- Konu Sahibi Only_Eylul
-
olur canım öyle yapalım.beraber motive olalım
spor şart zaten.yeşil çayda zorlanmıyorum.
geldim kızlar işe başlayınca birde sabahları erken kalkınca inanın eve gelinc eyemek yiyip hemen yattım bende pazartesi günü sizlerle beraber başlıyoruz kızlar banada yarcımcı olurmusunuz şimdi sabahları altı buçukta kalkıyorum ve yedide evden çıkıyorum akşamları saat yedide evde oluyorum ben nasıl bri uygulama yapabilirimmmm
geldim kızlar işe başlayınca birde sabahları erken kalkınca inanın eve gelinc eyemek yiyip hemen yattım bende pazartesi günü sizlerle beraber başlıyoruz kızlar banada yarcımcı olurmusunuz şimdi sabahları altı buçukta kalkıyorum ve yedide evden çıkıyorum akşamları saat yedide evde oluyorum ben nasıl bri uygulama yapabilirimmmm
arkadaşlar bugün kimse yazmamış neredesiniz
sabah klasik kahvaltımı yaptım.
ara
1 elma
öğle
1 tabak çorba 1 dilim ekmek
ara
1 portakal 1 elma
akşam
meyve
yeşilçay
20dk. steppır+mekik
bugünlük bukadar.
selam kızlar ben bugün regl oldum mecburen diyet falan kalmadı
tatlı krizleri başladı canım yemek değil de sürekli tatlı istiyo meyve yedim az önce
sabahta 1 dilim çikolatalı ekmek şimdilik bu kadar regl bitsin diyete devam aklinialirimsmile
merhaba canım sen sadece meyve mi yedin bugün nerede yemekler sebze ? protein ?
arkadaşlar bugün tartıldım.
1 haftada 1 kilo gitti.
şuan 86 kiloyum.baya verilecek
kilom var.20 kilo gibi.diyete devam.
arkadaşlar sayfamıza yazalım geriye
düşmesin.
cnm gulgulmez sen sabahları elbiseyemi tartılıosun yoksa bir hafta önce tartıldıgın elbiseylemi tartılıosun çünkü elbiseden elbiseye çok fark edio öpt cnmmm:1hug:
merhaba bende regliyim.Benimde canım tatlı istiyor. Canının istediğini ye ama abartmadan. Sporda yaparsın kilo olmaz.
Gülgülmezcim çabuk gel artık
arkadaşlar beni yalnız bırakmayın......
Hoşgeldin canım.senin verilecek fazla kilon yok.geldim canım başladım bile bugün ama yeni bir karar aldım çevremdekiler
üst tarafımın tamamen kaybolduğunu söylüyo bende spora ve sıkılaşmaya
ağırlık vericem çünkü benim tek problemim üst bacak bölgem
gerçi abartı bişey yok ama dar giymek istediğimde yanlardan fırlıyolar aklinialirimsmile
yeme konusundada dikkat edicem tabi 57 kiloya 1 aydada
düşsem yeterli ....çünkü yüzüm çökmeye uzamaya başlıyo o zaman da
hoş olmuyı tabi :sm_confused: tabi kilo almayıda ihmal etmedim regl dönemimde kaydirigubbakcemile3
bu sabah tartıldım ve 59,9 geldim 60 olsam napardım mazallah eyvahedigeldismile
ama ölçülerim aynı kızlar hergün yediklerimi paylaşıcam ama dediğim gibi çok az yemiycem
sporuda günlük 1 saat olarak planladım bakalım şimdilik böyle :hulya:
Hoşgeldin canım.senin verilecek fazla kilon yok.
düşündüğün şekil yap.sonuç alırsın. darısı başıma
uzun bir yolum var.
yağmur maddi durmunu konumunu bilemem.ama senın kılonda olmuş biri olarak böle kandi başına uğraşıp bi ileri iki geri sarma.imkanın varsa iyi bi diyetısyene git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?