Ahahahahabir de sonunda cok sacma degil mi demez mi ahajshajah hani sanki gunlugune yazmis da sonunda bize de cevap hakki dogsun diye soru sormus hsjdhddjhdjd
Ay onu diyen kim yaa bana göre en güzel kadınlardan biri kafayı yemiş arkadaşınız afedersiniz
Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Bence sadece kaşların benziyor deseydinSöyledim zaten gözlerinde benziyor ona dedim
:/
Saçma sapan şeylere trip atan, sürekli pohpohlanmak isteyen bu süper zeka(!) ile arkadaşlığınızı gözden geçirme vakti gelmişSöyledim zaten gözlerinde benziyor ona dedim
:/
Her sevdigimize benzetilsek ohoooKendisi Türkan şoray hastası
Ona benzetilmek istiyor sanırım :/ çok kötü birsey söylemişim gibi tepki verdi
Olabilir güzellik kişiye göre değişir ama verdiği bu tepki çok garipGülşen bubikoğlunun güzelliği genel geçerdir bi kere, travesti gibiymiş, peh
Bende Ediz huna aşığımHer sevdigimize benzetilsek ohooo
Ben de Ediz Huna hastayim misal
Moku yerim yani tipimi biri ona benzetirse
Ben de hiç güzel bulmuyorum. Gülşen Bubikoğlu ile kıyaslanamaz bileYıllardır içimde tuttuğum bir şey söylemek istiyorum: Türkan Şoray'ı hiç güzel bulmuyorum. Hele estetiksiz halleri
Ama ona benzetmesinler lutfen kurban olam yaniBende Ediz huna aşığım
Yıllardır içimde tuttuğum bir şey söylemek istiyorum: Türkan Şoray'ı hiç güzel bulmuyorum. Hele estetiksiz halleri
Teşekkürler bende bir tuhaflık var sanıyordum.Ben de hiç güzel bulmuyorum. Gülşen Bubikoğlu ile kıyaslanamaz bile
Yeşilçam bir başkaAma ona benzetmesinler lutfen kurban olam yani