- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Sagol canim benim sen ol bende seninkini begencem
Evet takma kirpige bayilirim da bulamiyorum bi turlu ya kac tane aldim watsonstan fln bulent ersoy kirpigi gbi. Bana öneride bulunsaniza hangi markaninki iyi ya.
Dugun hazirliklari kuzum sen takma kirpik taktnmi ya?
Bende premses istiyorum :)
Makyaj elimden guzel gelir gelmesine de bi yandan bizimkiler bi yandan kaynanamlar durmazki illa kuafore gotururler herseye karisiolar sinir oluyorum.
Peki hangi markanindi canim ve numarasi fln hatrliyomusuntaktım kuzum bende , gözde ağır makyaj olunca güzel gösteriyor
Peki hangi markanindi canim ve numarasi fln hatrliyomusun
Kızmi erkekmi olcak sence ne hissediyosun :)yok kuzum ya hatıramıyorum ama makyaj malzemelerimi kendim almıştım , grat.s den
Cnm olcak inş merak etme geçici için de cok telaş etme Millet nasıl yaptırıp olduysa sen de onlara dikkat ederek ilerlersin birkaç günİyi ki iyi ki varısınız siz yaaa iyi kiii valla olmasanız nolurdu.. kız ben işlem olmamama rağmen senin işlemi görüp beğenmiştim gayet de doğal demiştim yani hiç bilmememe rağmen işlem falan.
Keske gecmis mesajlarimizi konularimizi silme imkanimiz olsaydi cunku ben evliyken de girebilmek istiyorum buraya esimden gizlemeden..
Rabbim hepimizi kurtarsın inşallah her şey yolunda gider her zaman canlarCnm olcak inş merak etme geçici için de cok telaş etme Millet nasıl yaptırıp olduysa sen de onlara dikkat ederek ilerlersin birkaç gün
amin cnm inşRabbim hepimizi kurtarsın inşallah her şey yolunda gider her zaman canlar
Yapilio da o zaman yeni hesap acmak lazimAa evetuyelik iptalı yapılamiyormu..
Kızmi erkekmi olcak sence ne hissediyosun :)
Anaa ikizmi kiz benimki de ikiz istioayyy bilmiyorumm kii ikiz olsun biri kız biri oğlan süper olur. Sanki oğlan gibi geliyo bana ya bizde isimler bile hazır
İnsallah canim ya Keske cok zengin olsaydik kizlarEn kısa zamanda çözülür inşallah canım yaa. Şimdi her şey de maalesef para, ailede olmayınca zor oluyo. Bazen zengin bi aileye sahip olmamak üzüyorbende dahil
Aynen neler neler yapardik bi kere nasil parayla degisir bilmiyroum ama su zihniyeti dégistirirdimİnsallah canim ya Keske cok zengin olsaydik kizlar
Gelirim canim ben sana veririmİşte buuuuu valla öyle mutlu olurum ki iki gazlar yollarsın hem de çok iyi olur
Onu diycek erkek varmidirkibeni ilişki zorlamaz bence geçici olursa da psikolojik çok zorlanabilirim bi de adam dokunmayıp yatalım derse o zaman yandık vallaha
Demi ya ne guzel olurdu en buyuk derttn kurtulurdukAynen neler neler yapardik bi kere nasil parayla degisir bilmiyroum ama su zihniyeti dégistirirdim
Uykucu biraz der gibi geliyo çok yoruldum az bekle gibiOnu diycek erkek varmidirki