uuuuuuu nasıl yağmur yağıyyyyyy artık ama yağsın ve bitsin hava kaç haftadır böle kasvetli ruhum karardııı alalhın gücüne gitmesin ama bunaldımmm sıcklar gelsin denize havuza gidek yanak azzzz suya girekkk.bide aman kıslar dağa bayıra gitmeyin kene harbi var bizim kapıcının karısını sokmuşşş
uuuuuuu nasıl yağmur yağıyyyyyy artık ama yağsın ve bitsin hava kaç haftadır böle kasvetli ruhum karardııı alalhın gücüne gitmesin ama bunaldımmm sıcklar gelsin denize havuza gidek yanak azzzz suya girekkk.bide aman kıslar dağa bayıra gitmeyin kene harbi var bizim kapıcının karısını sokmuşşş
benim ablamdan dokunamaz kadifeye haha
ya çok değüşük güsel köşe takımları var eda doğtaşada bakabilirsin canım tavsiye ederim
ya kıslar ben varya hiç araştırmadım böle mobilya felan sıkıntı etmedim 1günde gittik herşeyimi aldık vede şöle aynen istikbale girdik hangisi olsun şu olsun tamam aynen böle aldımm
doğtaşa baktım ama desenli vardı ordaa katalog verdı begendigin olursa isteriz dedi evde incelicektim incelemedim dahaa
ay kadiyede dokunamam benimkide bana benziiii dokunamii
eda cart renkleri yaşlaninca nasıl kullancan deli uzun ömürlü bişi olsunn ha diyosunki ben hersene deişicem mobilyamı evimi o başka
ya kızz sabancıya gelin gitmiyom :):)
hersene değişmem tabikii ne bilim ben kıyafettede cart renkler severim
senin gönderidğiin köşe çok güzel modeli düz uzun sdece kadifeye bende benim bal da dokunamıyoz :tomato:
dedim benimkinee dediki tamam aşkım bakarızzz konu yatak odasıysa hemen bakarızD
akşam gitcez lülüüü :icecream:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...e351imin-ailesinin-evinin-252st-kat305na.html
nilü bak tam sana göre bi konu
ya bu arada bana yardım etmicenis heraldeeeeeeeeeeeeeeeee hıhhhhhhhhh
niye bana kimse haber vermedi nan :mymeka:
tühh yine yakalandık :sinifsinif:
ben çıkıyım o zaman :çok üzgünüm:
iyi sohbetler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?