bırsey dıkkatımı cektıGülşen normal bir bayan ondan seviliyor Türk kızları olarak çoğumuz ona benziyoruz zaten
Bizim zamanımızda kadınlar estetikle robotlara benziyorlar genelde
Ben mesela estetik yaptırsam asla Türkan gibi olmam
Şimdiki estetiklerle kıyaslanamaz bile çok güzel kadın bence de.Filiz Akin cok guzel ama o da estetik guzeli. Estetik mestetik guzel kadin.
Gülşen bubikoğlu mu travestiye benziyormuş. Kadın bence orjinal farklı bir güzellikte, çok beğendiğim bir kadındır kendisi. Arkadaşınız saçmalamış.Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Hulya avsar tam bir dogu guzelidir, esmer ten mavi goz. Ortadogu da cok var bundanArkadaşlar Türkan şorayın güzelliğini tartışmak komik bence
Kadın dünya çapında Yeşilçamın sultanı
Aşırı güzel
Ben hayatımda öyle güzelini görmedim keşke benzesek
Gülşende çirkin değil ana standart Türk kızları olarak gülşene benziyoruz ondan seviliyo
Avrupa i güzellik derseniz Hülya avşar Emel sayın derim
Avrupalilara benzeyen yazmadim ki? Avrupai yazdim. Havasi, alimliligi ve durusu bakimindan. Gulsen mesela salvar giyse siritir ama Turkan soraya salvar yakisir.
He sen bu yorumu yapip soylediysen kızmasi normalArkadaşlar Türkan şorayın güzelliğini tartışmak komik bence
Kadın dünya çapında Yeşilçamın sultanı
Aşırı güzel
Ben hayatımda öyle güzelini görmedim keşke benzesek
Gülşende çirkin değil ana standart Türk kızları olarak gülşene benziyoruz ondan seviliyo
Avrupa i güzellik derseniz Hülya avşar Emel sayın derim
Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Harika avci bence de cok standart meselaÇirkin değil ama normal derim gülşene :)
Zaten hanımefendiği ni beğeniyorlar onun
Mesela Harika avcı ondan çok daha güzeldir ama onun kadar konuşulmaz
Hulya avsar tam bir dogu guzelidir, esmer ten mavi goz. Ortadogu da cok var bundan
size oyle gorunuyor olabilir ama mensei olarak da dogudan zaten. Bakin afgan, filistin, kurt kizlarina. Mavi goz esmer ten ve hatta sari sac oldukca var.
Yoo degilÇirkin değil ama normal derim gülşene :)
Zaten hanımefendiği ni beğeniyorlar onun
Mesela Harika avcı ondan çok daha güzeldir ama onun kadar konuşulmaz