-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.161
Tabi msjnizi gorur gormez dusunmeye basladimNelizzim valla sen bi şahanesin :) bak ya giremezken bile bolca fikir düşünmüş :)
Tabi dusuncem sizi bebislerin benimne güzel düşünmüşsün cnm yokken bile düşünmüşsün
Sağol canım bayağı bir şeyler düşünmüşsün benceeee :)Tabi msjnizi gorur gormez dusunmeye basladimsimdilik aklima bunlar geldi
Nasılsın iyisin di miiiçıktım operasyondan
hafif sızım var çok ağladım sürekli ağlayasım varNasılsın iyisin di miii
Cnm sızın normal ağlama her sey daha güzel olacak inşhafif sızım var çok ağladım sürekli ağlayasım var
Daha dsunurum benSağol canım bayağı bir şeyler düşünmüşsün benceeee :)
Kuzum gecmis olsun bak bitti gittihafif sızım var çok ağladım sürekli ağlayasım var
Geçmiş olsun canım daha güzel günler bekliyo seni üzülme o kadar herşey çok güzel olcak inşallahhhafif sızım var çok ağladım sürekli ağlayasım var
Geçecek Allah’ın izniyle her şeyhafif sızım var çok ağladım sürekli ağlayasım var
Evet bak mont kazak türü aklima yatti digerlerini aldim genelde.. bide erkekler islerine yaricak seyleri daha cok sevio geneldeMesajlarinizi okudum ve tabiki dusundum hediye sizler icin erkek arkadasi tesbih kullanan varsa guzel bi tesbih olabilir imamesinde bas harfleriniz erkeklere saat cok yakisiyo saat olabilir gomlek giyiyosa şık bi kol dugmesi yada havalar soguk usemesin diyosaniz guzel sicak tutucak bi mont yada degsk bisey diyosaniz dijatal cerceveler oluyo resimlerinizi yukletebilirsiniz
Aglama kuzum aglama bunlar da gelip gecio iste bi ay dirayetli ol sonra mutluluktan aglicaksin insallahhafif sızım var çok ağladım sürekli ağlayasım var
Evet kullanisli seyleri seviyolar mont kazak kış icin cok uygunEvet bak mont kazak türü aklima yatti digerlerini aldim genelde.. bide erkekler islerine yaricak seyleri daha cok sevio genelde
kızlar ben yan oturuyorum ama sızlıyor ayaktayken çok rahatım ama misafirlikteyim sürekli ayakta duramıyorumAglama kuzum aglama bunlar da gelip gecio iste bi ay dirayetli ol sonra mutluluktan aglicaksin insallah
Canim yan oturcaksin zaten hep yada yan yat canim uzan yani musait oldugunda sizlamasi cok normal daha yeni cnku bi kac gun sizlarkızlar ben yan oturuyorum ama sızlıyor ayaktayken çok rahatım ama misafirlikteyim sürekli ayakta duramıyorum
benim on gün sonra beş saatlik bir yolculuk yapmam gerekecek sizce sorun olur muCanim yan oturcaksin zaten hep yada yan yat canim uzan yani musait oldugunda sizlamasi cok normal daha yeni cnku bi kac gun sizlar
Canim otobuslemi gidiceksin otobusle gidiceksen hep yan oturcaksin yaninda biri olursa rhat edemeyebilirsin yanindaki koltuguda alsan rahat gidersin umutsuzkadin oyle yapmisti yan yatarak gitmisti rahat gitmis oylebenim on gün sonra beş saatlik bir yolculuk yapmam gerekecek sizce sorun olur mu
evet ama yanlız gitmeyeceğim yinede yan otururum bir şekilde napayım artık mecburCanim otobuslemi gidiceksin otobusle gidiceksen hep yan oturcaksin yaninda biri olursa rhat edemeyebilirsin yanindaki koltuguda alsan rahat gidersin umutsuzkadin oyle yapmisti yan yatarak gitmisti rahat gitmis oyle