- 4 Haziran 2024
- 538
- 968
- 28
- Konu Sahibi kedimediyedi
Yine bi koç burcunun radarına girdim daha doğrulamam benSeni yazdım aslan parçası daha da unutmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine bi koç burcunun radarına girdim daha doğrulamam benSeni yazdım aslan parçası daha da unutmam
Ama koçlar birine kafayı takarsa anında canına okur yıllarca beklemezler, o hafızada tutma olayı intikam için değil gerçekten hiçbir şeyi unutamıyor oluşumuzdan.Kesinlikle öyle ya. Çok yakın arkadaşım vardı koç burcu, çok fedakar da bi kızdı Allah var hala severim kendisini. Atıyorum ufak bi konuda lisede tartışmışız aradan geçmiş 10 sene ya ON SENE çat bi anda şu tarihte sen bana zaten şunu demiştin diye önüme koyardı ben tarihi geç konuyu unutmuşum ama. Başka yakın arkadaşımın nişanlısı da koç burcu geçen hafta geçmişte aklında kalan konuyu açmış ondan tartışmışlar arkadaşım diyor ki ben konuyu hatırlamıyorum o detayını hatırlıyor. Eski patronum da koç burcuydu adam öyle bi detaycıydı ki hayretler içinde izliyordum. Yani ben koç burçlarından korkuyorum özetle
koç hafızasını kıskanıyorum sanırım ben daha dün ne yediğimi zor hatırlarım konu sahibinin burcunu da merak etmedim değil amaAma koçlar birine kafayı takarsa anında canına okur yıllarca beklemezler, o hafızada tutma olayı intikam için değil gerçekten hiçbir şeyi unutamıyor oluşumuzdan.
Ben istemsiz aklımda tutuyorum her şeyi, buna numaralar plakalar da dahil
Eşim balık burcu, sıfır hafıza unutulmaması gereken her şeyi benim hafızaya yüklüyor
Su grubuyum demiş, kedimediyedi ’nin açtığı bazı konuları biliyorum çok duygusal bir kadın ve her şeyi kafasına takıyor hazırcevap biri de değil, balık ya da yengeç olma ihtimali yüksek.koç hafızasını kıskanıyorum sanırım ben daha dün ne yediğimi zor hatırlarım konu sahibinin burcunu da merak etmedim değil ama
Genel olarak çok mu takıntılısınız? 5 yıl önceki basit bir olayı gündeme getirmeniz garip olmuşMerhaba arkadaşlar geçmişte yaşadığım bir olay nedense beynim geri getirmeye çalıştı gelmişken ben de belki yorum okursam bu olayi hafızamdan silerim diye konu actim.
4 5 yıl önce eski oturduğumuz evde sabah gidip akşam gekiyorduk bazen de vardiyalı çalıştığımız için gece olmuyorduk izin günlerimizde de evde olmuyorduk yani kısacası çok evde kalmıyorduk misafir çok nadir gelir gelirse kardeşlerim annemler vs gelir yani evde bir hayalet gibiydik o derece fakat buna ragmeeennnn kizkardesim ile gece bir konu yüzünden gülme krizine girdik kendimizi durdurmadık..aslında kontrollü de gülüyorduk ama nedene ses çok gitmiş galiba alttan bildiğiniz sopa ile dürtüldük şaka gibi ..bunca zaman el üstünde tutulcagimiz yerde bir kerecik güldük diye resmen bize kesin sesinizi dedi o günden sonra kriz geleceği zaman aklımıza bu olay gelip daha da krize giriyorduk.simdi ben bu kadını görüyorum siz ce konuşmalı miyim?yoksa tekrar sil baştan mı ne diyorsunuz?
AyıpsınYa şimdi ben bu konuya güleceğim ama korkuyorum bir 5 yıl sonra siz bana gülmüştünüz diye buraya yazıp beni deşifre eder misiniz acaba
Evet duygularımla hareket ederim akrep burcu ay burcu ve gunes burcum da akrep hiç olaya yüzeysel bakmayıp irdeliyorum ondan galibaSu grubuyum demiş, kedimediyedi ’nin açtığı bazı konuları biliyorum çok duygusal bir kadın ve her şeyi kafasına takıyor hazırcevap biri de değil, balık ya da yengeç olma ihtimali yüksek.
Koç olsa komşuya çoktan lafını söylemiş konuyu kapatmış olurdu, lafı yapıştıramadığı yerde kavga ederdi, üstünüze afiyet ateşten midir nedir biz biraz gözü karayızdır azıcık da edepsiz
hahaha tespit gibi tespitSu grubuyum demiş, kedimediyedi ’nin açtığı bazı konuları biliyorum çok duygusal bir kadın ve her şeyi kafasına takıyor hazırcevap biri de değil, balık ya da yengeç olma ihtimali yüksek.
