• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülşah & Arda nın Dugun Fotoğrafları 05.03.2011

çok yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
bişey soracaktım çok merak ettim:75: üstünüze takılan şey külçe altın mı?:26:

çok güzel olmussun canım mutluluklar seninle olsun inşşş :16: :16:

ömür boyu mutluluklar diliyorum darisi bizim basimiza:)

Çok güzel olmuşsun mutluluklar diliyorum..

ayyyyy çok yakışmışsınızz Allah mesut etsinn :))

cok güzel bir ciftsiniz allah nazarlardan saklasın..:nazar::nazar:ama nikahta daha bi güzeldiniz sankı..:78::78:

Çok güzelsiniz Allah mutluluğunuzu daim kılsın inşallah:nazar::nazar::nazar::69:

mutluluklarrrrrrrrrr hiç bozulmasın ıns

çok yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
bişey soracaktım çok merak ettim:75: üstünüze takılan şey külçe altın mı?:26:

Ömür boyu mutluluklar :nazar::nazar:

mutluuklar cok güzel olmuşuzzzzzz

Çok yakışmışsınız. Allah mutluluğunuzu daim etsin

mutluluklar diliyorum :71:

cok yakismissiniz mutluluklar dilerim canim

allah bi yastıkta kocatsın.. maşallah :nazar:
hayatım nikahındaki gelinliğin de farklıydı sanki bundan?

cok tesekkur ederim kizlar.. hayir tatlim kulce altin degil haha nerdeeeeee. tam altindi ama kucuk bi kartin ustune koymuslar.. :66:

Mutluluklar dilerim.:nazar:Nikah fotolarına bakmış biri olarak ordaki saçınızı ve fotoları ortamdan kaynaklanıyor galiba daha çok beğendim...Mutluluğunuz daim olsun.

Son düzenleme:
Mutluluklar dilerim.:nazar:Nikah fotolarına bakmış biri olarak ordaki saçınızı ve fotoları ortamdan kaynaklanıyor galiba daha çok beğendim...Mutluluğunuz daim olsun.

ne kadar neşelisin pasta keserken gülüşüne bayıldım :)

Tesekkur ederim canim.. mutluydum ondan herhalde o kadar gulmusum hehehe. Nikah ta daginik topuz yaptirdim cunku ortama daha uygundu.. dugundede taranmis topuz olsun dedim..

çok güzel bi yüzün var maşallah tatlım her saç modeli çok yakışmış yüzüne burası hayal düğün salonumu?

Back