gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bence demez bak benimki de dedi ilk giremeyince bazilarinin esnek oluyomis öyledir uzme kendini die yani biliyolar az cok insallaj oyle der ve uzatmaz
Noluyor ya kim kime ne diyo
[/QUOTE]
Canim kizlar kanamazsa falan esimiz bi sorunmu var acaba saglik acisindan die doktora gidelim der guvenmiyoruz demez diyolar..
Oyle diyince de biz sert cikip gitmiyoruz diyemeyiz diyolar da.

kızlar Ben size sormuştum ya hani Turgay beye düğün öncesi ne zmn gitsem diye acaba havalimanı kapanmadan gitsem mi ozmn da erken olacak fln diye sormuştum hatırlarsanız. Asistanına sordum havalimanı kapanmadan gelsem yaza da daha var düğün için erken mi olacak diye. Doktor bey de gelebilir bir sorun olmaz erken veya geç diye demiş. Ne yapsam sizce yaa kapanmadan gitsem mi sonra zor mu olur daha
Canim kapanmadan gitsen rahat gidersin ne zaman kapancakmiski dugun ne zamanki senin canim

Hatta ben bi keresnde bu konuyu açtım eski adetlerde çarşaf görmek isteyenler varmış benim oldugum yerde hala yapanlar var düşünün yani bende buna çıtlattım böyle adetleriniz yok dimi diye ben bunu kanul edemem hakaret sayarım diye dönüp bana canım bizde o olay olmaz zaten kanama gelmezse yer yernden oynar herkes duyar zaten dedi. Bi kez daha öldüm yani demek kanamazsa birilerni arayabilir ne bilim ya korkunç işte. Ben o gün nasıl geçecek bilmiyorum açıkcası
Ya nasil insan bunlar tukureyim boyle zihniyete Allah belalarini versin.

Hatta ben bi keresnde bu konuyu açtım eski adetlerde çarşaf görmek isteyenler varmış benim oldugum yerde hala yapanlar var düşünün yani bende buna çıtlattım böyle adetleriniz yok dimi diye ben bunu kanul edemem hakaret sayarım diye dönüp bana canım bizde o olay olmaz zaten kanama gelmezse yer yernden oynar herkes duyar zaten dedi. Bi kez daha öldüm yani demek kanamazsa birilerni arayabilir ne bilim ya korkunç işte. Ben o gün nasıl geçecek bilmiyorum açıkcası
Tobe yarabbim ya halaa boyle sacmalik yapan insanlar var ya

Kızlar insallah artik demezler öyle seyler ya bu saatten sonra mutlu olalim benim de yuregim agzimda bisey olcak bi yerden ogrencek cektiklerim bosa gitcek diye.. bi o kadar da bosvermislik var. Kizginim uzgunum mutsuzum bi o kadar umutluyum cokca yorgunum... Rabbim hayirli kaderler yazsin bize bunca haketmeyen insan mutluyken bize de nasip etsin..
Aminnnnnnnnn insallahhhhh canim

Bana da inandirici gelmedi.. simdi ben zor yirtiliyo die sizi etkiledimya onu cürütmek icin yazilmis gibi.. ama napim dogruyu soyluyumki sizde tedbir alin. Cift katmis bide nasil yirtildi hepsi anlamadim
Banada pek inandırıcı gelmedi çogu kişi dikimden snra mutlaka ğye olup aklına takılanları soruyo destek amaçlı veya öncesinde .birden bire üye olup olumlu sonuç alması ve açtıgı konu başlıgı banada inandırıcı gelmedi
[/QUOTE]
Yazan kisinin kullanici adi ne canim

Gordum simdi bende yazdim canim.. gonul isterki gercek olsun hele ben az kanamam oldu dedikten sonra cay bardagi fincan kan geldi diyenler türedi günah almak istemiyorum tabi insallah gercektir de size de bi umut olur.
Zaten reklami anlamis degilim zaten basarilisin be adam ne diye sacma sapan islere girp insanin icine süphe koyuyosun....
çay bardağı fincan nedir ya o kadar kanama olsa adam korkudan doktora götürür bir kere
[/QUOTE]
Kan kaybindan gidiyo der :KK70:

X