Oha!Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
kımse alınmasın ve yanlıs anlamasın bu dıyecegımı ama bence zaten o jenerasyon fılmlerı eksıksız ızlenmelı sarkılar mumkunse plaklar dinlenmelı o zamanların ustune konulan bu zamanlar bırlıkte harmanlanınca tadı bambaska oluyor o tarıhlerden yakalayanların ucunu bırakmayanların bakıs acıları da farklı oluyortamam tamam kusme arada sizi anlamak icin olsun izlerim :dd
Oha!
Çok saçma!
Ayrıca biri beni Gülşen Bubikoğluna benzetse çok pis tav olurum hee. Çooook güzel bir kadın!
Türkan Şoraydan çok çok güzel zaten.
Arkadaşınız muayyen gününde zaar.
benim babamin da sizin gibi bir koleksiyonu var ama kendisi icinkımse alınmasın ve yanlıs anlamasın bu dıyecegımı ama bence zaten o jenerasyon fılmlerı eksıksız ızlenmelı sarkılar mumkunse plaklar dinlenmelı o zamanların ustune konulan bu zamanlar bırlıkte harmanlanınca tadı bambaska oluyor o tarıhlerden yakalayanların ucunu bırakmayanların bakıs acıları da farklı oluyor
kızım bıraz buyusun arşivim var kendısıne yerlı ve yabancı koleksıyon yaptım hem fılm hem muzık hepsı kendısını beklıyor bence dunyanın en guzel yılları 80 ler ve 90 lar bambaskaydı o doneme aıt hersey bılınmelı ızlenmelı dınlenmelı dıye dusunuyorum
ne olduysa milenyumda oldu bır anda dunya degıstıondan sonra toparlayamadık
Türkan şoray yeşilçamın en güzel kadını gerçekten Türkiyenin en güzel kadınıÇok güzel ya bu filmi de cokkk severim
Valla ne yalan söyleyim, hiç beğenmiyorum Türkan Şorayı.Türkan Şoray aşırı aşırı güzel bence
Gülşen orta halli ama çirkin değil asla
Guzellik gorecelidir. Ben turkan sorayi cok anadoluvari bulurum ve begenmem.Türkan Şoray aşırı aşırı güzel bence
Gülşen orta halli ama çirkin değil asla
yaş dediğin böyle ortaya çıkar..
konu sahibesi türkan şorayın burnu estetik gülşenin değil.. öyle söyle arkadaşına..
Turkan Sorayin estetiksiz resmini yolla.Neren benziyo de.Gulsen Bubikoglu guzelligi diyede bisey var yaniii.ustune tanimam.Kendisi Türkan şoray hastası
Ona benzetilmek istiyor sanırım :/ çok kötü birsey söylemişim gibi tepki verdi
Valla ne yalan söyleyim, hiç beğenmiyorum Türkan Şorayı.
Belki eski birkaç filminde güzel. Ama hepsinde değil, hatta toplum tarafından abartıldığını düşünmüşümdür hep.
Ama Gülşen Bubikoğlunu tek geçerim.
Zevk meselesi tabii
Ama arkadaşınızın küfredilmiş gibi tepki vermesi çok aşırı saçma
Ben tüm eski Yeşilçam kadınlarını beğeniyorum en azından estetiksiz olanları . Şimdikiler tam bir fiyaskoValla ne yalan söyleyim, hiç beğenmiyorum Türkan Şorayı.
Belki eski birkaç filminde güzel. Ama hepsinde değil, hatta toplum tarafından abartıldığını düşünmüşümdür hep.
Ama Gülşen Bubikoğlunu tek geçerim.
Zevk meselesi tabii
Ama arkadaşınızın küfredilmiş gibi tepki vermesi çok aşırı saçma
Turkan sorayin estetiksiz haline bakinTürkan şoray aşırı güzel ama
Şimdikiler o kadar estetik oluyor genelde çirkin oluyorlar
Gülşende çirkin değil ama Türkan şorayla kıyaslanamazki göz var nizam var :/
Guzellik gorecelidir. Ben turkan sorayi cok anadoluvari bulurum ve begenmem.
gulsen bubikoglu avrupai bir guzellige sahip ve cok begenirim.
Öyle aslında.. Eskilerin o güzelliği yok, şimdi herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi.Ben tüm eski Yeşilçam kadınlarını beğeniyorum en azından estetiksiz olanları . Şimdikiler tam bir fiyasko
Avrupalilara benzeyen yazmadim ki? Avrupai yazdim. Havasi, alimliligi ve durusu bakimindan. Gulsen mesela salvar giyse siritir ama Turkan soraya salvar yakisir.Avrupalı kadınlar genelde bebeksi yüzlü oluyor ama :/ Gülşenin yüzü çok kemikli çirkin değil ama normal türk kızları olarak çoğu gülşene benziyo
Türkan şorayı çok güzel buluyorum yüzü kusursuz
Avrupa lılara benzeyen Hülya avşar Emel sayın sanki ?
Gülşen normal bir bayan ondan seviliyor Türk kızları olarak çoğumuz ona benziyoruz zatenTurkan sorayin estetiksiz haline bakin
Filiz Akin cok guzel ama o da estetik guzeli. Estetik mestetik guzel kadin.Öyle aslında.. Eskilerin o güzelliği yok, şimdi herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi.
Emel Sayın ın o eski hallerini hatırlayın.. Ahh...
Itır Esen
Filiz Akın
Güzel kadınlar bunlar.
Başı da Gülşen çekiyor banane işte banane