gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Haklisin Canim suclarlar iftira atarlar sizede yaptilar sinir ettiler sizi ama kimse okadar bedduayi edemez kimsenin haddi degil neyse edeni bulcak nasılsa yalan olmadığımız icin
Beddua ipinin bir ucu da edende zaten bi de neden beddua edilir anlamıyorum. Polemik yoktu düzelmişti forum şimdi niye durduk yere böyle oldu anlamadım hiç

Beddua ipinin bir ucu da edende zaten bi de neden beddua edilir anlamıyorum. Polemik yoktu düzelmişti forum şimdi niye durduk yere böyle oldu anlamadım hiç
Ya canım onu geçtim ben çok giremiyorum bile laf taşıyomışum falan kimle özelden bişey konuşmuşum ya diğer taraftafa aynı kavgalar aynı kişi tarafından oldu bu tarafada sıcrıyor biri bunu sustursun bence artık

Bilmiyorum canim bende anlamadim ben diger yere girmiyorum bile yazmiyorum bile nasil geldi bana sicradi anlamadim millet durup durup kuruyo kendi kendine heralde anlamadim

Ya canım onu geçtim ben çok giremiyorum bile laf taşıyomışum falan kimle özelden bişey konuşmuşum ya diğer taraftafa aynı kavgalar aynı kişi tarafından oldu bu tarafada sıcrıyor biri bunu sustursun bence artık
İsim hep ayni zaten degismiyo neden hep ayni isim iste durup durup surekli birine kuruyo kendini tiksindik ama gercekten beynim kaldirmiyo gercekten artik benim

Seninle ben de özelde konuşmadım diye hatırlıyorum. Sıkmayın canınızı ve Kendinizi üzmeyin. Laf taşıma olayını da anlamadım bana bir laf gelmedi :)

Cok yiprandin bu yuzden cok fazla kafaya takiyosun farkindayim aslinda careside var yapabilcekmiyim
Yapamiycakmiyim bunlarimi dusunuyosun
Aynen öyle canım sanki altından kalkamayacak gibiyim girdapta yok olup gidecekmişim gibi

Bilmiyorum canim bende anlamadim ben diger yere girmiyorum bile yazmiyorum bile nasil geldi bana sicradi anlamadim millet durup durup kuruyo kendi kendine heralde anlamadim
Boşver takılma senin fake olmadığına reklam yapmadığına kefilim zaten gidip kontrol bile ettiremediniz. Sıkma canını

BAFADAEA-C5E2-4628-9D62-3E9C6FBAB6C2.png
BAFADAEA-C5E2-4628-9D62-3E9C6FBAB6C2.png

X