gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ben cok korkuyorum ya ne güzel kurtuldun Allah bize de nasip etsin boyle rahat rahat günlerimizi inş

Ben cok korkuyorum ya ne güzel kurtuldun Allah bize de nasip etsin boyle rahat rahat günlerimizi inş
Canim bugün bende kendimi hazirlamistim hani uzun zaman iliski yasamadik o ilkinden sonra malum..kapanmistir kesin simdi cok acicak derken baktim daha azalio aci sukur dedim yani aciliomus gercekten doktor 6 ay dedi ama insallah 6 aya kalmicak sürekli beraberiz bundan sonra cunku..
Sizde korkmayin artik bak oluyo gidio bi sekilde sukurler olsun hepsi gecicek Allah sagliktan geri koymasin kimseyi

Cok sevindim canim bosuna telas yaptin okadar ya insallh bundan sonrada hersey guzel olsun senin icin kuzum ya dualaramiz hep seninle bizi unutma ama

Dogru soyluyosun caresiz bisey degil bu bukadar yiprtmamamiz lazimdi kendimizi ama iste
Yapamadik
Malesef

Cok sevindim canim bosuna telas yaptin okadar ya insallh bundan sonrada hersey guzel olsun senin icin kuzum ya dualaramiz hep seninle bizi unutma ama
Unuturmuyum kuzum esimle ayni evde yasamaya baslamadigimiz sürece yani dugune kadar buralardayim insallah..hatta dugunden sonra da gitmem insallah

Tabiki hep beraberiz yanindayiz canim birbirimize destek olmak icin burdayiz bi aradayiz
Bu ara cabucak sinirleniorum kuzum ya gecen gun resim cekiyorum arkadasim dalga gecer gibi gulerek cok harika cekmissin gercekten fln dedi bi sinirlendim teli koydum önüne al sen cek o zaman die kiz da sasrdi valla bu hallerim hic hosuma gitmio iyice sacmalamaya basladim. Iste bi yerleeden cikiyo biliomusun bu yasadiklarimizin sonucu.. ya aglama krizi gelio ya sinirden herkese bagirip cagiriyorum. Sinirim insanlara cunku bu konuyu bilse kimse iyi gözle bakmicak ondan bide kendime bunlari yasamama yipranmama izin verdigim icin..

Sen firsatin oldukca gir caniminsallah guzel bi evliligin guzel mutlu bi yuvan olur canim
Kuzum benimmm Allah razi olsun insallah herbirimizin oyle bi yuvasi olsunki Allahim sen ne güzel bi imtihan sunmussun bize diyebilelim insallah hepimizin bize sadik deger veren eslerimiz olsun hayirli evlatlarimiz olsun :) sevmek sevilmek güzel sey

Zamaninda yasadiklarimiz icimizde biriktirdiklerimiz patlak veriyo malesef sacma sapan sekillerde ortaya cikiyo pskolojimiz cok bozuk hepimizin aslinda bende artik tahamullsuzum hic biseye tahammulum yok sabir fln kalmadi hic biseye gelemiyorum artik en ufak skntiyi kaldircak halim kalmadi hic bisey umrumda olmasin istiyorum

İnsallah sonunda okadar mutlu oluruz ve dedgin gibi ne guzel bi imtahandiki sonunda boyle mutlu olduk ay bunu yazarken okurken gozumden yas geliyo dengem bozulmus benimde iyce

Ben de geçenlerde bir arkadaşımla ters düştüm bir konuda cnm ama baktım ben haksızım yani daha sonra düşününce altında bu durum yatıyor yani onu anladım biz ömür boyu bu izleri üzerimizden biraz zor atacağız ama inş işin içinden Allah’ın izniyle güzelce kurtularak çıkarız

İnsallah sonunda okadar mutlu oluruz ve dedgin gibi ne guzel bi imtahandiki sonunda boyle mutlu olduk ay bunu yazarken okurken gozumden yas geliyo dengem bozulmus benimde iyce
Ben de azönce okurken cok duygulandım hiç kimseyle paylaşamıyorsun ve herkes seni mutlu zannediyor ama darda olduğunu tek kendin biliyorsun en önemlisi de aile noktası.
hepimizin geçeceği bir imtihandır inş içinde bulunduğumuz durum

Bende arkadasimla bagimi kopardim ama hakliydim hadsiz hadsiz tavirlar insalarada tahammulu kalmiyo insanin bi yerden sonra kendimi bi savasa girmis ve yenik dusmus gibi yorgun hissediyorum

Hih hepimizin pskolojisi gitmis iste Haklisin insanin anlaticak kimsesi olmasi icinde yasadigin utanc duygusu elimizi uzatsak tutucak kimse yok bilmiyorum cok zor bi durum allah bizi bu imtahandan anlimizin akiyla cikarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…