- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.161
Kzlar bile sorcam devlet hastanesi kızlık zarı muayenesi yapıyomudur acaba bilginiz varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erimiştir belki de direk cunku kimisinden eriyip kimisinde dökülüyoryaa benim de bugün 30. günüm ve hiç ip görmedim kızlar ya normal olmayan birşeyler mi var acaba
O süreç kolay geçmiyo zaten cnm ama her ne kdr yapamasam da iyi düşünmeye çalıştım elimden geldiğince yoksa zindan oluyo her sey. Kesin tarih bilmek Bir yandan rahatlatıyor az kaldı olup bitecek yakında diyorsun ama bir yandan da okdr stres bence bu ikisinin arası yok zatenÇok doğru diyorsunuz canımlar. Haklısınız da ama düğün tarihi netleştirme çok zor geldi bana bilmiyorum. Net tarih olacak ya hani bileceğim falan bilmiyorum. Siz nasıl atlattınız o süreci? Tarih netleşse aslında ruhumun özgürleşeceği gün, biliyorum kurtuluş var, biliyorum her şey çok iyi olacak ama işte bilmiyorum tarih belirlemek zor geldi. Erteledikçe de psikolojimden oluyorum o da var ama ne bileyim öyle dedim o da kabul etti gibi görünüyor..
Benim fikrim yok cnmKzlar bile sorcam devlet hastanesi kızlık zarı muayenesi yapıyomudur acaba bilginiz varmı
Muayeneye gitmek istiyorum ama özele gdcek kadar durumum yok mecbur devlet hastanrsi dedim ama orasıda acaba muayene edermi ondan şüpheliyim çevre ile gidecen bunun içinBenim fikrim yok cnm
Sen iyiymissin baya kuzum bende baya kacamak yaptim ya off nasil.gidecek bu kilolar bilmiyorum hic iradem yok. Yarin bastan baslicam..Vala kuzum şimdiye kadar iyi ama bugün biraz kaçamak yaptım galiba normalde nescafe abur cubur fln yemezdim bugun yedim bakalım ama ekmegi fln buraktm ya az yiyorum bide karnım bi düzleşti sanki artık ödemmiydi şişkinlik fln gitti galiba.
Canim bildigim kadaryla devlette o muayeneyi olman icin bi rapor olmasi gerekiodu.. bide bekaret raporu da vermiolar sadece sama söylüyo doye biliyorum..Muayeneye gitmek istiyorum ama özele gdcek kadar durumum yok mecbur devlet hastanrsi dedim ama orasıda acaba muayene edermi ondan şüpheliyim çevre ile gidecen bunun için
Ben özelde yaptırdıgımda bilr adli bir vakka değilim kendi isteğimle muayene oluyorum diye bir kağıt imzalatmışlardıKzlar bile sorcam devlet hastanesi kızlık zarı muayenesi yapıyomudur acaba bilginiz varmı
ya kuzum normalde ne için gittiğin belli olmuyomuş kayıtlarda sskya fln yansımıyomuş diye biliyodum ya napim devlete gidiyim dedim ama. Hatta doktorun odasına geçerim orda yalnız kalmak istediğimi hemsire fln öıktıktan snrada açıı açık söylerim diyodumSen iyiymissin baya kuzum bende baya kacamak yaptim ya off nasil.gidecek bu kilolar bilmiyorum hic iradem yok. Yarin bastan baslicam..
Canim bildigim kadaryla devlette o muayeneyi olman icin bi rapor olmasi gerekiodu.. bide bekaret raporu da vermiolar sadece sama söylüyo doye biliyorum..
Ama devlette kayıt alirlar kuzum yani gecer kayitlara nasil olcakki..
hadi ya devlette hiç bakmazlar o zaman offBen özelde yaptırdıgımda bilr adli bir vakka değilim kendi isteğimle muayene oluyorum diye bir kağıt imzalatmışlardı
Öylemi kayit olmuyosa sıkıntı yok o zaman ya. Bi git dene sansini canim belki yalniz oldugunu gorunce bakar.. eslerin elinden tutup doktora goturmesini önlemek icin yapilan bisey galiba o..ya kuzum normalde ne için gittiğin belli olmuyomuş kayıtlarda sskya fln yansımıyomuş diye biliyodum ya napim devlete gidiyim dedim ama. Hatta doktorun odasına geçerim orda yalnız kalmak istediğimi hemsire fln öıktıktan snrada açıı açık söylerim diyodum
hadi ya devlette hiç bakmazlar o zaman off
İnşallah öyledir canımm inşallahh artık kafamda netleşsin istiyorum. Onunla her görüştüğümde bi kez daha vicdan yapıyorum eve geldiğimde aklımdan çıkmıyo nasıl bu işin içinden çıkcam diyeÖylemi kayit olmuyosa sıkıntı yok o zaman ya. Bi git dene sansini canim belki yalniz oldugunu gorunce bakar.. eslerin elinden tutup doktora goturmesini önlemek icin yapilan bisey galiba o..
