gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar bisey sorcam simdi dogumdan konusunca hep merak ettgm bisey var normal dogumda bazen hani dogum kolaylassin die kesik atiolarya alt kisma. Ya uyusturup mu atiolar yoksa direkt dogum sirasinda acele acele ativeriolarmi? Eger direkt atiolarsa aci vrrmezmi ya gerci ne ara uyusturcaklar :/

Kizlar bisey sorcam simdi dogumdan konusunca hep merak ettgm bisey var normal dogumda bazen hani dogum kolaylassin die kesik atiolarya alt kisma. Ya uyusturup mu atiolar yoksa direkt dogum sirasinda acele acele ativeriolarmi? Eger direkt atiolarsa aci vrrmezmi ya gerci ne ara uyusturcaklar :/
Direkt atıyorlar hissetmiyosun canım herkes öyle diyo :)

Ben de direk atıyorlar diye biliyorum bence o sancı anıyla onu hissetmezsin bile cnm

Evet kesiyolar normal dogumda kesiyolar herkesinkini kesiyolarmis okadar ufak yerden cikmaz tabi ama bence igne yapiyolardir orayi uyusturmk icin cunku sonra dikiyolarda yoksa acir bayagi normal dogum cok dusunmuyorum ama hayirlisi hangisiyse o olsun tabi

Bunu duyduktan sonra normal doguma hic sicak bakmiyorum:KK17:
Hissedilmiyormuş merak etme :KK70: zaten jilet kesiği neşter kesiği acı ağrı gibi değil sızlama şeklinde oluyor. Dikiş atarken uyuşturuyorlardır. Bence sıcak bak sezaryen sağlıksız. Doğum abartılan gibi değilmiş bazıları çok abartıyor ama adet sancısı gibiymiş şiddetli bir adet sancısı gibi gelip gidiyormuş öyle sıklaşınca Doğum başlıyormuş sonra da bitiyor zaten :KK70: şu kızlık zarı meselesinden korktuğum kadar korkmuyorum ondan ya :KK70:

Direkt atıyorlar hissetmiyosun canım herkes öyle diyo :)

Ben de direk atıyorlar diye biliyorum bence o sancı anıyla onu hissetmezsin bile cnm

Evet kesiyolar normal dogumda kesiyolar herkesinkini kesiyolarmis okadar ufak yerden cikmaz tabi ama bence igne yapiyolardir orayi uyusturmk icin cunku sonra dikiyolarda yoksa acir bayagi normal dogum cok dusunmuyorum ama hayirlisi hangisiyse o olsun tabi
Kızlar bende uyusturmuyolar diye duydum birinden de acaba sakami die bi sorayim dedim yaaa hadi kesiyi hissetmezsin de sonra dikiolar bide onu o dikimi nasil hissetmiceksin al iste ayni bizim zar dikimi hemen hemen aynisi o kestigi yeri dumduz dikio. Ayy normal dogum iyi diolar ama istemiyorum korktum ya gerci Allah saabrini vrio demekki yoksa kimse yapamazdi dimi

X