- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
- Konu Sahibi Masalruya6
Evet evet şarkı listesi yapıyorsun dimi :)dönüşüm muhteşem olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet şarkı listesi yapıyorsun dimi :)dönüşüm muhteşem olacak
Ben a kesim olur sanırım cnm cok aşırı kabarık olmasın istiyorum ama ben cok kararsızımdır ya nasıl karar vercem orasına burasına bilmiyorumBen galiba parlak biseyler alirim aslinda prenses model seviyorum ama ona da baya baya boy lazim yoksa asagi cekio vucudu dimi sne nasil biseyler duusnuosun
Ay neyi bekliyonuz baksaniza guzel guzel gelinliklere ya aaaaaOyy diceksiniz kiz sizde hayirlisiyla enistemislen dugununuz olcak:)
Ayy inan bakamiyorum daha ya hakkaten napcam ben bak su an ikinci kez telas yaptim aklimda hicbisey yok ama a modeller iyi gbi sanki
Biz benimkiyle evlenene kadar oooooooNiye zor giycen kuzum
Aslında cok hevesliyim ama içimden birsey durduruyo gibi oluyo bazenAaaa niye bakmiyosunuz ya simdiden bakin modellere niye boyle hevesin yok senin
Benim sevgilim beni alana kadar bastonlu bi nine olmazssam insallah
Bende hep prenses modellere bayiliyorumBen a kesim olur sanırım cnm cok aşırı kabarık olmasın istiyorum ama ben cok kararsızımdır ya nasıl karar vercem orasına burasına bilmiyorum
Bilemedim olup evlenememekmi kotu yoksa hic olmamasimi
O işlere hiç belli olmaz cnm bakmışsın takmışsın koluna :)Biz benimkiyle evlenene kadar ooooooo
Prenses tam hangileri oluyo o baya kabarık olanalr degil miBende hep prenses modellere bayiliyorum
O icindeki sese deki senin agzini burnunu kirarim de icindekini at bi kenara cok guzel telaslar bunlar bi daha yasamiycaksin tadini cikar cok uzulursun ilerdeAslında cok hevesliyim ama içimden birsey durduruyo gibi oluyo bazen
Ben acık cnmYaa arkadasla telefonda iki dedikodu yapayim dedi neleer konusmussunux nelerr
Dostluk mesajlariniz harikaydi
Gelinlik modellerine gelincee kızlar tesetturlumusunuz acikmi ona gore fikir verelim size:):)
Ay insallah canim hayirlisi olsun hayirli zamanda olsun insallah Allah o insani hakkimda hayirli kilsin insallahinşallah hayırlısı olur canım hakkında hiç öyle deme bazen herşey bir anda çözülüyor yeterki hayırlısı olsun
Evet kuzum kabarik ucus ucus tüller flnPrenses tam hangileri oluyo o baya kabarık olanalr degil mi
Ben de sevmiyorum sonra düğün boyunca çekiştir dur oranıHa bi de straplez sevmiyorum gelinliğin masumiyetini alıyor gibi geliyor gelinlikte sevmiyorum sadece