Senin kilo olarak fazlan yok maşallah. Spor ile inceltirsin. Yürüyüş de kalça ve bacağı inceliyor. Pilateste çok etkili. Sporu bırakınca sıkılaşma kalmıyor. Sana gaz olduysa ne mutlu.6 ay önce 50 basen 88 de kalcaydi hareketsizlikten bir anda genişledi ev de kendi ağırlığımla biraz indirdigim programlardan biraz da youtubedan pilates egzersizleri yapıyorum yeme icmeye de dikkat ediyorum ama bi faydasını görmedim dahasu an senin konunu görünce bana da umut oldu
1 cm incelir incelmez yazıcam sanaSenin kilo olarak fazlan yok maşallah. Spor ile inceltirsin. Yürüyüş de kalça ve bacağı inceliyor. Pilateste çok etkili. Sporu bırakınca sıkılaşma kalmıyor. Sana gaz olduysa ne mutlu.Bana da bildirirsen sevinirim.
Hangi hareketleri yaptığına bağlı. Demekki en çok ön kasları çalıştırıyorsun. 2 cm çok iyi.Ya canim bir şey sorucam benim egzersizlerden sonra sadece ön bacaklarim agriyor yanlarda arkalarda ya da popo da ağrı yok acaba hareketleri yanlis mi yapiyorum bugünde bir ay spordan sonra vücut ölcülerimi ölctüm kalcamdan 2 cm azalmış ama bacaklarim ayni
Sadece pilates hareketlerini yapıyorum aletsiz.Diğer kaslarımda hic agrım sızım olmuyor,bi de incelme de olmayinca hareketleri yanlis mi yapiyorum algisina düştümHangi hareketleri yaptığına bağlı. Demekki en çok ön kasları çalıştırıyorsun. 2 cm çok iyi.
Sadece pilates hareketlerini yapıyorum aletsiz.Diğer kaslarımda hic agrım sızım olmuyor,bi de incelme de olmayinca hareketleri yanlis mi yapiyorum algisina düştüm
Sanmıyorum. Hareketlere devam edip, birde leslie eklersen çok güzel incelirsin.Sadece pilates hareketlerini yapıyorum aletsiz.Diğer kaslarımda hic agrım sızım olmuyor,bi de incelme de olmayinca hareketleri yanlis mi yapiyorum algisina düştüm
Maalesef acik hava da yürüme sansim olmuyor her gün 100 merdiven in çık yapıp bir de keşli ile 2 mil yapıyorumYürüyüş yapıyormusunuz ?
Aynen leslie ye yeni basladim.Bir de yavas yavas tüm vucut calismaya başlayacağımSanmıyorum. Hareketlere devam edip, birde leslie eklersen çok güzel incelirsin.
Yürüyüş gerçekten bacakları inceltiyor. Her hafta ölçebilirsin. Bunun yanında bacak inceltme için pilates hareketleride var. Onları da ekleyebilirsin.Sadece Leslie ile yediklerime dikkat ederek özellikle basen ve bacaklardan incelebilir miyim?