Gülfuren ve adım adım incelme günlüğü

Aslında dördüncü günü yapmam gerekiyordu ama salı günü başladım.Bugün üçüncü günü bitirdim şükür ve çok mutluyum.Bugünkü videoda kol,göğüs ve sırt çalışması vardı.Üzerine dört dakika eliptik ile hiit yaptım.Adımlarım azdı 1000 adım evin içinde yapabildim.Toplam 5000 adım.

Dördüncü gün videosu cvx kardiyo ağırlıklıydı ve su içinde kaldım.7000 adımı geçtim.Pazartesi günleri kilo ve ölçümlerimi ekleyeceğim.
Screenshot_20180914-234045_1.jpg

Kilo54.4 54.9 54.7
Bel 69 - 70-69

Göbek 88 - 88-81

Göbekaltı 90 - 92-87

Kalça 98 - 98-96

Bacak üst 55 - 55-54

Kol 29 - 29
Merhaba günlüğüm.Tabloyu uykuluyken düzenleyemedim.53 kiloya indim geri çıktım.Niyet ediyorum hayırla ve kolaylıkla 50 kg görmeye.😊
Yaz kilom ile aynı kilodayım nerdeyse ama daha inceyim.Ara sıra yaptığım spor ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Bugün 4.621 adım yaptım.
Thesquatgirl challenge 1 gününü yaptım.
1 km eliptik.Yan ve karın hareketleri ile günü tamamladım.

Challenge 2 ve 3 gün yapıldı ama yazmayı unuttum. Dün 7.500 adım yapınca spora halim kalmadı.

İstikrar yok. Ne zaman kilo vermeye ve spor yapmaya odaklansam daha hareketsiz oluyorum. Aç olmasam bile atıştırıyorum. Bu dakikadan itibaren midemi ve bedenimi dinlemeye niyet ediyorum.
Challenge yapmadım plank, yanlar ve kol çalıştım.

Evet bu hafta yürüyüşümü arttırdım. Yediklerimin oranını azalttım. Acıkmadan bir şey yemedim. Biraz plank, squat, yanlar için hareketler yaptım. Bugün 53.8 kg tartıda çıkan rakam. Bugün Erkin hocanın 17 dakika interval cardio videosuna başladım. Bu hafta her gün bununla başlayacağım. Haftaya ikinci videosunu ekleyip bir gün yapıp bir gün ara vereceğim. 3. hafta 3.videoyuda ekleyeceğim. Adım 6000 adım altına indirmeyeceğim.
Kilo 53.8
Bel 67
Göbek 81
Göbek altı 87
Kalça 94

Bu gün oruç tutabildim şükürler olsun. Pazarda oruç olacağım. 3 km interval eliptik, 24×20 kol hareketi, 3×10 başka kol hareketi yaptım.Videoyu her gün yapacaktım ama oruç olunca yapamadım ama boş da geçirmedim şükür.

Tekrardan başlıyorum bu sefer istediğim ölçülere ulaşacağıma eminim.Kas kuvvet diye bir site var. Evde antreman. Bugün başladım. Ölçülerim aynı. Bir set eksik yaptım. Vücudum alışınca bir set attiracagım. Screenshot_20190603-034602.png Screenshot_20190603-034542.png

Bayram araya girdiği için devam edemedim. Olsun yinede pes etmiyorum.😂 İstediğim ölçü ve kiloya gelip günlüğümü hayırla ve kolaylıkla kapatmaya niyet ediyorum. 💕

Eşim ile birlikte bugün diyete başladık. Diyet demiyelim sağlıklı beslenme diyelim. Kas oranını arttırmak için de spora başlayacağım. Bugün baslayacaktım ama yatılı misafir geldi. Adımsayarımda 5000 adıma ayarlamıştım. 6000 adıma ayarladım. Her hafta 500 adım artıracağım. Yaptığım sporuda buraya ekleyeceğim. Yarın ölçülerimi de alacağım.

