-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.221
Bi hafta gectikten sonra daha rahtlarsin canimKuzum zaten orayi zorladiginda ne biliyim donerken bacak bacak ustune atarken egilirken kalkarken hissediyosun surekli bi gerginlik hissetmezssin orda ama sizin olur batman olur bunlar cok normal korkma boyle seyler hissettginde ama ilaclarini bi an once al ve basla bak antibiyotigi mutlaka kullanmalisin enfeksiyon kapmamk icin batikonuda bi an once al surubunu hep ic asla icemmezlik yapma yemeklerden once ic ishal yapar seni bunlara dikkat et allahin izniyle gecicek
Kuzum ikisinin de zor tarafları var illaki en basiti bir operasyon ile o geceyi atlatıcaz ve bu operasyonlar değil de onların psikolojisi zaten bizi çıkmazda hissettiriyor. İşleme aaa ne var şeklinde bakamıyoruz bakabilsek ikisi de rahat aslında bence. İster geçici ister kalıcı olsun o yatağa ya kanamazsa şeklinde gireceğiz bu da gerçek ... Rabbim işimizi kolaylaştırsın inşallah. Bence de yüreğiyle ilgili herkesin beslenenler var maalesef ama ego tatmini Gaye’si çok lüzumsuzOkudum canini kimin skntgini cok umursama bence sen anliyosundur nedenini cunku insanlar bundan besleniyolar bence ben boyle dusunuyorum ilginc bi ego tatin etme derdinde insanlar kuzum ben geciciyi hic dusunmedim pskolojik olarak rahatlamak ve kafamin rahat etmesi icin hep kalici dusundum dugun tarhim bellide olmadigi icin ama senin dugun olcak bir ay bu stresi yasiycagina tuttumu tutmadimi diye gecici daha mantikli onu her doktorda yapiyo cnku senin icin daha kolay aslinda bu kadar strese giriyosun ama
Bu cok pis bi pskoloji ben regl oldugumda bile resmen korkuyorum kafa okadar gitti benim kanama olayindan mesela cok korkuyoruz ya aslinda gerek yok buna ben boyle dusunuyorum artik sonuc olarak doktorlar en kan gelebilcek dokuyu seciyolar ve dikiyolar gecicide eski parcalari dikiyolar sanirim orayi kullaniyolar yani her sekilde orasi yirtilginda yirtilmadan dolayi kan gelicek tipki oncekinde oldugu gibi o yuzden bunlari dusunup mahvetme kendini sadece parani tamamla inandigin bi doktor sec karar ver canim biz yanindayiz seninKuzum ikisinin de zor tarafları var illaki en basiti bir operasyon ile o geceyi atlatıcaz ve bu operasyonlar değil de onların psikolojisi zaten bizi çıkmazda hissettiriyor. İşleme aaa ne var şeklinde bakamıyoruz bakabilsek ikisi de rahat aslında bence. İster geçici ister kalıcı olsun o yatağa ya kanamazsa şeklinde gireceğiz bu da gerçek ... Rabbim işimizi kolaylaştırsın inşallah. Bence de yüreğiyle ilgili herkesin beslenenler var maalesef ama ego tatmini Gaye’si çok lüzumsuz
Allah razı olsun canım benim bi de geçen elime bir şey battı parmağıma kanadı falan kana bakarak düşündüm resmen o gece o kadar kanı parmaktan bile elde edebiliriz aslında diye ama soğukkanlı değiliz sadece ... valla be çektik ya gerçektenBu cok pis bi pskoloji ben regl oldugumda bile resmen korkuyorum kafa okadar gitti benim kanama olayindan mesela cok korkuyoruz ya aslinda gerek yok buna ben boyle dusunuyorum artik sonuc olarak doktorlar en kan gelebilcek dokuyu seciyolar ve dikiyolar gecicide eski parcalari dikiyolar sanirim orayi kullaniyolar yani her sekilde orasi yirtilginda yirtilmadan dolayi kan gelicek tipki oncekinde oldugu gibi o yuzden bunlari dusunup mahvetme kendini sadece parani tamamla inandigin bi doktor sec karar ver canim biz yanindayiz senin
