TARİH | KİLO | BEL | GÖBEK | G.ALTI | KALÇA | B.ÜSTÜ | KOL |
---|---|---|---|---|---|---|---|
13 EYLÜL | 54.4 | 69 | 88 | 90 | 98 | 55 | 29 |
15 HAZİRAN | 55.1 | 67 | 82 | 87 | 96 | 53 | 29 |
24 HAZİRAN | 53,5 | 66 | 81 | 87 | 94 | 53 | 28 |
1 TEMMUZ | 52.9 | 66 | 80 | 86 | 93 | 52 | 28 |
8TEMMUZ | 53.2 | ||||||
Daha yolun başındayım.Ziyaretiniz için teşekkürler. :)tebrikler :)))
ben havuzu bıraktım gitmiyorum hiç hala 59 kiloyum ... :/ dolgun olmayı seviyorum zayıf olmak istemiyorum ama göbek görmek istemiyorum ya...Bugün keyifsiz uyandım.Enerjim çok düşüktü.Sadece simit bölgesi için 50 tane hareket yaptım.Kilom yine 54.4 oldu şükür.Havuzda çok işe yaradı.Özellikle yazmayı bırakmıyorum.En kısa zamanda spor düzenimi oturtacağım inşallah.
Göbek hareketleri yapabilirsin.Bayram için ara verdik yarın havuz günü ama istedim vücuda ulaşacağım inşallah.ben havuzu bıraktım gitmiyorum hiç hala 59 kiloyum ... :/ dolgun olmayı seviyorum zayıf olmak istemiyorum ama göbek görmek istemiyorum ya...(
senin topiği gördüğümden beri bende başladım bir gün ara verdim sadece bugün pilates bandı ve topuyla göbek ve cardio egzersizleri yaptım 1 saat toplamda kahve yaptım şimdi bir de sabah sıkılaştırıcı inceltici krem aldım onu süründüm.Adamla ayrıldık dönünce beni tanıyamasın istiyorum :))))Göbek hareketleri yapabilirsin.Bayram için ara verdik yarın havuz günü ama istedim vücuda ulaşacağım inşallah.
Günlüğüme hoş geldin.senin topiği gördüğümden beri bende başladım bir gün ara verdim sadece bugün pilates bandı ve topuyla göbek ve cardio egzersizleri yaptım 1 saat toplamda kahve yaptım şimdi bir de sabah sıkılaştırıcı inceltici krem aldım onu süründüm.Adamla ayrıldık dönünce beni tanıyamasın istiyorum :))))
Günlüğüme hoş geldin.link verebiliyor muyuz bilmiyorum amabunu yaptım bugün
ama nedense ben spor yapınca karnım şişiyor ya da göbeğim anlamadım sende oluyor mu?
Nicke dikkat etmedim.Aynı kişiye ayrı ayrı mesaj yazmışım.Günlüğüme hoş geldin.Spor yapmana sebep olduysam ne mutlu bana.Başkalarının ne düşündüğü önemli değil, kendin için sporunu yapmalısın.Gerekeni yapınca zaten herkes dönüp dönüp sana bakacak merak etme. Hakkında hayırlısı olsun.
Günlüğüme hoş geldin.Bravo.Bir zamanlar bu videoyu denemiştim.Devam etmelisin.Karnım şişmiyor hava mı yutuyorsun acaba?
Sen bilirsin ama beslenmene biraz hareket edersen amacına çabuk ulaşırsın canım.Bugün sırada yoga bardı ve kendime çok güldüm.Kızlar nasıl elastik bacaklarını dümdüz uzatıyorlar ama benim bacak kıvrık.olabilie bilemedimm diyete devam yatmadan yoğurt iişine girdim:)