- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.181
Hicnisey olmaz ben daha ilk gün aktarmadan dolayi 3 saate yakin yol gittim yani sürekli bacak bacak üstune at yan otur kuzumevet ama yanlız gitmeyeceğim yinede yan otururum bir şekilde napayım artık mecbur
Kızlar cok yoruldum ya esimin yanina gitcem birsuru valizim oldu kendimi yataga attim toplanmaktan nefret ediyorum gercekten..ya esyalarimin bi kismini kargoyla göndereyim diyorum ama ne kadar alirlar mesela orta boy bi koliyr bilginiz varmi ptt hakkinda
kızlar ben yan oturuyorum ama sızlıyor ayaktayken çok rahatım ama misafirlikteyim sürekli ayakta duramıyorum
O zaman yan oturcaksin canim hep tek bacagin ustune ver agirligini cam kenarina otur bide daha rahat edersinevet ama yanlız gitmeyeceğim yinede yan otururum bir şekilde napayım artık mecbur
Hic bilmiyorum canim ben ya gdiiyomusun kizKızlar cok yoruldum ya esimin yanina gitcem birsuru valizim oldu kendimi yataga attim toplanmaktan nefret ediyorum gercekten..ya esyalarimin bi kismini kargoyla göndereyim diyorum ama ne kadar alirlar mesela orta boy bi koliyr bilginiz varmi ptt hakkinda
Evet canim gidiyorum valla :)Hic bilmiyorum canim ben ya gdiiyomusun kiz
Öylemi ozeller daha pahali yapar die sormadim bile ben@bogazmanzarası ptt
Canım tam fiyat veremem ama pttnin cok uygun oldugunu dusunmuyorum
Hic valiz gondermedim ama kargoyla cok isim oluyor genellikle ozel kargo sirketlerini tercih ediyorum aras daha uygun geliyor bana
Ilk bi hafta ağrı sizi oluyor cnm majezik içmedin mi o kesiyor ağrınıkızlar bu sızlamalarım ağrılarım kaç güne geçer benim makat kısmı da ağrıyor tuvalete çıkamıyorum korkudan ondan galiba
ilaçlarımı alamadım halaIlk bi hafta ağrı sizi oluyor cnm majezik içmedin mi o kesiyor ağrını
Yolun acik olsun insallah canimEvet canim gidiyorum valla :)
Canim uc gune gecer surubunu ic mutlaka asla icmemezlik yapma yemek yemeden once ic arkasindan yemek yiyince hemen ishal yapiyo cok rahat yaparsinkızlar bu sızlamalarım ağrılarım kaç güne geçer benim makat kısmı da ağrıyor tuvalete çıkamıyorum korkudan ondan galiba
Canim ilaclarini bugun al cnku antibiyotigi flnda kullanman lazimilaçlarımı alamadım hala
Dedigin oyunu yukledim bagimli oldumKizlar napiyosunuz bakalim
Nelizz hangi oyunu oynuyorsun:):)Dedigin oyunu yukledim bagimli oldumsen napysn
Ayy bende kuzum valla iyice sardim habire oyundayimDedigin oyunu yukledim bagimli oldumsen napysn
Pub g canimNelizz hangi oyunu oynuyorsun:):)