Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oha!
Çok saçma!

Ayrıca biri beni Gülşen Bubikoğluna benzetse çok pis tav olurum hee. Çooook güzel bir kadın!
Türkan Şoraydan çok çok güzel zaten.
Arkadaşınız muayyen gününde zaar.

tamam tamam kusme arada sizi anlamak icin olsun izlerim :dd
kımse alınmasın ve yanlıs anlamasın bu dıyecegımı ama bence zaten o jenerasyon fılmlerı eksıksız ızlenmelı sarkılar mumkunse plaklar dinlenmelı o zamanların ustune konulan bu zamanlar bırlıkte harmanlanınca tadı bambaska oluyor o tarıhlerden yakalayanların ucunu bırakmayanların bakıs acıları da farklı oluyor

kızım bıraz buyusun arşivim var kendısıne yerlı ve yabancı koleksıyon yaptım hem fılm hem muzık hepsı kendısını beklıyor bence dunyanın en guzel yılları 80 ler ve 90 lar bambaskaydı o doneme aıt hersey bılınmelı ızlenmelı dınlenmelı dıye dusunuyorum

ne olduysa milenyumda oldu bır anda dunya degıstı ondan sonra toparlayamadık

Oha!
Çok saçma!

Ayrıca biri beni Gülşen Bubikoğluna benzetse çok pis tav olurum hee. Çooook güzel bir kadın!
Türkan Şoraydan çok çok güzel zaten.
Arkadaşınız muayyen gününde zaar.

Türkan Şoray aşırı aşırı güzel bence
Gülşen orta halli ama çirkin değil asla

benim babamin da sizin gibi bir koleksiyonu var ama kendisi icin pek dokundurmaz ben de ustune dusmem gerci. simdi turkiyeye donunce hazir disari da cikamayacagim belki izlerim ama belki. :d

ya bu arada hic izlemedim degil yani denk geldikce izlemisimdir ama ediz hun deyince sak diye bilemedim hani bi cuneyt arkin gibi utandim simdi hajshsjsshah

Türkan Şoray aşırı aşırı güzel bence
Gülşen orta halli ama çirkin değil asla
Valla ne yalan söyleyim, hiç beğenmiyorum Türkan Şorayı.
Belki eski birkaç filminde güzel. Ama hepsinde değil, hatta toplum tarafından abartıldığını düşünmüşümdür hep.
Ama Gülşen Bubikoğlunu tek geçerim.

Zevk meselesi tabii

Ama arkadaşınızın küfredilmiş gibi tepki vermesi çok aşırı saçma

yaş dediğin böyle ortaya çıkar..
konu sahibesi türkan şorayın burnu estetik gülşenin değil.. öyle söyle arkadaşına..

Türkan şoray aşırı güzel ama
Şimdikiler o kadar estetik oluyor genelde çirkin oluyorlar
Gülşende çirkin değil ama Türkan şorayla kıyaslanamazki göz var nizam var :/

belkıde gulsen bubıkogluna benzetılmesını hakaret algılamasının nedenı turker ınanogluyla yasadıgı skandal asktır ?
travestı gıbı falan demısya imalı yerden vurmus filiz akını gulsen bubıkogluyla aldattı evlılıklerı bu yuzden bıttı falan ...
ayy ben fosil m.ö 300 lu yıllar falan nelerı de hatırlıyorum

Aynen öyle resmen lafıyla dövdü beni
:/

Ben tüm eski Yeşilçam kadınlarını beğeniyorum en azından estetiksiz olanları . Şimdikiler tam bir fiyasko

Guzellik gorecelidir. Ben turkan sorayi cok anadoluvari bulurum ve begenmem.

gulsen bubikoglu avrupai bir guzellige sahip ve cok begenirim.

Avrupalı kadınlar genelde bebeksi yüzlü oluyor ama :/ Gülşenin yüzü çok kemikli çirkin değil ama normal türk kızları olarak çoğu gülşene benziyo
Türkan şorayı çok güzel buluyorum yüzü kusursuz
Avrupa lılara benzeyen Hülya avşar Emel sayın sanki ?

Ben tüm eski Yeşilçam kadınlarını beğeniyorum en azından estetiksiz olanları . Şimdikiler tam bir fiyasko
Öyle aslında.. Eskilerin o güzelliği yok, şimdi herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi.

Emel Sayın ın o eski hallerini hatırlayın.. Ahh...
Itır Esen
Filiz Akın
Güzel kadınlar bunlar.
Başı da Gülşen çekiyor banane işte banane

Avrupalilara benzeyen yazmadim ki? Avrupai yazdim. Havasi, alimliligi ve durusu bakimindan. Gulsen mesela salvar giyse siritir ama Turkan soraya salvar yakisir.

Turkan sorayin estetiksiz haline bakin
Gülşen normal bir bayan ondan seviliyor Türk kızları olarak çoğumuz ona benziyoruz zaten
Bizim zamanımızda kadınlar estetikle robotlara benziyorlar genelde
Ben mesela estetik yaptırsam asla Türkan gibi olmam

Filiz Akin cok guzel ama o da estetik guzeli. Estetik mestetik guzel kadin.

Daha neler duyacağız ya? Gerçi aklıma ne geldi şimdi. Bir arkadaşımızı Asuman Krauseye benzetmişlerdi. O da bozulmuştu.. Benzeten de üzülme sadece ağzın benziyo demişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…