Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emel sayın gibi bir görüntün varmı ?
Hangimiz Emel sayın gibi farklıyız ? Kaç tane böyle türk var dürüst olun
Emel sayına benzeyen varmı hadi hodri meydan
En Avrupai en farklı ?? Benziyeniniz varmı ?
Emel sayına benzeyen biri varmı diyince herkes saklandı
Valla kusura bakmayalımda Emel sayın gibi kadın yanında biz
sonunda doğruyu buldun aynennn öyleeeSarışın renkli gözlü bebek yüzlü kadınlar çirkin Türkan çirkin Emel sayın çirkin Aydan şener çirkin Hülya avşar çirkin
Güzel olan benim birde Ayşen guruda
Birde erkek yaptınız beni kızlar bu kadar kompleksli olmayın kendinizle barışık olun güzel olmasanız bileamacın ne?
konu dert mevzusunu aştı.
erkek misin?
Birde erkek yaptınız beni kızlar bu kadar kompleksli olmayın kendinizle barışık olun güzel olmasanız bile
Biz Türk kadını heryerde aynıyız
Hepiniz güzelsiniz tamam
Ben kaçtım sizin devam Hoşcakalın
O guruda değil gruda . De de ayrı yazılır biraz kendini geliştir o mu güzel bu mu diye anket yapacağına.Sarışın renkli gözlü bebek yüzlü kadınlar çirkin Türkan çirkin Emel sayın çirkin Aydan şener çirkin Hülya avşar çirkin
Gülşen Hanim görse seni sevabina bir doktora gösterirSarışın renkli gözlü bebek yüzlü kadınlar çirkin Türkan çirkin Emel sayın çirkin Aydan şener çirkin Hülya avşar çirkin
Yum bunlarin disinda ben aysen gruda' nin guEl oldugunu dusunurum. Farkli bir guzelligi var bence. Neden herkes ayni prototipte olmak zorunda ki?O guruda değil gruda . De de ayrı yazılır biraz kendini geliştir o mu güzel bu mu diye anket yapacağına.
Ayşen Gruda'ya da kurban olun siz. Onun oyunculuğuna ancak cahiller laf eder ya da çok boşlar.
Ona göre sarışın mavi gözlü değilsen güzel değilmissin. Türk kadınlarından güzel çıkmazmışYum bunlarin disinda ben aysen gruda' nin guEl oldugunu dusunurum. Farkli bir guzelligi var bence. Neden herkes ayni prototipte olmak zorunda ki?
Ee Türkanı çok güzel buluyor o sarı saçlı mavi gözlü mü peki?Ona göre sarışın mavi gözlü değilsen güzel değilmissin. Türk kadınlarından güzel çıkmazmış
Avrupaiiiymiş o. Avrupaiiiler güzeldir. Avrupai demiş miydim?Ee Türkanı çok güzel buluyor o sarı saçlı mavi gözlü mü peki?
Bu ne demek ya? Nasıl bir üslup bu? Gitgide farklı şeyler sezmeye başladım sizinle ilgili. Konunuz amacını aştı.Kızlar ya gerçekten neden biz böyleyiz Türk kadınlarına bak birde Ruslara bak biz kadınmıyız onlar yanında
Yalniz o kelimeyi de benden ogrendi.Avrupaiiiymiş o. Avrupaiiiler güzeldir. Avrupai demiş miydim?
Oraya bir de “bebeksi” yazmanızı rica ediciğim.türk kızları güzel değildir, kabul edelim rica edicem
türkan şoray gibi "avrupai" dfkgldkfşgs ay pardon değiliz
ben de behzat ç. yi beğeniyorumBenim mi bakisimda problem var bilmiyorum ama Kemal Sunal da yakisikli degildir ama cekici bir adamdir. Mehmet ali Erbil de gencliginde ozellikle bence oyle.
hangi kaliba gore neden degerlendiriyoruz ki?
Anlamadım bacım biraz daha açık olsanKızlar Mahmut abi aslında yüzü kastetmiyor. Subminal mesaj veriyor. Türkan Şoray , Emel Sayın birbirine benziyor mu? Hayır peki hangi özellikleri benziyor? Bir çalıştırın saksıyı
Mahmut abi balık etli seviyorum diyorAnlamadım bacım biraz daha açık olsan