-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.241
Kiz ben seninle cok sonra tanstim islem oldgunda tanissaydim sanada soylerdim kuzum
Hayırdır kuzum nolduKızlar napiyosunuz yine icim sıkıldı kendimi buraya attim
ne oldu canım hayırdırKızlar napiyosunuz yine icim sıkıldı kendimi buraya attim
Hayirdir canim nolduKızlar napiyosunuz yine icim sıkıldı kendimi buraya attim
Noldu cnm sen döndün mü eşinin yanındanKızlar napiyosunuz yine icim sıkıldı kendimi buraya attim
Kıııızzz nerdesiiin ne olduKızlar napiyosunuz yine icim sıkıldı kendimi buraya attim
Kizlar bisey olmadi ya her zamanki kosturmaca sadece cok bunaldim hersey ustume gelio. Esimin yaninda yarin olcam kuzum yoldayimNoldu cnm sen döndün mü eşinin yanından
vardır mutlaka içini sıkan bir şey Ya selam çek bol bolBildiginiz dua fln varmi sıkıntı icin ya cok bunaldim gercekten artik dayanamiyorum
Cnm bunu okuyabilirsin: la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azimBildiginiz dua fln varmi sıkıntı icin ya cok bunaldim gercekten artik dayanamiyorum
Bunalmissin bu yuzden canim ya insirah sureside okuyabilirsin canimBildiginiz dua fln varmi sıkıntı icin ya cok bunaldim gercekten artik dayanamiyorum
Ay ne sabirsirzssiniz kiz alma dursun nolcak alma canim dursun biraz dahaKizlar bugun son gunum jiletle tuylerimi almak istiyorum oradaki sizce bir sakıncasi olur mu?
Aaaa gidiyomusun kontrle hadi bol sans canim guzel haberi alirsin insallah sende kurtulursunKixlar ben yarin kintrole gidiyorum yaa ins guzel bir sonuc alirim dua edin...
Normalde oanik yapmiyorum ama kintrole gidicem ya kalbim pır pır
Hayırlısıyla güzel haber alırsın inşKixlar ben yarin kintrole gidiyorum yaa ins guzel bir sonuc alirim dua edin...
Normalde oanik yapmiyorum ama kintrole gidicem ya kalbim pır pır
vardır mutlaka içini sıkan bir şey Ya selam çek bol bol
Cnm bunu okuyabilirsin: la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Bol bol oku cnm bir de bildigin kdr Allah’ın isimlerini aklına geldikçe tekrar edebilirsin
Cok tesekkür ederim kizlar Allah razi olsun..Bunalmissin bu yuzden canim ya insirah sureside okuyabilirsin canim
Başka kimimiz var cnm tabi destek olcakBu arada bildirim cok olunca araya kaynamissiniz yeni gördüm mesajlarinizi cok tesekkür ederim bunaldigimda yanimda oldugunuz icin..