büyük olan simitçiden alsınlar orası güzel yapıyo...
ay bikere hastndyim tad pizadan kumpir istedim..
ay bana bi kumpir geldiki iğrençç içinde sadece rus salatası var.. ne ketçap nede mayonezzzz..
okdar iğrençtikii
ne bilim kumpir içindeki salatalarıyla çeşit çeşit olacakki güzel olsun...
aradım adamları bi güzel sıvamıştım gidinde simitçiden öğrenin kumpir yapmayıııı iğremçti çöpe attım dedimm sırnaşık şey.. :):):)))
:1shok::1shok::1shok: tat dan almaya gidilerrrr
biz ordan yiyoduk ama dimi nilüü öle hatırlıyom
nilülen bide bi arkdaş vardı onda çok yerdik kumpir tatdan sölerdik die hatırlıyomkafamçokkarıştı
da tümünü deri neden istiyosunkiii kullanışlı olurmuki ölee.. şöle var deri istiyonya deri görünümünde kumaşı çok deişik kumaşının ismi var ama aklımda deil şuanda
anneme koltuk takımı alırkene doğtaşta görmüştümmm kız demişti hatta leke tutmayan kumaş bu bişi döküldüğü an siliyomuşun anında çıkıyomuşş
kızlar bişey sorcam ben salon koltuklarımı düz krem deri istiyorum...
ama tam deri koltuk hiç biyerde yok.. hep yanları sadece deriolup normalde gövdesi kumaş olanlar var..
vrmı bildiginiz biyerrr
bende baya zamandır yemiyorum kumpirrr canım çok çektiiiii
gidip meydandan alıp gelcek çoçuklar
bayılzamm pekliyemiyrim cokacimcoook
birde deri hep bana ofis havası gibi geliyooo
senin dediğin deri görünümünde ama dokununda nubuk gibi değişik bişe..
ya ne bilim lülüüü düşün düşünn burdaki magazalarda istedigim gibi bişe yok..
burdan alırsam öyle almalıyım yoksa hiçbişe begenedim..
ama olmazsa iznim ankaraya gidecez ozmanan ordan belki güzel bişrler buluruz
BEŞİRLİDEKİ yerlere baktınmı tepe ye felan bide duayene bakk söğütlüdeki orada aosrtik illa vardır orda derili bişiler
bizde eşya için düşünüyoduk istanbula gitmeyi gitmemiştik ozaman
çok pişman oldum vallamafoldumben
benim arkdaşım gitti aynı dönemde evlendik eşaları okdar modern okdar güselki hemde uygun aldılar
bence hem gezmek amaçlı hemde fikir açısından git kaydirigubbakcemile5
gitme imkanın varsa git ozaman edaa soradan demessinki keşke gideydimmm
baktık canım trabzodnaki her yere baktık...
tepede hele hiçbişe yok.
bi kaanda begendim ordada sadece yemek odası 20 milyarrrr..
kayınvalidem sen ne begendiysn o olsn diyo ama onlarda çok pahalı yazık günahhh
bu arada kızlarr bi ayakkabıı dolabı yaptırcam en sonundaa bu ayyyyy
bana model bulun daaaaaaaaaaaaa lüffennnnn
al deriyi oturanın kıçı pişsin :sinifsinif: leke tutsun cif bile çıkartamasın kafamçokkarıştı
sandalyeleerim beayz deri..bi iki defa mutfaka koydum..en kısa zamanda normal sandalye aldım mutfa..otururken acaip terletio...boş odada duruyoalr şimdi öyle ve acip bi kir ..sil sil çıkmıo ..kumaş kaplatıcam hepsini...kafamçokkarıştı
gitme imkanın varsa git ozaman edaa soradan demessinki keşke gideydimmm
inan varyaaa 20milyar yazık günah yeminederimmm
bende yeşilini kumaşta çok farklı görünüyodu gelince farklı oldu sonradan pişman oldum öle kırmızısııda vardı keşke onu yapaydım dieopuyorumnanaktanal deriyi oturanın kıçı pişsin :sinifsinif: leke tutsun cif bile çıkartamasın kafamçokkarıştı
sandalyeleerim beayz deri..bi iki defa mutfaka koydum..en kısa zamanda normal sandalye aldım mutfa..otururken acaip terletio...boş odada duruyoalr şimdi öyle ve acip bi kir ..sil sil çıkmıo ..kumaş kaplatıcam hepsini...kafamçokkarıştı
pek sevmem...kışın yaparım yeriz :lepi:
aynen katılıyorum..souk bi hava veriyo..ilk bakışta hoş duruyo ama kullanımı berbat ötesi..
gülüşün koltunun derisine ben de bayılmıştım..ölçüsü uymadı eve..alcadım yoksa kumaş kaplatıp sositososito
şindiki koltumu da çoksefiyom..hiç de korumuyorum sakınmıyorum..bişe olsa içim gam yemez..sadece derim ki tüh aynından bida nerde bulcaz kaydirigubbakcemile3
dün akşam ilk kez çocuklu misafirim geldi ...arkadaşım ve yeğenleri.. çok uslu çocuklar ama..bi yere bişi olcek die şu kada içim gitmedi..kırılcak dökülcek bişeim de yok evde ..dertsiz tasarım :roflol:
aynısıda benim mutfamdakiii
bizim evdeki sandalyelerimizde beyaz derii..
evet oturdukça kararıyo annem sürekli siliyo oyüsden
hayyy çenenize emi
bir yemeğe gittim geldim bir sürü sayfa olmuş
bende çorba içtim birde cacık yedim cokacimcoook
çok alakasız şeyler ama napim diyetteyim
bende yeşilini kumaşta çok farklı görünüyodu gelince farklı oldu sonradan pişman oldum öle kırmızısııda vardı keşke onu yapaydım dieopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?