İgne battiginda bile bir suru kan geliyo canim oyle dusun yani buda bide orasi yirtilcak kan mutlaka gelicek ay ne cesur kizlar var orasini burasini kesiyolar ama biz yapamiyoz cesaret edemeyizAllah razı olsun canım benim bi de geçen elime bir şey battı parmağıma kanadı falan kana bakarak düşündüm resmen o gece o kadar kanı parmaktan bile elde edebiliriz aslında diye ama soğukkanlı değiliz sadece ... valla be çektik ya gerçekten
Bu islemden sonra resmen regl duzenim degsti benim ya kip kirmizi rengi cok oluyo pihti gibi geliyo sizliyo fln 53 gun olmasina ragmen insan korkuyo halaaAllah razı olsun canım benim bi de geçen elime bir şey battı parmağıma kanadı falan kana bakarak düşündüm resmen o gece o kadar kanı parmaktan bile elde edebiliriz aslında diye ama soğukkanlı değiliz sadece ... valla be çektik ya gerçekten
Sakin ol kuzum hayırlısı olsunBu islemden sonra resmen regl duzenim degsti benim ya kip kirmizi rengi cok oluyo pihti gibi geliyo sizliyo fln 53 gun olmasina ragmen insan korkuyo halaa
Sakin ol kuzum hayırlısı olsun hakkımızda hep stresten olmuştur. İnşallah bizim de güzel olacak her şey
Amin kuzum allah hepimizi kurtarsin insallah kurtulalim
canım ilaçları aldım kullanıyorum batikonuda aldım bugün iki damla kanamam oldu ama zannettimki içim komple boşaldı ödün koptu ayaktaydım dedim kesin dikişlerime birşey oldu lavaboya gittim baktım bir damla gelmiş o da akıntı gibiydiKuzum zaten orayi zorladiginda ne biliyim donerken bacak bacak ustune atarken egilirken kalkarken hissediyosun surekli bi gerginlik hissetmezssin orda ama sizin olur batman olur bunlar cok normal korkma boyle seyler hissettginde ama ilaclarini bi an once al ve basla bak antibiyotigi mutlaka kullanmalisin enfeksiyon kapmamk icin batikonuda bi an once al surubunu hep ic asla icemmezlik yapma yemeklerden once ic ishal yapar seni bunlara dikkat et allahin izniyle gecicek
Onceden oluyoduda cok olmuyodu canim benimNeliz pıhtili kan regl donemnde onceden gelmiyormuydu??
Normal canim onlar 10 kadar sizinti olmasi normal denmistim korkma ondan yani akinti sizinti seklinde gelircanım ilaçları aldım kullanıyorum batikonuda aldım bugün iki damla kanamam oldu ama zannettimki içim komple boşaldı ödün koptu ayaktaydım dedim kesin dikişlerime birşey oldu lavaboya gittim baktım bir damla gelmiş o da akıntı gibiydi
İlacalrini alman iyi olmus aksatmadan kullan canim bolca c vitamini tuket hatta c vitamini alip icebilirsen oda iyi olur dokularin iyi kaynamasini sagliyorMus ben sarmisak yemistim hergun sogan yemistim bolca hergun sut ictim aksatmadimcanım ilaçları aldım kullanıyorum batikonuda aldım bugün iki damla kanamam oldu ama zannettimki içim komple boşaldı ödün koptu ayaktaydım dedim kesin dikişlerime birşey oldu lavaboya gittim baktım bir damla gelmiş o da akıntı gibiydi
canım aldım bn de c vitamini içmedim dahaİlacalrini alman iyi olmus aksatmadan kullan canim bolca c vitamini tuket hatta c vitamini alip icebilirsen oda iyi olur dokularin iyi kaynamasini sagliyorMus ben sarmisak yemistim hergun sogan yemistim bolca hergun sut ictim aksatmadim
İylesmistir kuzum artik sadece 6 hafta oturmamaya devam dikkat etmeye doktor iylesmis dedikten sonra rahat rahat hareket edersin biz dikkat ediyoruz halaa doktora gidemedigimiz icinYarin benimde bir ay oluyor valla zaman cabuk gecti cok sukur bi sorun yasamadim masallah. Sizce tutmus mudur artik? Bir ay olunca kesin iyilesiyor muydu yoksa yine ayni tempoyla dikkat mi edecegiz
İlacalrini alman iyi olmus aksatmadan kullan canim bolca c vitamini tuket hatta c vitamini alip icebilirsen oda iyi olur dokularin iyi kaynamasini sagliyorMus ben sarmisak yemistim hergun sogan yemistim bolca hergun sut ictim aksatmadim