Koç olsa komşuya çoktan lafını söylemiş konuyu kapatmış olurdu, lafı yapıştıramadığı yerde kavga ederdi, üstünüze afiyet ateşten midir nedir biz biraz gözü karayızdır azıcık da edepsiz
kiz cidden anlasan burclardan basligi acanin koc olmadigini okudugun gibi bastan anlardin. koc biri ona anirarak guldugu anda alttan vursa ayni hizda tepinerek cevap verir askdhs sonra du napiyom ben ya hakli lan kadin deyip kendine sover. asla bir seyi 5 yil icinde de tutamaz, max kadini ertesi gun gorunce "kusura bakmayin saatten haberimiz yoktu dikkat ederiz artik ama sen de nasi vuruyon be abla matkap gibisin mubarek " minvalinde konusup girgira vurarak inceden bi yukselir yine sjshdhdshkoç hafızasını kıskanıyorum sanırım ben daha dün ne yediğimi zor hatırlarım konu sahibinin burcunu da merak etmedim değil ama
Takıntılı değilim ama unutmuyorumGenel olarak çok mu takıntılısınız? 5 yıl önceki basit bir olayı gündeme getirmeniz garip olmuş
Ben konuyu şöyle algıladım sanırım, hafızaya atmış bu olayı belki kinlenmiş de olabilir hesabını sormaya yer arıyor, oysa duygusallıktan içine atmış üzüldüğü için unutamamış da olabilir bu açıdan bakmadım. Dediğiniz gibi ateş grubu olsa o gün hakkından gelirdi.Su grubuyum demiş, kedimediyedi ’nin açtığı bazı konuları biliyorum çok duygusal bir kadın ve her şeyi kafasına takıyor hazırcevap biri de değil, balık ya da yengeç olma ihtimali yüksek.
Ben koçun hafızasından dolayı 5 sene içinde tutma olayıyla bağdaştırdım sanırım ama düşününce doğrusunuzhahaha tespit gibi tespit
kiz cidden anlasan burclardan basligi acanin koc olmadigini okudugun gibi bastan anlardin. koc biri ona anirarak guldugu anda alttan vursa ayni hizda tepinerek cevap verir askdhs sonra du napiyom ben ya hakli lan kadin deyip kendine sover. asla bir seyi 5 yil icinde de tutamaz, max kadini ertesi gun gorunce "kusura bakmayin saatten haberimiz yoktu dikkat ederiz artik ama sen de nasi vuruyon be abla matkap gibisin mubarek " minvalinde konusup girgira vurarak inceden bi yukselir yine sjshdhdsh
belli ki sizin koclarla biraz husumet ver, Allah yardimciniz olsun sjdgdsh aslen ne demek istedigini anlayip sevene cennet anlamak istemeyip sadece inatlasip bostan sallayana cehennem olur koclar
Ben de akrep burcuyum yükselenim de akrep, akrep kini böyle bir şey değil. Akrepler mantıklı şeylere kinlenir böyle hem insanları rahatsız edip hem kendini haklı görmez zira başkasının ayakkabısını giyip dünyaya bakmayı da çok iyi bilir.Olabilir su grubuyum ay burcum güneş burcum akrep baktım normalmiş bunlar
Canınıza yazık, komşunuz muhtemelen anlık tepki gösterdi alttan vurduğu sizin de sustuğunuz an konu onun için kapandı, aşırı duygusallık sizi yıpratır ufak bir olay yaşadığınız kişi dahi meseleyi çoktan unutmuşken hala düşünüyor olmanız size üzüntü.Evet duygularımla hareket ederim akrep burcu ay burcu ve gunes burcum da akrep hiç olaya yüzeysel bakmayıp irdeliyorum ondan galiba
Koç çok tanıdık var hepsi fokur fokur kaynıyor
Kusura bakmayın deyip alttan alarak özür dilerken, karşıdaki el kol hareketi yapar bir de saydırırsa bence koçtan kaçsın he bak o zaman hafıza kartından hatunla ilgili her şeyi çıkarıp ortaya döker sinirlenince makineli tüfek gibi saydırır, çenesiyle öldürürhahaha tespit gibi tespit
kiz cidden anlasan burclardan basligi acanin koc olmadigini okudugun gibi bastan anlardin. koc biri ona anirarak guldugu anda alttan vursa ayni hizda tepinerek cevap verir askdhs sonra du napiyom ben ya hakli lan kadin deyip kendine sover. asla bir seyi 5 yil icinde de tutamaz, max kadini ertesi gun gorunce "kusura bakmayin saatten haberimiz yoktu dikkat ederiz artik ama sen de nasi vuruyon be abla matkap gibisin mubarek " minvalinde konusup girgira vurarak inceden bi yukselir yine sjshdhdsh
belli ki sizin koclarla biraz husumet ver, Allah yardimciniz olsun sjdgdsh aslen ne demek istedigini anlayip sevene cennet anlamak istemeyip sadece inatlasip bostan sallayana cehennem olur koclar
İyi de bu kin değil ki?belki biraz takmış olabilirim kafaya bu da gayet normal benceBen de akrep burcuyum yükselenim de akrep, akrep kini böyle bir şey değil. Akrepler mantıklı şeylere kinlenir böyle hem insanları rahatsız edip hem kendini haklı görmez zira başkasının ayakkabısını giyip dünyaya bakmayı da çok iyi bilir.
Akrep kiniyle bilinir ondan dedim. Takıntılı olmak tek bir burcu has bir şey değil o insanın psikolojisiyle alakalı. Ben şahsen amaaan der geçerim bunu 5 sene düşünecek kadar beynimi boşa yoramam.İyi de bu kin değil ki?belki biraz takmış olabilirim kafaya bu da gayet normal bence
Ayrıca kin güdersem pasif agresif olmam
Yani karşılaştıkca bu olay aklıma geliyor gün içinde dur düşüneyim demiyorum kiAkrep kiniyle bilinir ondan dedim. Takıntılı olmak tek bir burcu has bir şey değil o insanın psikolojisiyle alakalı. Ben şahsen amaaan der geçerim bunu 5 sene düşünecek kadar beynimi boşa yoramam.