Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gülşen normal bir bayan ondan seviliyor Türk kızları olarak çoğumuz ona benziyoruz zaten
Bizim zamanımızda kadınlar estetikle robotlara benziyorlar genelde
Ben mesela estetik yaptırsam asla Türkan gibi olmam
bırsey dıkkatımı cektı
sız turkan sorayı asırı begenıyorsunuz gulsen bubıkoglu ıcın ortalama dıyorsunuz
arkadasınız da bunu bılıyorsa ondan alınmıs olabılır :KK70:

Arkadaşlar Türkan şorayın güzelliğini tartışmak komik bence
Kadın dünya çapında Yeşilçamın sultanı
Aşırı güzel
Ben hayatımda öyle güzelini görmedim keşke benzesek
Gülşende çirkin değil ana standart Türk kızları olarak gülşene benziyoruz ondan seviliyo
Avrupa i güzellik derseniz Hülya avşar Emel sayın derim

Turkan soray estetikli güzel. Ki ben güzel bulmuyorum. Gülşen bubikoglu dogal güzel. Baya güzel 😀
Arkadaşına göre oyle olmasa bile sacma bi alınganlık

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Gülşen bubikoğlu mu travestiye benziyormuş. Kadın bence orjinal farklı bir güzellikte, çok beğendiğim bir kadındır kendisi. Arkadaşınız saçmalamış.

banu alkan genclıgınde cok guzeldı ya... o murat denen herıf yıprattı kadını bıtırdı esasında uzuuun süren askı vefat edınce çöktu kadın uzuntusunden
banudan sonra hulya cıktı zaten neydı o fılmler tovbe yarabbım :KK70: sımdı yayınlansa kanal kapatılır :KK70:
kaybolan genclık temalar tayt ustune mayolar tozluklar falan :KK70:

Aşırı güzel
Gülşende çirkin değil ana standart Türk kızları olarak gülşene benziyoruz ondan seviliyo
Hulya avsar tam bir dogu guzelidir, esmer ten mavi goz. Ortadogu da cok var bundan ☺️

size oyle gorunuyor olabilir ama mensei olarak da dogudan zaten. Bakin afgan, filistin, kurt kizlarina. Mavi goz esmer ten ve hatta sari sac oldukca var.

Avrupalilara benzeyen yazmadim ki? Avrupai yazdim. Havasi, alimliligi ve durusu bakimindan. Gulsen mesela salvar giyse siritir ama Turkan soraya salvar yakisir.

Çirkin değil ama normal derim gülşene :)
Zaten hanımefendiği ni beğeniyorlar onun
Mesela Harika avcı ondan çok daha güzeldir ama onun kadar konuşulmaz

Aşırı güzel
He sen bu yorumu yapip soylediysen kızmasi normal 😀
Gülsene turk kizlari olarak benzedigimizi düşünmüyorum.
Turkan sorayin ortalama olduğunu düşünüyorum tersi bir şekilde.
Birde insan mudahalesi olan guzellik ile doğal guzellik kıyaslanamaz , kiyaslanmamali diye düşünüyorum.
Estetikli cirkin kadin yok abartmadgi surece ama dogustan guzellik herkese nasip olmaz

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?

O kadar çok güldüm ki şuan yok artık. Ayrıca bayılırım ben Gülşen e, gençliğinde çok güzel Bi kadındı bence. Bunun içinde trio atmak çok komik ya. Biri beni 17 yaşımda Feridun düzağaca benzetti ben napayım😅😅

Çirkin değil ama normal derim gülşene :)
Zaten hanımefendiği ni beğeniyorlar onun
Mesela Harika avcı ondan çok daha güzeldir ama onun kadar konuşulmaz
Harika avci bence de cok standart mesela ☺️

beyaz tenli hafif balik etli bir Turk kadinini sarisin yap pekala benzeyebilir.

sımdıkı gencler grının ellı tonunda gordu yogurt sahnelerını de :KK70: bızler teeeee metın arolatın olsun varsın ah cekınme sarkı klıplerınde ızledık :KK70:
bak yıne mazilere daldım
sanırım benım ruhum kaldı 90 larda cıkamadım ordan

ay o klıptekı kızda ne guzeldı ya adı neydı onun

Hulya avsar tam bir dogu guzelidir, esmer ten mavi goz. Ortadogu da cok var bundan ☺️

size oyle gorunuyor olabilir ama mensei olarak da dogudan zaten. Bakin afgan, filistin, kurt kizlarina. Mavi goz esmer ten ve hatta sari sac oldukca var.

Bembeyaz tenli Hülya avşar :/
Kişilik olarak sevmesemde gençken aşırı güzelmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X