Güllüşenle tam gaz devam ;)

:1shok::1shok::1shok: tat dan almaya gidilerrrr

biz ordan yiyoduk ama dimi nilüü öle hatırlıyom

nilülen bide bi arkdaş vardı onda çok yerdik kumpir tatdan sölerdik die hatırlıyomkafamçokkarıştı

da tümünü deri neden istiyosunkiii kullanışlı olurmuki ölee.. şöle var deri istiyonya deri görünümünde kumaşı çok deişik kumaşının ismi var ama aklımda deil şuanda
anneme koltuk takımı alırkene doğtaşta görmüştümmm kız demişti hatta leke tutmayan kumaş bu bişi döküldüğü an siliyomuşun anında çıkıyomuşş

:1shok::1shok::1shok: tat dan almaya gidilerrrr

biz ordan yiyoduk ama dimi nilüü öle hatırlıyom

nilülen bide bi arkdaş vardı onda çok yerdik kumpir tatdan sölerdik die hatırlıyomkafamçokkarıştı

taddan yerinde yiyince bende begeniyorum yiyorumdaa çünkü içine istedigim salatalardan koyduruyorumm..
amaa siparişle ne bilim sadece rus salatası koyuyuolar içine diye biliyom.. ketçap mayonesde koymuyoduuu inşallah sana benimki gibi iğrenç bişe gelmez cokacimcoook

senin dediğin deri görünümünde ama dokununda nubuk gibi değişik bişe..
ya ne bilim lülüüü düşün düşünn burdaki magazalarda istedigim gibi bişe yok..
burdan alırsam öyle almalıyım yoksa hiçbişe begenedim..
ama olmazsa iznim ankaraya gidecez ozmanan ordan belki güzel bişrler buluruz

BEŞıRLıDEKı yerlere baktınmı tepe ye felan bide duayene bakk söğütlüdeki orada aosrtik illa vardır orda derili bişiler

kızlar bişey sorcam ben salon koltuklarımı düz krem deri istiyorum...
ama tam deri koltuk hiç biyerde yok.. hep yanları sadece deriolup normalde gövdesi kumaş olanlar var..
vrmı bildiginiz biyerrr

al deriyi oturanın kıçı pişsin :sinifsinif: leke tutsun cif bile çıkartamasın kafamçokkarıştı

sandalyeleerim beayz deri..bi iki defa mutfaka koydum..en kısa zamanda normal sandalye aldım mutfa..otururken acaip terletio...boş odada duruyoalr şimdi öyle ve acip bi kir ..sil sil çıkmıo ..kumaş kaplatıcam hepsini...kafamçokkarıştı

bende baya zamandır yemiyorum kumpirrr canım çok çektiiiii

gidip meydandan alıp gelcek çoçuklar

bayılzamm pekliyemiyrim cokacimcoook

pek sevmem...kışın yaparım yeriz :lepi:

birde deri hep bana ofis havası gibi geliyooo

aynen katılıyorum..souk bi hava veriyo..ilk bakışta hoş duruyo ama kullanımı berbat ötesi..

gülüşün koltunun derisine ben de bayılmıştım..ölçüsü uymadı eve..alcadım yoksa kumaş kaplatıp sositososito

şindiki koltumu da çoksefiyom..hiç de korumuyorum sakınmıyorum..bişe olsa içim gam yemez..sadece derim ki tüh aynından bida nerde bulcaz kaydirigubbakcemile3

dün akşam ilk kez çocuklu misafirim geldi ...arkadaşım ve yeğenleri.. çok uslu çocuklar ama..bi yere bişi olcek die şu kada içim gitmedi..kırılcak dökülcek bişeim de yok evde ..dertsiz tasarım :roflol:

bizde eşya için düşünüyoduk istanbula gitmeyi gitmemiştik ozaman
çok pişman oldum vallamafoldumben

benim arkdaşım gitti aynı dönemde evlendik eşaları okdar modern okdar güselki hemde uygun aldılar

bence hem gezmek amaçlı hemde fikir açısından git kaydirigubbakcemile5

BEŞİRLİDEKİ yerlere baktınmı tepe ye felan bide duayene bakk söğütlüdeki orada aosrtik illa vardır orda derili bişiler

baktık canım trabzodnaki her yere baktık...
tepede hele hiçbişe yok.
bi kaanda begendim ordada sadece yemek odası 20 milyarrrr..
kayınvalidem sen ne begendiysn o olsn diyo ama onlarda çok pahalı yazık günahhh

bu arada kızlarr bi ayakkabıı dolabı yaptırcam en sonundaa bu ayyyyy

bana model bulun daaaaaaaaaaaaa lüffennnnn

yanii hem çeşit fazlaa..
şimdi artık düşüncem o anlaraya bi gitmek aslında istanbulda bi magazanın moilyalarında yatak odası begendim ama istanbuldan getirme zor ankara daha uygun bizim içinn
begendigim yatak odasınıda lülüyre atmıştım resim

baktık canım trabzodnaki her yere baktık...
tepede hele hiçbişe yok.
bi kaanda begendim ordada sadece yemek odası 20 milyarrrr..
kayınvalidem sen ne begendiysn o olsn diyo ama onlarda çok pahalı yazık günahhh
gitme imkanın varsa git ozaman edaa soradan demessinki keşke gideydimmm
inan varyaaa 20milyar yazık günah yeminederimmm

bu arada kızlarr bi ayakkabıı dolabı yaptırcam en sonundaa bu ayyyyy

bana model bulun daaaaaaaaaaaaa lüffennnnn

gülşeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:bayılansmile: :roflol::roflol:

bizim evdeki sandalyelerimizde beyaz derii..
evet oturdukça kararıyo annem sürekli siliyo oyüsden

hayyy çenenize emi
bir yemeğe gittim geldim bir sürü sayfa olmuş

bende çorba içtim birde cacık yedim cokacimcoook

çok alakasız şeyler ama napim diyetteyim

eda istikbale bi yatak odası geldi teşhir ürünü olarak sadece göstermelik eğer talep olursa sipariş verceklermiş ama fiyatı şuanki fiyatının 2katı olcakmış
ve sade 3,5milyar okadarda güselki hem klas hem modern ilkten beğnmedi feride sora ikna ettim onu
alıcak sanırsam çok güsel vede ucuz geldi bana
ben 2yıl olcak yatak odamı 5milyara almıştım

bende yeşilini kumaşta çok farklı görünüyodu gelince farklı oldu sonradan pişman oldum öle kırmızısııda vardı keşke onu yapaydım dieopuyorumnanaktan

bizim evdeki sandalyelerimizde beyaz derii..
evet oturdukça kararıyo annem sürekli siliyo oyüsden
aynısıda benim mutfamdakiii
her hafta cifle domestoslaa bıktım deişicem onları tahta alcamm

hayyy çenenize emi
bir yemeğe gittim geldim bir sürü sayfa olmuş

bende çorba içtim birde cacık yedim cokacimcoook

çok alakasız şeyler ama napim diyetteyim

souk cacık yenirdi ama haaa haşindiii

hşgeldin sıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…