pihtisiysa duser o
Canim cekme dursun oyle belki ipini zorlarsin allah korusunOraya takılmış gibi sanki cnm ve dikilen yer aciyo
Kizzzzz ne yazmislar catliycammkızlar bende okudum hepsini bilmem çok inandırıcı değil bence
Cnm turgay beye dikim oldum sonuç aldım diye yazmış biriKizzzzz ne yazmislar catliycamm
Banada pek inandırıcı gelmedi çogu kişi dikimden snra mutlaka ğye olup aklına takılanları soruyo destek amaçlı veya öncesinde .birden bire üye olup olumlu sonuç alması ve açtıgı konu başlıgı banada inandırıcı gelmediBana da inandirici gelmedi.. simdi ben zor yirtiliyo die sizi etkiledimya onu cürütmek icin yazilmis gibi.. ama napim dogruyu soyluyumki sizde tedbir alin. Cift katmis bide nasil yirtildi hepsi anlamadim
çay bardağı fincan nedir ya o kadar kanama olsa adam korkudan doktora götürür bir kereGordum simdi bende yazdim canim.. gonul isterki gercek olsun hele ben az kanamam oldu dedikten sonra cay bardagi fincan kan geldi diyenler türedi günah almak istemiyorum tabi insallah gercektir de size de bi umut olur.
Zaten reklami anlamis degilim zaten basarilisin be adam ne diye sacma sapan islere girp insanin icine süphe koyuyosun....