Güllüşenle tam gaz devam ;)

okursun kız muhabbeti yakala sen

geriler möhim değell

hoşgeldin canımmmm Şeniz

bebiş nasıllllll yannız seni sormuyom direk bebişi :roflol:

sorma yaaa yine busene hiç yok geçen yol böğğ gelmişti banaaa mecbur olmasam hiç gitmem valla

hem maddi hem manevi mahfoluyorummm

insan kıyamıyo ama işte bunaltıyoda seni
şimdiki çoçukların hangisi yaramz değilki

ben takip ediyorum sizi bu arada kaçıdığım dizleri izliyorum kıslar naoıyım eve gidince mutfaktan çıkıp bir dizilere bakamıyorum yaprak dökümünü izledim:))şimdide küçük kadınalrı izliycem ama bulamıyorum bilen varmı hep fragmanı gsteriyo :))ya çok alakasız konuşuyorum ben muhabbetede burda olduğumu gösterem dedim kikikiik:)))

heç bilmimki gugul amcama yazdınmı çıkmimi

olsun dal muhabbete konu değişir kaydirigubbakcemile3

ben bır site bılıyorum
devamlı oradan ızlıyorum
ama buradan adres verebılır mıyım bılmıyorum

özelden adresi gönderebilirisin canım ya bende bakıym çzlerim hem ordan sana zahmet olmazsa:))
aramadım haberim yok ya ama çok merak ediyorum bugün perşembe pazartesiye az kaldı :))

kızlar bişey sorcam ben salon koltuklarımı düz krem deri istiyorum...
ama tam deri koltuk hiç biyerde yok.. hep yanları sadece deriolup normalde gövdesi kumaş olanlar var..
vrmı bildiginiz biyerrr

bende baya zamandır yemiyorum kumpirrr canım çok çektiiiii

gidip meydandan alıp gelcek çoçuklar

bayılzamm pekliyemiyrim cokacimcoook

büyük olan simitçiden alsınlar orası güzel yapıyo...

ay bikere hastndyim tad pizadan kumpir istedim..
ay bana bi kumpir geldiki iğrençç içinde sadece rus salatası var.. ne ketçap nede mayonezzzz..
okdar iğrençtikii
ne bilim kumpir içindeki salatalarıyla çeşit çeşit olacakki güzel olsun...
aradım adamları bi güzel sıvamıştım gidinde simitçiden öğrenin kumpir yapmayıııı iğremçti çöpe attım dedimm sırnaşık şey.. :):):)))

kızlar bişey sorcam ben salon koltuklarımı düz krem deri istiyorum...
ama tam deri koltuk hiç biyerde yok.. hep yanları sadece deriolup normalde gövdesi kumaş olanlar var..
vrmı bildiginiz biyerrr

canım koltuklarda kumaş seçimleri var deri yaptırabilirsin genelde yapıyo heryer

mesela ben yataştan köşe takımımı almıştım beyaz deriydi ben kumaş istedim

seçenekleri vardı beğendik yaptırdık
yataşada bak bence

yataşta o deri köşeyi gördüm siyah ve beyaz çeşitleri var..
ama oturma odasında sürekli oturuulur diye onu deri istemiyom..
salon koltuklarını baya düşündükten sonra deri spor olmalarına karar verdim amaa hiçbiyerde yok..

senin koltuk bu dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…