- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Konuyu degistir anca zatenYalaaannn başkası yalan dünyada ölümden başkası yalan diye bir şarkı ile döneyim ozmn :)
Kiz burasi kar kiyamet oldu ya aslinda yarindi randevumuz aksadi azcik iki uc gune gideriz heraldeKiz siz ne zmaan gidiyosunuz istanbula off bende geleydim bulusurduk valla ne guzel olurdu
Ya bak demin gomdugum pasta su an takildi kursagima. Allahim resmen gelinlik elden gidiyeeaahh napcam benAşk olsun gelcem dedin de yapmadım mı sana oyle bir masa döşerim ki şaşar kalırsın :) ama bilmiyom sonra gelinlik nasıl olur
Evet cok anlamli bi sarki cok dogru demis candan ablaYalaaannn başkası yalan dünyada ölümden başkası yalan diye bir şarkı ile döneyim ozmn :)
Evet yz butun ulkenin her yerini kar bastı birden bu sene kis baya sert geccek belli.gecen yil sicakti amaKiz burasi kar kiyamet oldu ya aslinda yarindi randevumuz aksadi azcik iki uc gune gideriz heralde
Veremiyor tabi ne cevap vercekEevtt bak hic cevap veriomu iddialarimiza
Ayy ben normalde de cok sık giderim cok da su icerim ekstrasini dusunemiyroum
Evet ya bu sene kis cok sert gecicek ama kar yagincada cok guzel bi goruntu oluyo ya bi huzur kapliyo insanin iciniEvet yz butun ulkenin her yerini kar bastı birden bu sene kis baya sert geccek belli.gecen yil sicakti ama
Senin tribini de yerim seni de attığın trip olsun kuzum haaaa bi de kocam diyen dillere oy dillere ben de demek istiyommmKonuyu degistir anca zatensana su an kocama atmadigim tribi attim yalnız
Sende dersin kuzum az kalmis demeye zatenSenin tribini de yerim seni de attığın trip olsun kuzum haaaa bi de kocam diyen dillere oy dillere ben de demek istiyommm
Aklımda birşeyler var gidip bakmadım cnm daha ama
O niye kızOf of ben o gelinligi zor giyecem heralde
Oyy diceksiniz kiz sizde hayirlisiyla enistemislen dugununuz olcak:)Senin tribini de yerim seni de attığın trip olsun kuzum haaaa bi de kocam diyen dillere oy dillere ben de demek istiyommm
Ayy inan bakamiyorum daha ya hakkaten napcam ben bak su an ikinci kez telas yaptim aklimda hicbisey yok ama a modeller iyi gbi sanki
Niye zor giycen kuzumOf of ben o gelinligi zor giyecem heralde
Ben galiba parlak biseyler alirim aslinda prenses model seviyorum ama ona da baya baya boy lazim yoksa asagi cekio vucudu dimi sne nasil biseyler duusnuosunAklımda birşeyler var gidip bakmadım cnm daha ama
Cabuk iyiles ya bak grubun enerjisi dustu bende diyorum nie canim sikkin meger xxo'm hasta olmus
Aaaa niye bakmiyosunuz ya simdiden bakin modellere niye boyle hevesin yok seninAklımda birşeyler var gidip bakmadım cnm daha ama
Bencede A cnm cok kabarık olmuyo onlar sanki daha iyi gibi geliyo bana cok kabarık olmayanOyy diceksiniz kiz sizde hayirlisiyla enistemislen dugununuz olcak:)
Ayy inan bakamiyorum daha ya hakkaten napcam ben bak su an ikinci kez telas yaptim aklimda hicbisey yok ama a modeller iyi gbi sanki
Benim sevgilim beni alana kadar bastonlu bi nine olmazssam insallahO niye kız