Öğlen
Hindistan cevizli 2 küp şekerli filtre kahve ( şekersiz çay ve kahve içmeye niyet ediyorum.)
İnce hamur orta pizzadan iki küçük dilim
Orta Türk kahvesi

Akşam
Kıymalı bezelye 7-8 kaşık
Yoğurt 4-5 kaşık

Ara
Çay (şekerli)
1 bisküvit

Ara
Kiraz saplı çay

Su bol içtim ama kaç litre bilmiyorum.

Adım
6378

Bu sabah 54.5 ve - 600 gram güne başladım. Yediğim karbonhidratların vücudumda tutmuş olduğu ödemi attım. Bugünde beslenmemi dengelemeye çalıştım. Spor yok, adım sayım da çok az.
Sabah
2 küçük pişi
1 yumurta
Peynir
Domates, Salatalık

Ara
Türk kahvesi
1 hurma

Ara Yemeğe yakın
3 kayısı
5 kiraz

Akşam yemeği
7 kaşık bezelye yemeği
1 küçük hindi pirzola
1 kaşık püre
1 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
Salata

Ara
Maden suyu
Form çay

Su fazla içtim ama litresini bilmiyorum
Spor yok

Bu sabah 54.1 kg ile güne başladım.

1 km koşu bandı
2 km eliptik bisiklet
Yarım çömelme 4×15
Adımlama 3×8
Kırık dizle doğrulma 4×12
Parmak ucunda yükselme 3×15
Plank 30 saniye
4300 adım

Kahvaltı
Yarım simit
Bir dilim peynir
Bir yağda yumurta
Domates, Salatalık
Çay

Ara
2 kayısı
6 tane kiraz
Bir avuç çekirdek
Form çay

Akşam
Kabak, havuç, kırmızı biber sote
Sarımsaklı yoğurt

Ara
Çay
Soda
Bitki çayı

Bugün 53.9 kg ile güne başladım ve hedefime 3.900 kg kaldı.
Sabah
Avuç içi kadar pizza
Salamlı yumurta
Peynir
Salatalık, Domates
Çay
Avuç içi kadar iki dilim karpuz

Ara
1 Türk kahvesi
1 hurma

Ara Akşam yemeginden 15 dakika önce
2 kayısı
1 erik
4 kiraz

Akşam
Bir buçuk kepçe yeşil mercimek yemeği
2 kaşık yoğurt
Marul, havuç salata

Ara
Türk kahvesi
Hurma

Bol su. Bir bardak naneli, limonlu yeşil çay

Spor
3 km eliptik

Yarım çömelme: 4×15
Adımlama: 3×8
Kırık dizle doğrultma: 4×11
Parmak ucunda yükselme: 3×15
Dizleri karna çekme 2×20
Yarım mekik: 3×15
Süpermen: 3×6

4 km eliptik

Eğilip dambıl çekme 4×12
Omuzdan dambıl kaldırma 4×8
Dambıl yana açış: 4×8
Dambıl öne açış: 4×8
Şınav: 4×15
Dambıl itiş: 4×12
Ayakta dambıl kaldırma: 4×12
Dambıl itiş: 4×12

Bugün çok karışık beslendim. Yazmak için uğrasamayacağım. ☺️

Ay basenlerini ve kalcani nasil incelttin ben 161 boyda 49 kilo olmama ragmen 54 üst bacak 94 kalça :KK43: spor salonuna gidemiyorum maalesef evde yapılabileceklere tavsiyen var mı

Ay basenlerini ve kalcani nasil incelttin ben 161 boyda 49 kilo olmama ragmen 54 üst bacak 94 kalça :KK43: spor salonuna gidemiyorum maalesef evde yapılabileceklere tavsiyen var mı
Bana göre baya zayıfsın. ☺️Demekki seninde yağ oranın fazla, kas oranın az. Yada kemikler ile mi alakalı.Ben de bu konuda tam bilgi sahibi değilim. İnstagramda paylaşım yapıyorlar. Bacak eritme falan diye onları uyguladın mı?

6 ay önce 50 basen 88 de kalcaydi hareketsizlikten bir anda genişledi ev de kendi ağırlığımla biraz indirdigim programlardan biraz da youtubedan pilates egzersizleri yapıyorum yeme icmeye de dikkat ediyorum ama bi faydasını görmedim daha :KK43: su an senin konunu görünce bana da umut oldu

X