gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Aynen oyle ne vercem aaaa zaten canim burnumdaydi diyecektim hah bi sen eksiktin abla şeyimde dikis varda diyemiyor insan
He ya ucakta da ayy yasli ama dinc bi abla bana sardi nerde calisiosun ne is yapiyosun bolumun ne istanbula nie gittin. Ayy icimden dedim teyze zaten seyim sizliyo git isine belim agrimis yan oturmaktan gerginim birine yakalancam die bide teyzeye rapor ver

Cok şükür cnm yolunda Allah iliş bekleyenlere de nasip etsin inş ennkısa zamanda senin tez ne alemde
Off hic sorma onu canim. Gitmiyo bitmiyo yazamiyorum artik son raddedeyim is arayislarina basladim bi yandan insallah nasip olur bi is okul da biter bi duzene girer arti hayatim..
Tam zar meselesini duzene koyuyosun bu seferde baska seyler raydan cikiyo

Aslinda benim de bugün 1 ayim doldu ama gidemedim hiçte gidesim yok kızlar olumsuz sonuç alacağım için gitmek istemiyorum galiba. Böyle sizlerin sonuçlarına mutlu oluyorum o yetecek galiba bana kendimden vazgeciyorm
Canim oyle dusunme canomunda kanamasi olmustu tutmadi dedi bana cok uzuldu agladi ben baktim tutmus ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…