ben sizi takip ediyorum ne kaaa hızlısınız ya siz maşallah ikinci sayfayı okumaya başladım bir baktımki 7 olmuş oyoyoyoyoyoy:))
napisiniz başka valla bayağ oldu muhabbatete giryemeyli sizinle ama yazdıkalrınız hiç yabancı gelmiyiii ayy çok sevindim bunaa hadi garin devam ben okuyam sizleri:))
anam bu ne hız topiği açmışsınız üstüne bi de bu kadar geyik -tatlicadiarzu- ne geveze karılarsınız beeee :roflol: :roflol:
ay lülüm düğün deme bana, her h.sonu en az ama en az 2 düğüne gidiyoruz, bizim buralarda kışın yakıt yazın da düğün masrafı bitmii -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
uyyy
büyükelrmii,oturt onları aşa de yaramazlık yapmayın len süprizzzzz
bırı 5 yaşında bırı 2
sımdı buyuk ne yaparsa kucugude onu yapıo
aslında 2 sınıde cok sevıyorum ama cok fenalar
buyugu cok yaramaz
sımdı gelsın her tarafı karıstırıp alt ust edecek
lafta anlamıo kı
ben takip ediyorum sizi bu arada kaçıdığım dizleri izliyorum kıslar naoıyım eve gidince mutfaktan çıkıp bir dizilere bakamıyorum yaprak dökümünü izledim:))şimdide küçük kadınalrı izliycem ama bulamıyorum bilen varmı hep fragmanı gsteriyo :))ya çok alakasız konuşuyorum ben muhabbetede burda olduğumu gösterem dedim kikikiik:)))
insan kıyamıyo ama işte bunaltıyoda seni
şimdiki çoçukların hangisi yaramz değilki
ewet gerçı hepsı oyle
neyse sımdı gelırler
ben kırılacak seylerı toplayım ortallıktan
ben takip ediyorum sizi bu arada kaçıdığım dizleri izliyorum kıslar naoıyım eve gidince mutfaktan çıkıp bir dizilere bakamıyorum yaprak dökümünü izledim:))şimdide küçük kadınalrı izliycem ama bulamıyorum bilen varmı hep fragmanı gsteriyo :))ya çok alakasız konuşuyorum ben muhabbetede burda olduğumu gösterem dedim kikikiik:)))
ben bır site bılıyorum
devamlı oradan ızlıyorum
ama buradan adres verebılır mıyım bılmıyorum
evt 29 da galbaa gelcek
kumpir almaya gidiyolarrr uy çok acıktımmmmm
kumpir bayılırımm ama öğle yemegi sadece cacık yedimmmmm
bende baya zamandır yemiyorum kumpirrr canım çok çektiiiii
gidip meydandan alıp gelcek çoçuklar
bayılzamm pekliyemiyrim cokacimcoook
kızlar bişey sorcam ben salon koltuklarımı düz krem deri istiyorum...
ama tam deri koltuk hiç biyerde yok.. hep yanları sadece deriolup normalde gövdesi kumaş olanlar var..
vrmı bildiginiz biyerrr
canım koltuklarda kumaş seçimleri var deri yaptırabilirsin genelde yapıyo heryer
mesela ben yataştan köşe takımımı almıştım beyaz deriydi ben kumaş istedim
seçenekleri vardı beğendik yaptırdık
yataşada bak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?