gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Günaydin kizlar yazdiklarinizi hep okudum ama cevap vermedim beni savundugunuz icin tesekkur ederim hepinize canimsiniz hepiniz M Masalruya6 canim sende hayirlisiyla git gel insallah allah kolaylik versi sana
Hoşgeldin cnm Artık dicek bir sey bulamıyorum ya ne çektirdiler lüzümsuz seyler yüzünden hoşgeldin iyi ki geldin seviyoruz seni

Hediye düsün gel demistik dusundun mu kız 14 subat gelio bak hediye gorevlisi sensin duyduguma gore en farkli fikirler senden geliomus:KK70:
Mesajlarinizi okudum ve tabiki dusundum hediye sizler icin erkek arkadasi tesbih kullanan varsa guzel bi tesbih olabilir imamesinde bas harfleriniz erkeklere saat cok yakisiyo saat olabilir gomlek giyiyosa şık bi kol dugmesi yada havalar soguk usemesin diyosaniz guzel sicak tutucak bi mont yada degsk bisey diyosaniz dijatal cerceveler oluyo resimlerinizi yukletebilirsiniz

Mesajlarinizi okudum ve tabiki dusundum hediye sizler icin erkek arkadasi tesbih kullanan varsa guzel bi tesbih olabilir imamesinde bas harfleriniz erkeklere saat cok yakisiyo saat olabilir gomlek giyiyosa şık bi kol dugmesi yada havalar soguk usemesin diyosaniz guzel sicak tutucak bi mont yada degsk bisey diyosaniz dijatal cerceveler oluyo resimlerinizi yukletebilirsiniz
Nelizzim valla sen bi şahanesin :) bak ya giremezken bile bolca fikir düşünmüş :)

ne güzel düşünmüşsün cnm yokken bile düşünmüşsün

X