- Konu Sahibi Only_Eylul
kızlar bende kilo vermek istiorummm 60 kiloyum yaaaa 5 kilo vermem lazım bana yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolaymı zayıflarsın bilmem adını bile anmak istemediğim gerzek bi diyetısyen bana 1400-sonra 1600 yazdı vee hergün 15 km yürüme hergün 3000 metre yüzen ben sadece 3 ayda 6 kılo verdim.aklıma gelınce çıldırıyorum.yağ diye bişey yoktu diyette.cahıldım.oyda yıllar sonra 1100 kalori ile 2,5 ayda 10 kılo verdim.evde oturarak.ikisinede başlagıç kılom 78 di.birinde daha genç ve o kadar spor yapmama rağmen sonuç hüsran.artık gerisini düşün.yanı 1600 çok yüksek bi kalori..aramıza hoşgeldin canım.önerin için de teşekkür ederim.
özel bi diyetisyene gitmedim.aralıklarla devlet hastanesine ve
üniv. hastanesine gittim.ikiside 1600 kal. diyet verdi.
uygulanınca sonuç alınır eminim ama bu yaz taşındık
şu anda bir ilçedeyim. o anlamda imkanım yok.
sen neler uyguladın anlatırsan sevinirim.
kolaymı zayıflarsın bilmem adını bile anmak istemediğim gerzek bi diyetısyen bana 1400-sonra 1600 yazdı vee hergün 15 km yürüme hergün 3000 metre yüzen ben sadece 3 ayda 6 kılo verdim.aklıma gelınce çıldırıyorum.yağ diye bişey yoktu diyette.cahıldım.oyda yıllar sonra 1100 kalori ile 2,5 ayda 10 kılo verdim.evde oturarak.ikisinede başlagıç kılom 78 di.birinde daha genç ve o kadar spor yapmama rağmen sonuç hüsran.artık gerisini düşün.yanı 1600 çok yüksek bi kalori..
kızlar bende kilo vermek istiorummm 60 kiloyum yaaaa 5 kilo vermem lazım bana yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar kilo çizelgesi yapmayı bilen varmı
yardımcı olurmusunuz.
başlangıç:89
şimdi:85
hedef:65
yağmurcuk bir zamanlar 96 kılo idim.63 indim.ama şimdi 66 oldum.aslında demek istediğim eskiden derdimki 69 u görebilsem.ama şimdi çok mutsuzum.49 olmak istiyorum.zayıfladıkça dahaşişko hissediyorum kendimi.hatta 2 yıldır 68 altındayım.sorna 78 diyorum.beynım bile zor kabullendi düşün yanı.
bugun yediklerim
sabah
yarım dilim ekmek
bır adet haşlama yumurta
iki çatal peynır
domates,bol maydonoz
1 adet kuru incir
öğle
salata
yoğurt
bezelye
yarım simit
yarım portakal
not:ben tuz yağ şeker kullanmıyorum.diyetle ilgsi yok 20 yaşından beri.sadece çiğ zeytınyağı bi-iki tatlı kaşığı
canım boyun kaç cm. benim için 66 kg da çok iyi olur.
bence mutlu olman gerekir.önceleri (zayıfken) bende hep
kiloluyum derdim.şimdi o kilolarda olsam çok mutlu olurum.
Hoşgeldin canım.senin verilecek fazla kilon yok.
düşündüğün şekil yap.sonuç alırsın. darısı başıma
uzun bir yolum var.![]()
arkadaşlar kilo çizelgesi yapmayı bilen varmı
yardımcı olurmusunuz.
başlangıç:89
şimdi:85
hedef:65
boyum 1.60 ama ince kas yapısna sahibim.38 beden giyiyorum.ama şiko duryorum.
ben yaparım sana tatlım boy kaç vereliniortak
canım boyun kaç cm. benim için 66 kg da çok iyi olur.
bence mutlu olman gerekir.önceleri (zayıfken) bende hep
kiloluyum derdim.şimdi o kilolarda olsam çok mutlu olurum.
Merhaba bende 65 -66 kilolarda olmak istiyorum. Aynen meğer eskiden zayıfmışım. Göbeğim belli olmasın diye kazaklar bağlardım. Şimdi birşey bağladığım yok. :)))
Sağlıkla zayıflamalar diliyorum.
ben yaparım sana tatlım boy kaç vereliniortak
canım sonunda başardım.
çok teşekkür ederim.değişiklikleri takip etmek
daha kolay olacak.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.