- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.141
Özelden atıyorum sanaNasıl kanama oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden atıyorum sanaNasıl kanama oldu
6 haftan olmuş canım bence bozulmamıştır doktoru adayıp sordun muÖzelden atıyorum sana
yazdım hala cevap yok6 haftan olmuş canım bence bozulmamıştır doktoru adayıp sordun mu
ATAbilirsin canımÖzelden atıyorum sana
Nelizz gelsin o şahane fikirler üretir bence benim de aklıma bir şey gelmiyor hala bulamadım
Canim 6 hftdan sonra imkansiz öyle acmakla bozulmasi..iliskiye girince bile zor bozuluo tuttuncaNolur yardim edin çok kötüyüm.bugun açıp bakayım dedim hafif kanamam oldu 6.haftam bisey olmusmudur yalvaririm çok kötüyüm çok korkuyorum
Gelir yakında pasifleltirildi maalesef gereksiz bi polemik kaosu yüzünden canım.herkese selamlar kızlar birkaç gündür hiç giremiyordum çok hastaydım yazılanları parça parça okuyabildim neliz nereye gitti ya
Gelir yakında pasifleltirildi maalesef gereksiz bi polemik kaosu yüzünden canım.
Aynen cnm oyle hemen bakma ile 6 hafta sonunda bir sey olmazyazdım hala cevap yok
Hayırlısıyla git gel inş cnmkızlar ben de yarın işlemi yaptıracağım nasip olursa
Hoşgeldin cnm Artık dicek bir sey bulamıyorum ya ne çektirdiler lüzümsuz seyler yüzünden hoşgeldin iyi ki geldin seviyoruz seniGünaydin kizlar yazdiklarinizi hep okudum ama cevap vermedim beni savundugunuz icin tesekkur ederim hepinize canimsiniz hepiniz M Masalruya6 canim sende hayirlisiyla git gel insallah allah kolaylik versi sana
Bende diycek bisey bulamiyorum biseyde demiycem olan bana oluyohos buldum bende sizi cok seviyorumHoşgeldin cnm Artık dicek bir sey bulamıyorum ya ne çektirdiler lüzümsuz seyler yüzünden hoşgeldin iyi ki geldin seviyoruz seni
Ayy hosgeldin kuşum özledik :)Günaydin kizlar yazdiklarinizi hep okudum ama cevap vermedim beni savundugunuz icin tesekkur ederim hepinize canimsiniz hepiniz M Masalruya6 canim sende hayirlisiyla git gel insallah allah kolaylik versi sana
Hediye düsün gel demistik dusundun mu kız 14 subat gelio bak hediye gorevlisi sensin duyduguma gore en farkli fikirler senden geliomusBende diycek bisey bulamiyorum biseyde demiycem olan bana oluyohos buldum bende sizi cok seviyorum
Bende sizi osledimmAyy hosgeldin kuşum özledik :)
Mesajlarinizi okudum ve tabiki dusundum hediye sizler icin erkek arkadasi tesbih kullanan varsa guzel bi tesbih olabilir imamesinde bas harfleriniz erkeklere saat cok yakisiyo saat olabilir gomlek giyiyosa şık bi kol dugmesi yada havalar soguk usemesin diyosaniz guzel sicak tutucak bi mont yada degsk bisey diyosaniz dijatal cerceveler oluyo resimlerinizi yukletebilirsinizHediye düsün gel demistik dusundun mu kız 14 subat gelio bak hediye gorevlisi sensin duyduguma gore en farkli fikirler senden geliomus
Nelizzim valla sen bi şahanesin :) bak ya giremezken bile bolca fikir düşünmüş :)Mesajlarinizi okudum ve tabiki dusundum hediye sizler icin erkek arkadasi tesbih kullanan varsa guzel bi tesbih olabilir imamesinde bas harfleriniz erkeklere saat cok yakisiyo saat olabilir gomlek giyiyosa şık bi kol dugmesi yada havalar soguk usemesin diyosaniz guzel sicak tutucak bi mont yada degsk bisey diyosaniz dijatal cerceveler oluyo resimlerinizi yukletebilirsiniz
ne güzel düşünmüşsün cnm yokken bile düşünmüşsünMesajlarinizi okudum ve tabiki dusundum hediye sizler icin erkek arkadasi tesbih kullanan varsa guzel bi tesbih olabilir imamesinde bas harfleriniz erkeklere saat cok yakisiyo saat olabilir gomlek giyiyosa şık bi kol dugmesi yada havalar soguk usemesin diyosaniz guzel sicak tutucak bi mont yada degsk bisey diyosaniz dijatal cerceveler oluyo resimlerinizi yukletebilirsiniz