Güldük diye ...

Sessiz bir komşusunuz diye takdir beklediniz, evde çok yaşamıyorsunuz diye bir defa gürültü yapma hakkına sahip olduğunuzu düşündünüz ama komşunuz zaten evde yoklar bari bugün gürültü yapsınlar demedi öyle mi 😳 Allah bunları bildiği gibi yapsın, insanlar zaten evi kullanmıyor bir kere kahkaha atmış sizi rahatsız etmişler çok mu? Ne olacak ki normalde hayalet gibi yaşıyorlar eee bu defalıkta görmezden gelemediler mi?
Aklımı okudun gerçekten. Hayır evde kadın dövme çocuk dövme sesleri olsaydı eminim ki öyle bir tepki gelmeyecekti burada ki ikiyüzlülük beynim kabul etmiyor demeki ki

Yok artik ya vallahi yok artik kac zaman önceki olay şuan mi takinti haline mi geldi üstelik bu kadar basit birşey için.. ayrıca niye sizi millet el üstünde tutmasi gerekiyor anlayamadim ? apartmanda yaşiyorsunuz evde olun veya olmayin o sizi ilgilendirir apartmandakileri değil.. bir kere gulduk nolmus yani diyemezsiniz yasam alani sadece sizin degil.
Gerçekten bir kere ve ani gelisti olabilir yani kahkahalar rahatsız etti insanı tanıdık bir duygu değildi galiba korktular. Yazik

gece vakti sesli gülerek komşuları rahatsız etmeye hakkınız yok
gece belli bir saatten sonra herkesin dikkatli olması gerekiyor
sizin normalde pek gürültü yapmamanız bir lütuf değil, olması gerekeni yapmışsınız zaten sessiz olmaya dikkat ederek.
yani el üstünde tutulmanız gereken bir durum yok ortada, zaten sessiz olmanız gerekir.
herkesin sessiz olması gerekir, gürültü yapmamaya özen göstermesi gerekir.
bazen istem dışı bişeyler olabilir, kimse ayda alemde bir oldu diye anlayış göstermek zorunda değil neticede geç saatte olan bişey
biz de zamanında gece vakti istem dışı olan bazı seslerden dolayı alt komşudan uyarı yedik
bizimki biraz sakarlık biraz da kedimizin yere eşya atmasından kaynaklı bir durumdu
ve biz hiçbir zaman kin duymadık, evet haklıydı, gece vakti kedi yere bişey düşürünce gerçekten ses oluyordu ve bunun önüne geçmek için uğraştık
işin garip tarafı kedinin aslında öyle bir huyu yoktu, niye o dönem öyle bişey yaptı onu da anlamadım
ama oldu ve kin duymadık, hak verdik, durumu düzelttik vs
yani sizin 5 sene önceki olaya kafayı takmanız, gidip konuşayım demeniz çok tuhaf kusura bakmayın
Evet karşıma çıktıkça adrenalin tavan

Evet sorunum bu .
Kopamıyorum her şey beni eskiye götürüyor neden eskiyi arıyorum siz ce?mutluyum huzurluyum halbuki ailemle. çocukluğum hiç iyi geçmedi travmatik çok şeyler yaşadım tanık oldum .surekli keske soyle olsaydı diyorum her anımda bazen yürüyüşte bazen biriyle sohbet ederken bile..
Önceden de buna benzer konu açmışsınız, konular gerçekse muhakkak iyi bir psikoloğa gidin.

Merhaba arkadaşlar geçmişte yaşadığım bir olay nedense beynim geri getirmeye çalıştı gelmişken ben de belki yorum okursam bu olayi hafızamdan silerim diye konu actim.
4 5 yıl önce eski oturduğumuz evde sabah gidip akşam gekiyorduk bazen de vardiyalı çalıştığımız için gece olmuyorduk izin günlerimizde de evde olmuyorduk yani kısacası çok evde kalmıyorduk misafir çok nadir gelir gelirse kardeşlerim annemler vs gelir yani evde bir hayalet gibiydik o derece fakat buna ragmeeennnn kizkardesim ile gece bir konu yüzünden gülme krizine girdik kendimizi durdurmadık..aslında kontrollü de gülüyorduk ama nedene ses çok gitmiş galiba alttan bildiğiniz sopa ile dürtüldük şaka gibi ..bunca zaman el üstünde tutulcagimiz yerde bir kerecik güldük diye resmen bize kesin sesinizi dedi o günden sonra kriz geleceği zaman aklımıza bu olay gelip daha da krize giriyorduk.simdi ben bu kadını görüyorum siz ce konuşmalı miyim?yoksa tekrar sil baştan mı ne diyorsunuz?
Ya gerçekten ne şanslısınız Allah başka dertler vermesin 😁🙏 keşke şöyle dertlerimiz olsa 😂

Bi de, kimse sizi gece verdiğiniz rahatsızlık yüzünden diğer günler yoksunuz diye el üstünde tutmak zorunda değil ki. Belki hastaydı ya da hasta yakını vardı, belki çok zor uykuya dalıyo sabah erken kalkması gerekir uyandırmış da olabilirsiniz ya da o gün modunda değildi ki her türlü rahatsızlık hissetmiş uyarmış vurmuş. yani burada başka bi eve gidecek kadar çok geç saatte gece ses çıkartmış olmanız alalede sizin hatanız.
5 yıl önce özür dileseydiniz selam verip de ok ama bugün bunu konuyu açarsanız kadın size ne diyon aaaaggh bakışı atabilir 😂😂 yani ben olsam ne atardım 😂😂

Aklımı okudun gerçekten. Hayır evde kadın dövme çocuk dövme sesleri olsaydı eminim ki öyle bir tepki gelmeyecekti burada ki ikiyüzlülük beynim kabul etmiyor demeki ki
Dalga geçiyorum sizinle 😂 tabi ki ses yapma, insanları rahatsız etme gibi bir lüksünüz yok isterseniz sadece yazdan yaza gelin.

Bu konu neden yorsun beni gayet haklıyım burda ben değil sopa öteki gün sorardım neye güldünüz bu kadar bana da söyleyin derdim sahsen

Ya işte ertesi gün siz “bu zamana kadar hiçbir gürültümüz olmamışken ilk seferinde duvara vurmanız çok ayıp” demeliydiniz o zaman. Demediğiniz için şuan her şey boş, kadın unutmuştur bile

alttan bildiğiniz sopa ile dürtüldük
"Merhaba komşu... Bu saatte kapınızı neden çaldığımı merak ediyorsunuzdur. Hatırlıyor musunuz 5 yıl önce bizi alttan dürtmüştünüz... 👉🏻👈🏻 yaa demek hatırlamadınız? Oysaki ben hiç unutmadım 🙃 ifade edilmeyen duygular daima hortlar, ben bu konuda sizinle yüzleşmediğim için bu travmayı daima içimde diri tuttum. şimdi atıp kurtulmak istiyorum. Neden 5 yıl önce o gece bizi alttan sopa ile dürttüğünüzü sorabilir miyim?"

Buyrun komşunun kapısını çalıp hiç duraksamadan okuyabileceğiniz bir monolog yazdım sizin için. teşekküre gerek yok, bol şans.

X