Hahahahahahaah
Ay arkadaşınızın yaşını soracağım ama bu tepkiye 10 yaş üstü olmaması gerekir.
Ayrıca Gülşen Bubikoğlu gördüğüm en güzel kadınlardan biri
Bu boş karakterler övgüyü hak etmezKıza hep söylüyorum çok güzelsin
Gülşenden falan güzel yani
Dudakları dolgun Gözleri iri
ama yüz hattı aşırı benziyor yani
hani kucukken bir unluyu severdik, onun tarzindaki baska unlulere gicik olurduk. biri kiyaslayinca falan kotulerdik onu. kendi jenerasyonumdan ornek verirsem justin bieber-one direction gibi mesela. (millet ediz hun konusurken bunu yazmaya cok utandim ahjshsjshsj)
belki onun gibi gulsen bubikoglu ve turkan soray hayranlari da boyle hissediyordur o yuzden sinirlenmistir.yoksa hic mantigi yok kadin cok guzel.
ya ben ediz hunu googleladim hahshsjshsjsh cidden aramizda kusak farki varmis utandim simdiValla yaşım ortaya çıktı benim kuşağın Justin'i Justin timbır
Saçmalığa bak ! Kadın sayılı güzellerden biri, gözlerini ve beynini doktora göstersin benceArkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
ya ben ediz hunu googleladim hahshsjshsjsh cidden aramizda kusak farki varmis utandim simdi
Hülya avşarın neresi güzel hala çözebilmiş değilim..Güzellik göreceli
Hülya avşar Türkan şoray Harika avcı
Aşırı güzel oldukları halde bunları bile beğenmeyen vardır
Ama Travesti demesi garip yani ben ona kötü birsey söylemişim gibi davrandı
Valla yaşım ortaya çıktı benim kuşağın Justin'i Justin timbır
ya ben ediz hunu googleladim hahshsjshsjsh cidden aramizda kusak farki varmis utandim simdi
tamam tamam kusme arada sizi anlamak icin olsun izlerim :ddyok artık aç az yeşilçam filmi izle
tamam tamam kusme arada sizi anlamak icin olsun izlerim :dd
Yaş kaç ?Valla yaşım ortaya çıktı benim kuşağın Justin'i Justin timbır
Çok güzel ya bu filmi de cokkk severimAl bunu izle: