gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Mesajlarinizi okudum ve tabiki dusundum hediye sizler icin erkek arkadasi tesbih kullanan varsa guzel bi tesbih olabilir imamesinde bas harfleriniz erkeklere saat cok yakisiyo saat olabilir gomlek giyiyosa şık bi kol dugmesi yada havalar soguk usemesin diyosaniz guzel sicak tutucak bi mont yada degsk bisey diyosaniz dijatal cerceveler oluyo resimlerinizi yukletebilirsiniz
Evet bak mont kazak türü aklima yatti digerlerini aldim genelde.. bide erkekler islerine yaricak seyleri daha cok sevio genelde

benim on gün sonra beş saatlik bir yolculuk yapmam gerekecek sizce sorun olur mu
Canim otobuslemi gidiceksin otobusle gidiceksen hep yan oturcaksin yaninda biri olursa rhat edemeyebilirsin yanindaki koltuguda alsan rahat gidersin umutsuzkadin oyle yapmisti yan yatarak gitmisti rahat gitmis oyle

Canim otobuslemi gidiceksin otobusle gidiceksen hep yan oturcaksin yaninda biri olursa rhat edemeyebilirsin yanindaki koltuguda alsan rahat gidersin umutsuzkadin oyle yapmisti yan yatarak gitmisti rahat gitmis oyle
evet ama yanlız gitmeyeceğim yinede yan otururum bir şekilde napayım artık mecbur

X