- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.381
He ya ucakta da ayy yasli ama dinc bi abla bana sardi nerde calisiosun ne is yapiyosun bolumun ne istanbula nie gittin. Ayy icimden dedim teyze zaten seyim sizliyo git isine belim agrimis yan oturmaktan gerginim birine yakalancam die bide teyzeye rapor verAynen oyle ne vercem aaaa zaten canim burnumdaydi diyecektim hah bi sen eksiktin abla şeyimde dikis varda diyemiyor insan
Off hic sorma onu canim. Gitmiyo bitmiyo yazamiyorum artik son raddedeyim is arayislarina basladim bi yandan insallah nasip olur bi is okul da biter bi duzene girer arti hayatim..Cok şükür cnm yolunda Allah iliş bekleyenlere de nasip etsin inş ennkısa zamanda senin tez ne alemde
Hayat boyle işte cnm hep bi mücadeleOff hic sorma onu canim. Gitmiyo bitmiyo yazamiyorum artik son raddedeyim is arayislarina basladim bi yandan insallah nasip olur bi is okul da biter bi duzene girer arti hayatim..
Tam zar meselesini duzene koyuyosun bu seferde baska seyler raydan cikiyo
yarın başlıyor okul benim tatilim bittiNapim bende bunalim takiliyorum sana noldu? Bu arada sen calisiyomuydun okul bitmisti dimi
Hayirlisi olsun bakalim.yarın başlıyor okul benim tatilim bitti
Ben diğer sayfada geriliyorum yaa burası daha iyi geliyo banaNe çok yazmışsınız ben de diğer taraftan buranın bildirimi gelmez oldu kimse konuşmuyor mu yaaa diye geldim :)
Yaaaaaaaa siz burdami konusuyonuz beni niye cagirmiyosunuz gitmisim orda takiliyorumCnm sana birsey sorcam bu pubg vardı ya hani hala devam ediyor musun oynamaya ? Bir de hani sonu kötü biten oyunlar var ya bu oyle bir oyun degil dimi
Bende oyunun bagimlisi oldum ne sarj dayaniyo ne internet cikamiyorumKız yok bunda birinci oluyosun savas bitince corba parasi cikti yazio o kadarevet oynuyorum hala malesef ders disinda hersey benden sorulur.
Sende mi oynuyosun
Ya banada buranin bildirimi gelmiyodu bi baktim ne konusmalar kimsede bizi cagirmiyo bakNe çok yazmışsınız ben de diğer taraftan buranın bildirimi gelmez oldu kimse konuşmuyor mu yaaa diye geldim :)
Kuzum sana bisey sorcam ben ozelden
Canim oyle dusunme canomunda kanamasi olmustu tutmadi dedi bana cok uzuldu agladi ben baktim tutmus amaAslinda benim de bugün 1 ayim doldu ama gidemedim hiçte gidesim yok kızlar olumsuz sonuç alacağım için gitmek istemiyorum galiba. Böyle sizlerin sonuçlarına mutlu oluyorum o yetecek galiba bana kendimden vazgeciyorm
Kiz allah seni emi ya yaptirmayanlara konusmak yasakmisValla yazcam simdi de kendimi tutuyorum. Ne demek sen sus yaşaka mi bu. Islem yaptranlar parmak kaldirsin gerisi ciksin konudan yasak onlara konusmak
Aynen bi ben kaldım galiba susması gerekenKiz allah seni emi ya yaptirmayanlara konusmak yasakmis
tabi canım buyurKuzum sana bisey sorcam ben ozelden
Kuzum ben de arada girip bakıyorum bayadır giremiyordum aslında dün okudum tüm yazılanları arada bir sürü kaçırmışımYa banada buranin bildirimi gelmiyodu bi baktim ne konusmalar kimsede bizi cagirmiyo bak