- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
- Konu Sahibi Only_Eylul
-
ay cnm sorma ya benim diyet allak bullak oldu sabah kalktım kahvaltımı yaptım çok güzel bir şekilde sonra başvurduğum yerlerden birinden haber geldi görüşmeye gittim geldim derken saat oldu 5 eve geleli ve öğlen falan hiçbirşey yiyemedim iş görüşmem bakalım yarın sonuçlanacak umarım hayırlıysa hakkımda olur işe başlayınca daha düzenli yaparım diyetimi ama sen gülgülmez inanılmazsın cnm seni gördükçe daha çok azimleniyorum ve bu sefer başaracağım bu ayz bende göbeksiz düz bir karınla yaza girmek istiyorum.ayrıca lahana yağı aldım ve onuda kullanmaya başlaycağım.umarım işe yarar :):)Akşama sadece çorba ve salata bir dilim de kepek ekmeği olacak menümde
hoşgeldin canım a.s. tabi yaptıklarını yaz ve motive ol gitsin kilolar :dance:
1. Gün
kahvaltı 2 dilim kepek ekmek
beyaz peynir
maydanoz
şekersiz çay
saat 11
yarım kase kayısı komposto
öğle
1 dilim kepek ekmek
tavada 1 yumurta
saat 15.30
yarım kase kayısı kompostosu
akşam
fırında karnıbahar
1dilim ekmek
yoğurt
gece
1 meyve
2 fincan yeşil çay içtim.
20 dakika steppır taptım.
bugünlük bu kadar.
Günaydın canım.ikinci güne başladım.
topiğine yazmak bana iyi geldi.
cuma günü mü tartılıyorsun.
sıkıldım diyorsun.aman dikkat et.
bozmayalım.hep beraber devam edelim.
günaydın arkadaşlarım aman bozmamaya çalışalım farkındasanız ben kaç gündür yazmıyorum çünkü kendimi cezalandırdım kaçamak yaptımo yüzden kızıyodum kendime şimdi yeni bir ayla yeniden herseyin güsel olabileceği sözünü vererek devam diyorum ilk işim yatakdan kalkınca görebileceğim yere söz verdin sözünü tut yazdım :) bu sanırım beni yeterince motive eder
11. Gün
Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim salam
5 küp kaşar
Ara
1 muz
:1shok::1shok::1shok:arkadaşım tebrik ederim seni ne güzel olmuşsun:)) son olarak kaç kilosun yani ne kadar zaman da ne kadar verdin?...neler yaptın?anlatırmısın?
gülgülmez harikasın vallahi süper değişim :):9tebrik ederim işallah bizde böyle zayıflarda resimleimizi koyarız ama mide ve göbeğini nasıl yok ettin spor yaparak mı neler yaptın :
Gülgülmez tebrik ederim.büyük değişim.darısı başıma.
ne kadar zamanda verdin.ayrıntılı yazarmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?