gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar islemden sonra regl kanamanizda renginde ve miktarinda degisiklik oldumu ben bu ikinci reglim cok kanamam oluyo ve rengide kip kirmizi canomunda rengi oyleymis bide pihti pihti islemden dolayimi duzeni degsiti acaba

Durup durup agliyosan evet pskolojin harab oldu demekki sen niye boyle oldun neselydin iyiydin canim gecicide yaptirip kurtulcaksin zaten
Diğer konu başlığında sürekli tutunulan dalı kırdıkları için canım biraz da realde bir şeyler oldu üst üste gelince psikoloji kısa devre yaptı sanırım

Diğer konu başlığında sürekli tutunulan dalı kırdıkları için canım biraz da realde bir şeyler oldu üst üste gelince psikoloji kısa devre yaptı sanırım
Ne olduki diger konuda biri kotu biseymi dedi canim geldimi hersey ust uste gelir zaten

Ne olduki diger konuda biri kotu biseymi dedi canim geldimi hersey ust uste gelir zaten
Geçicinin gün kısıtı hariç bir problemi yok diye biliyorum yani netten bulduğum bir sürü doktora hangisini yaptırmamı önerirsiniz diye sordum da hep geçici dediler çünkü zaten kalıcıyı herkes yapamıyor. Geçici de yıllardır yapılan bir şey normal böyle demeleri. Olumsuz şeyler duyunca insan geriliyor yani şöyle tecrübe etmediği ya da gözlemini araştırmasını yapmadığı konularda insan niye fikir beyan eder anlamıyorum. Burada ben kalıcı ve geçici hepsini byağı bayağı araştırdım artık işleme bakıp anlayacak kıvama geldim hiç işlem olmadan biliyorsunuz canlar. Yani ben ve siz iki işlem için de sıkıntılı bir süreç olduğunu biliyoruz ikisinin de kendince riskleri olduğunu biliyoruz zaten. Ama biri daha kusursuz gösterilmeye neden çalışılır anlamıyorum. Geçiciden de sonuç alan var doktoru sağlam olup kalıcıdan da alan var. Fakat geçicinin tarihi çok daha eski anlaşılsa yapılamasa vs vs zaten bunca yıl bir sürü insanın ortaya çıkardı değil mi canım? Biliyorum tüm bunları fakat hassas olduğumuz için sanırım modum düşüyor hemen. Zaten kalıcı diye yapan insanların çoğu üzerine de dikiş attırdı bence bu düğün vakti dikiş olayı sıkıntı olsa onlara da yapılmazdı ya da hepsi riske atardı :) çünkü geçici düşünenlere evliliğimizin riske atıldığı söyleniyor:) polemik değil de insan gerçekten bunalıyor artık ya. Zaten zor bi süreç bilip bilmeden insanlar mod düşürme çabasında ne söylersen tersini söyleme gayesinde falan filaaan. Realde de kimsenin hayatı mükemmel değil zaten de hakikaten üst üste üst üste derken insan beyni yeter yaaaa diyo

Dolmussun bayagi kuzum sen baskalarinin soylediklerine bakma sen fikri olmayanda konusur genelde gecicide yaptiran ve sonuc alan onca insan var kalicidada sonuc aliniyo gecicide gecicide bir ay skntli bu surec yasanmiyo tuttmu ttumadimi bu yonden iyi tabiki sen baskalarinin etkisinde kalma kendin kararini ver canim insanlar moral bozmaya gelince bunu zevk alarak yapiyolar genelde herkesin pskolojisi malum herkes keske agzindan cikan sozlere dikkat ederek yapsalar bak kalici diye milleti gecici diyede kandiriyolar ben yasadim yani gecicide her sekilde kanama oluyo benim durduk yere oldgunda bire bir yasadim bu durumu canim ben skma canini sen

kızlar hayırlısını isteyelim hiç bir sorun olmaz inşallah yapanlara birşey soracağım yan uzanma da bacaklarımı karnıma doğru çekmemde sakınca var mı düz uzatamıyorum ya

Kalıcı da iyi bir yöntem doğru ellerde, geçici de iyi bir yöntem bence. Bunları biliyoruz da gerçekten insanlar niye bindiğimiz dalı kesmeye odaklı ben onu anlamıyorum :) çok çok var evet geçici ile sonuç alan bir kaç da realde tanıyorum bi problem olmadan evlendi gitti fakat insanlar kalıcı yaptıramazsam geçici yaptırırım en kötü diye düşünüyor bu insanları rahatlatırken beyinlere ya kalıcı ya hiç bir şeyi sokuyorlar

kızlar hayırlısını isteyelim hiç bir sorun olmaz inşallah yapanlara birşey soracağım yan uzanma da bacaklarımı karnıma doğru çekmemde sakınca var mı düz uzatamıyorum ya
Yok canim sakinca yan yatip cekebilirsin kendine cokta cekme canim cok germe orayi ama cekebiliyosun

Okudum canini kimin skntgini cok umursama bence sen anliyosundur nedenini cunku insanlar bundan besleniyolar bence ben boyle dusunuyorum ilginc bi ego tatin etme derdinde insanlar kuzum ben geciciyi hic dusunmedim pskolojik olarak rahatlamak ve kafamin rahat etmesi icin hep kalici dusundum dugun tarhim bellide olmadigi icin ama senin dugun olcak bir ay bu stresi yasiycagina tuttumu tutmadimi diye gecici daha mantikli onu her doktorda yapiyo cnku senin icin daha kolay aslinda bu kadar strese giriyosun ama

neliz ben hiç gerginlik hissetmiyorum sadece bacak bacak üstüne atıp oturduğumda farkediyorum onun haricinde hiç bir şey yok
Kuzum zaten orayi zorladiginda ne biliyim donerken bacak bacak ustune atarken egilirken kalkarken hissediyosun surekli bi gerginlik hissetmezssin orda ama sizin olur batman olur bunlar cok normal korkma boyle seyler hissettginde ama ilaclarini bi an once al ve basla bak antibiyotigi mutlaka kullanmalisin enfeksiyon kapmamk icin batikonuda bi an once al surubunu hep ic asla icemmezlik yapma yemeklerden once ic ishal yapar seni bunlara dikkat et allahin izniyle gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…