- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.121
Kimse ayrıl yada ayrılma diyemez tabi cnm anlattığın durum hepimiz için geçerli ama Ben de cok direndim hala daha düşünmeden edemiyorum ama Allah oyle bir yola koyuyor ki bir bakmışsın kendini herseyin içinde buluvermişsin inş her sey güzel olur hepimiz adına zor çıkmaz yol gibi birseyde ilerliyoruz Allah yüzümüze gülsün bize o güzel anı yaşatsın inş duadan başka elden birsry gelmiyoŞimdi ben hayatımdaki evlenceğim insanla daha önce hiç kimseyle birşey yaşamadım vs bunları söyledim şimdi diyorum ki ilk gece kanamam olmazsa naparım çok tedirginim yani yol yakknken aramız limoniyken ayrılsam mı bi sebeple kafam çok karışık
Hayatına o değil de başka biri de girse aynı olacak bence. O yüzden duygu ve isteklerini gözönünde bulundurmalısın benim fikrim. Ve şunu söyleyeyim asla evlenmem hayatıma birini almam dediğim anda hayatıma girdi eş adayım. Olmaması için çok çabaladım ona rağmen oldu. Nasibinde olan kişi ile bir şekilde oluyor istemesen de bence. Hayırlısı için dua et gerisini çok düşünme üzüyor insanı çünkü.Şimdi ben hayatımdaki evlenceğim insanla daha önce hiç kimseyle birşey yaşamadım vs bunları söyledim şimdi diyorum ki ilk gece kanamam olmazsa naparım çok tedirginim yani yol yakknken aramız limoniyken ayrılsam mı bi sebeple kafam çok karışık
Nelizz gelsin o şahane fikirler üretir benceKızlar 14 subata ne alcaksiniz ya geldi yine kara günAllahim bu erkeklere hediye bulmak ne kadar zor :)
Nargile seti demistin sen baktim da ne bileyim boy boy 300 tl ye de var 80 tl ye de ugrasamadim ya secmeye bide sevmez kucuk olur aldigim fln. Ama bu da bi secenek tabiki :)Nelizz gelsin o şahane fikirler üretir bencebenim de aklıma bir şey gelmiyor hala bulamadım
Evet canim o bi gelsin yarin gelio galiba 25 inde demislerdi :) kız neliz okuosan bos durma hediye dusun öyle gelNelizz gelsin o şahane fikirler üretir bencebenim de aklıma bir şey gelmiyor hala bulamadım
Aynen bize bir şeyler düşün nelizz gelir yarın inşallahEvet canim o bi gelsin yarin gelio galiba 25 inde demislerdi :) kız neliz okuosan bos durma hediye dusun öyle gel
Bende aynı şeyi söyledim canım baZen ebnde senin gbi düşünüyorum ya herşey daha berbat olursa diyorum herkese rezzilde olcam kmsenin yüzüme bakamıcam diyorum snra bi anda burda olumlu sonuç alanlar aklıma geliyo kanama olmasa bile dar olmasından sorun çıkarmaz gbi geliyo umutlanıyorum yne ama işin dogrusu ayrılmaya cesaret edemem yapamam gerçegide söyleyemem sende yapma bırak bakalım neler yaşıayacaz inşallah bizde kurtuluruz kuzum ben işlemi bile yaptırmadım hala onun stresi çok fenaŞimdi ben hayatımdaki evlenceğim insanla daha önce hiç kimseyle birşey yaşamadım vs bunları söyledim şimdi diyorum ki ilk gece kanamam olmazsa naparım çok tedirginim yani yol yakknken aramız limoniyken ayrılsam mı bi sebeple kafam çok karışık
Hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruzBende aynı şeyi söyledim canım baZen ebnde senin gbi düşünüyorum ya herşey daha berbat olursa diyorum herkese rezzilde olcam kmsenin yüzüme bakamıcam diyorum snra bi anda burda olumlu sonuç alanlar aklıma geliyo kanama olmasa bile dar olmasından sorun çıkarmaz gbi geliyo umutlanıyorum yne ama işin dogrusu ayrılmaya cesaret edemem yapamam gerçegide söyleyemem sende yapma bırak bakalım neler yaşıayacaz inşallah bizde kurtuluruz kuzum ben işlemi bile yaptırmadım hala onun stresi çok fena
Bende aynı şeyi söyledim canım baZen ebnde senin gbi düşünüyorum ya herşey daha berbat olursa diyorum herkese rezzilde olcam kmsenin yüzüme bakamıcam diyorum snra bi anda burda olumlu sonuç alanlar aklıma geliyo kanama olmasa bile dar olmasından sorun çıkarmaz gbi geliyo umutlanıyorum yne ama işin dogrusu ayrılmaya cesaret edemem yapamam gerçegide söyleyemem sende yapma bırak bakalım neler yaşıayacaz inşallah bizde kurtuluruz kuzum ben işlemi bile yaptırmadım hala onun stresi çok fena
Hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruzallah hepimizi kurtarsın inşallah. Birbirimize cesaret olmalıyız galiba umutsuzluk öldürür insanı
Kızlar üzülmeyin sonucta hepimizin hakki var yuva kurmaya coluk cocuk sahibi olmaya.. Allah bilio icimizi sonucta
Zamanı geri alsak eminim burdakilerin hiçbiri bunu yapmazdı ama olmuş bi kere önemli olan tövbe edip dua etmek umarım herşey çok güzel olur..Kızlar üzülmeyin sonucta hepimizin hakki var yuva kurmaya coluk cocuk sahibi olmaya.. Allah bilio icimizi sonucta
Rabbim nasip eder inşallah canımKızlar üzülmeyin sonucta hepimizin hakki var yuva kurmaya coluk cocuk sahibi olmaya.. Allah bilio icimizi sonucta
Zamanı geri alabilsek o insanı hayatıma bile almazdım inan ki..Zamanı geri alsak eminim burdakilerin hiçbiri bunu yapmazdı ama olmuş bi kere önemli olan tövbe edip dua etmek umarım herşey çok güzel olur..
Aminnnn inşallahhhRabbim nasip eder inşallah canım
Zamanı geri alabilsek o insanı hayatıma bile almazdım inan ki..rabbim tövbelerimizi kabul etsin inşallah
Nasıl kanama olduNolur yardim edin çok kötüyüm.bugun açıp bakayım dedim hafif kanamam oldu 6.haftam bisey olmusmudur yalvaririm çok kötüyüm çok korkuyorum
Rabbim utandırmasın inşallah her şey güzel olsunkızlar ben de yarın işlemi yaptıracağım nasip olursa
Allah yardımcın olsun kuzumkızlar ben de yarın işlemi yaptıracağım nasip olursa
bence bozulmamıştır ya sonucta baya olmuşNolur yardim edin çok kötüyüm.bugun açıp bakayım dedim hafif kanamam oldu 6.haftam bisey olmusmudur yalvaririm çok kötüyüm çok korkuyorum