• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güllüşenle tam gaz devam ;)

uuuuuuu nasıl yağmur yağıyyyyyy artık ama yağsın ve bitsin hava kaç haftadır böle kasvetli ruhum karardııı alalhın gücüne gitmesin ama bunaldımmm sıcklar gelsin denize havuza gidek yanak azzzz suya girekkk.bide aman kıslar dağa bayıra gitmeyin kene harbi var bizim kapıcının karısını sokmuşşş

vuuuuuuu:1shok::1shok:

ay korkmaya başaldım ben çok fena nedir bu kene ilelti yaaa

ya kıslar ben varya hiç araştırmadım böle mobilya felan sıkıntı etmedim 1günde gittik herşeyimi aldık vede şöle aynen istikbale girdik hangisi olsun şu olsun tamam aynen böle aldımm

yok kıslar zehirsizmiş ama bizim mah den baya kişiyi ısırdı hemide şöle apartmann çevresi yeşillik ordan geldi yani düşünün aman aman dikkat edin busene fındık nasıl toplicak millet bilmiyom valla ödüm kopuyo

uuuuuuu nasıl yağmur yağıyyyyyy artık ama yağsın ve bitsin hava kaç haftadır böle kasvetli ruhum karardııı alalhın gücüne gitmesin ama bunaldımmm sıcklar gelsin denize havuza gidek yanak azzzz suya girekkk.bide aman kıslar dağa bayıra gitmeyin kene harbi var bizim kapıcının karısını sokmuşşş

burda yağmıyo kızz
o çok konuşan karıyımı :):))) :roflol:
geçmiş olsun bende korkuyom bide fındıgın bi akrabası çocugu ısırmıştı ay acaba o noldu küçücük çocuktu merak ettim yaa

benim ablamdan dokunamaz kadifeye haha

ya çok değüşük güsel köşe takımları var eda doğtaşada bakabilirsin canım tavsiye ederim:D

doğtaşa baktım ama desenli vardı ordaa katalog verdı begendigin olursa isteriz dedi evde incelicektim incelemedim dahaa
ay kadiyede dokunamam benimkide bana benziiii dokunamii

ya kıslar ben varya hiç araştırmadım böle mobilya felan sıkıntı etmedim 1günde gittik herşeyimi aldık vede şöle aynen istikbale girdik hangisi olsun şu olsun tamam aynen böle aldımm

aferinnn
1 günde hallettin ama herşeyin güzel olduuu
inşallah bende hallederim bu kadra çok düşünüyom inşallah berbat bişe çıakrmam ortaya :D

doğtaşa baktım ama desenli vardı ordaa katalog verdı begendigin olursa isteriz dedi evde incelicektim incelemedim dahaa
ay kadiyede dokunamam benimkide bana benziiii dokunamii

renk seçenekleri vardır canım

uyyyy yememk daha gelmedi geberdim acındn
kafamçokkarıştı

nilü bu arada burdada yağmı yağmur :roflol:

ya bide kene diyince kaşıntı tuttu beni:S:S:S

evet eda çok konuşan kapıcının karısııı kına gecesi vardı kapıda herkese açıp gsteriyooo baakk beni kene ısırdı die deli yaa :)

eda cart renkleri yaşlaninca nasıl kullancan deli uzun ömürlü bişi olsunn ha diyosunki ben hersene deişicem mobilyamı evimi o başka

yaşlanıncamı :roflol: nilü alemsin ha ay güldürdün beni :roflol: 30 sene kullanmicek heralde bi mobilyayı :1ninca:

eskiden salammış hepsi annemin koltukları 25 senelik..ama üstünde çok az oturuldu..

şuanda o kadar sağlam almak istersen baya bi para ödemen gerekiyo :1ninca:

ya kızz sabancıya gelin gitmiyom :):)
hersene değişmem tabikii ne bilim ben kıyafettede cart renkler severim
senin gönderidğiin köşe çok güzel modeli düz uzun sdece kadifeye bende benim bal da dokunamıyoz :tomato:

dedim benimkinee dediki tamam aşkım bakarızzz konu yatak odasıysa hemen bakarız :DD
akşam gitcez lülüüü :icecream:

tam senlik bi koltuk önerim vardı :lepi: eğer evim biraz büy ük ve tam ışık alıyo olsaydı cart renkleri tercih edicektim ben de kafamçokkarıştı

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...e351imin-ailesinin-evinin-252st-kat305na.html

nilü bak tam sana göre bi konu

ya bu arada bana yardım etmicenis heraldeeeeeeeeeeeeeeeee hıhhhhhhhhh

ne konuda yardım istisin orayı atlamışım :1ninca:

sıla naber simaycık nası hihoyyyt

Back