Canim hic ama hic vicdan yapma erkekler canavar hepsi hakediyolar en temizinin icinden bile birsuru pislik cıkıo. Hatta bu dikimi yaptrmak bile kendimize hakaret de iste.İnşallah öyledir canımm inşallahh artık kafamda netleşsin istiyorum. Onunla her görüştüğümde bi kez daha vicdan yapıyorum eve geldiğimde aklımdan çıkmıyo nasıl bu işin içinden çıkcam diye
hiç lens düşünmedim ama takma kirpik tabiki şart bence :) ipek zatenn doğal duruyoKızlar dugunumde lens ve takma kirpik takmak istiyorum ama cok mu dogalliktan cikmis olurum ya ikisini de cok istiyodum ama.
Ya da ikisinden birini secseniz ne secerdiniz siz? Sizde dusunuyo musunuz dugun icin bu tip seyler
Haklısın ama ne bilim işte bazen öyke iyi olabiliyolarki kanıyoruzda işte inaşşalh hepimiz atlatırız bu durumu ya. Kurtulamıcam yakalanacam herşey berbat olcak diye düşünüyorumCanim hic ama hic vicdan yapma erkekler canavar hepsi hakediyolar en temizinin icinden bile birsuru pislik cıkıo. Hatta bu dikimi yaptrmak bile kendimize hakaret de iste.
Ay oyle seymi olur bende cok bisiklete bindim bakire kizlar bisiklete binmezmis o ne oyle yaValla bende bilemedim hiç bunu bi tek turgay hoca diyo bide şuna buna binmeyin diye başka doktordan ne okudum ne duydum diğer kızlar hiç bizim dr umuzda yasakladı demedi acaba dr mu çok evhamlı banada bakire kızlar bisiklete binmez demişti ama ben binmiştim yani önceden kaç defa
Yapmiyo canim devlet hastanaleri ben gitmistim yapilmiyo demislerdiKzlar bile sorcam devlet hastanesi kızlık zarı muayenesi yapıyomudur acaba bilginiz varmı
Kuzum devlet hastanesi bakmiyo ben gitmistim kizlik muayenesi yapilmadigini soylemisti doktorMuayeneye gitmek istiyorum ama özele gdcek kadar durumum yok mecbur devlet hastanrsi dedim ama orasıda acaba muayene edermi ondan şüpheliyim çevre ile gidecen bunun için
O vijdan azaplari beni de yedi bitirdi kuzum baska caremiz yok kurtulus var sonucta caresiz dert degil canim sende kurtulcaksinİnşallah öyledir canımm inşallahh artık kafamda netleşsin istiyorum. Onunla her görüştüğümde bi kez daha vicdan yapıyorum eve geldiğimde aklımdan çıkmıyo nasıl bu işin içinden çıkcam diye
Ben kirpik tercih ederdim heralde lens cok yapay dururmu bilmiyorum ama ille lens istiyorum diyosan cok iyilerden al kuzum sanki dogal gibi duranlar oluyoKızlar dugunumde lens ve takma kirpik takmak istiyorum ama cok mu dogalliktan cikmis olurum ya ikisini de cok istiyodum ama.
Ya da ikisinden birini secseniz ne secerdiniz siz? Sizde dusunuyo musunuz dugun icin bu tip seyler
araştırmalarda da mı aynı acaba bilgin varmı kuzumYapmiyo canim devlet hastanaleri ben gitmistim yapilmiyo demislerdi
inşallah canım inşallahh hepimizzz kurtuluruzO vijdan azaplari beni de yedi bitirdi kuzum baska caremiz yok kurtulus var sonucta caresiz dert degil canim sende kurtulcaksin
Emin değilim canım işte nasip bilmiyorum ama artık tarih belirleyelim deyince korktumEminmisn canım zaman kazanmışsın ama psikolojikmrn uzadıkça daha çok stres oluyo olup bitse rahatlcaz gbi tabi yinede sen nasık rahatsan ama en azından bu düşüncelerden sıyrılırdın.