Güldük diye ...

"Merhaba komşu... Bu saatte kapınızı neden çaldığımı merak ediyorsunuzdur. Hatırlıyor musunuz 5 yıl önce bizi alttan dürtmüştünüz... 👉🏻👈🏻 yaa demek hatırlamadınız? Oysaki ben hiç unutmadım 🙃 ifade edilmeyen duygular daima hortlar, ben bu konuda sizinle yüzleşmediğim için bu travmayı daima içimde diri tuttum. şimdi atıp kurtulmak istiyorum. Neden 5 yıl önce o gece bizi alttan sopa ile dürttüğünüzü sorabilir miyim?"

Buyrun komşunun kapısını çalıp hiç duraksamadan okuyabileceğiniz bir monolog yazdım sizin için. teşekküre gerek yok, bol şans.
Vallahi on numara yazmışsın inşallah chatgbt senden çalmaz canım..

Ya gerçekten ne şanslısınız Allah başka dertler vermesin 😁🙏 keşke şöyle dertlerimiz olsa 😂

Bi de, kimse sizi gece verdiğiniz rahatsızlık yüzünden diğer günler yoksunuz diye el üstünde tutmak zorunda değil ki. Belki hastaydı ya da hasta yakını vardı, belki çok zor uykuya dalıyo sabah erken kalkması gerekir uyandırmış da olabilirsiniz ya da o gün modunda değildi ki her türlü rahatsızlık hissetmiş uyarmış vurmuş. yani burada başka bi eve gidecek kadar çok geç saatte gece ses çıkartmış olmanız alalede sizin hatanız.
5 yıl önce özür dileseydiniz selam verip de ok ama bugün bunu konuyu açarsanız kadın size ne diyon aaaaggh bakışı atabilir 😂😂 yani ben olsam ne atardım 😂😂
Millet kahkahaya aç bunlar da tok evin kedisi gibi

images-3.jpeg

Ates grubu asla gecmisi kurcalamaz
Ben aslanım hayatımda eğlencesine stalk bile yapmamışımdır gerçekten geçmişle o kadar alakam yok ama koç burçlarının geçmişle bir savaşı oluyor, akıllarında tutup olur olmadık yerde hatırlatıp can sıkabiliyorlar. Bunu tanıdığım 3 koç burcunda da gözlemledim o yüzden genelleme yaptım

Ben aslanım hayatımda eğlencesine stalk bile yapmamışımdır gerçekten geçmişle o kadar alakam yok ama koç burçlarının geçmişle bir savaşı oluyor, akıllarında tutup olur olmadık yerde hatırlatıp can sıkabiliyorlar. Bunu tanıdığım 3 koç burcunda da gözlemledim o yüzden genelleme yaptım
Olabilir su grubuyum ay burcum güneş burcum akrep baktım normalmiş bunlar

Hiç bilmiyorsunuz o zaman gecmişle en işi olmayan burçtur koç :) etrafindaki 3 kişiyle olmaz o iş biraz araştırbak anlarsın ateş burçlarida birbirine benzer ayrıca baya bi

Hiç bilmiyorsunuz o zaman gecmişle en işi olmayan burçtur koç :) etrafindaki 3 kişiyle olmaz o iş biraz araştırbak anlarsın ateş burçlarida birbirine benzer ayrıca baya bi
Aslında ilgiliyimdir biraz burçlarla, koç burcunda fil hafızası var ya gerçekten unutmuyorlar yeri gelince çat diye önüne koyuyorlar sana dosyayı şu tarihte şunu yaptın şunu dedin diye. Unuttum diyen koç burcu tanımadım daha. Tabi yükselen burç, ay burcu farklılığı etki ediyor.

Aslında ilgiliyimdir biraz burçlarla, koç burcunda fil hafızası var ya gerçekten unutmuyorlar yeri gelince çat diye önüne koyuyorlar sana dosyayı şu tarihte şunu yaptın şunu dedin diye. Unuttum diyen koç burcu tanımadım daha. Tabi yükselen burç, ay burcu farklılığı etki ediyor.
Laf sokmakla geçmişte takılı kalmak çok başka birşey çünkü intikam soğuk yenen yemektir :KK53:

Evet yengeç de olabilir. Ama bilmiyorum ben koç hissediyorum 😂😂
Koç burcu geçmişi travma haline getirmez, bir komşu gülüyorsunuz deyip alttan sopayla vurunca 5 yıl beklemez o sopayı ona anında yedirir 😬 biliyorum çünkü koçum😵‍💫
kedimediyedi kedimediyedi insanları bu kadar kafanıza takmayın.

Bu doğru, beyin beyin değil mübarek her olayın bir dosyası olur hafızada, geçmiş dosyayı bulmak için koç beyni önce bir search eder sonra dosyayı tak önüne koyar, plakalar telefon numaraları her şeyi beynine yazar, ürkünçtür çünkü koçlar😂

Ya şimdi ben bu konuya güleceğim ama korkuyorum bir 5 yıl sonra siz bana gülmüştünüz diye buraya yazıp beni deşifre eder misiniz acaba :KK8:

Bu doğru, beyin beyin değil mübarek her olayın bir dosyası olur hafızada, geçmiş dosyayı bulmak için koç beyni önce bir search eder sonra dosyayı tak önüne koyar, plakalar telefon numaraları her şeyi beynine yazar, ürkünçtür çünkü koçlar😂
Kesinlikle öyle ya. Çok yakın arkadaşım vardı koç burcu, çok fedakar da bi kızdı Allah var hala severim kendisini. Atıyorum ufak bi konuda lisede tartışmışız aradan geçmiş 10 sene ya ON SENE çat bi anda şu tarihte sen bana zaten şunu demiştin diye önüme koyardı😂 ben tarihi geç konuyu unutmuşum ama. Başka yakın arkadaşımın nişanlısı da koç burcu geçen hafta geçmişte aklında kalan konuyu açmış ondan tartışmışlar arkadaşım diyor ki ben konuyu hatırlamıyorum o detayını hatırlıyor. Eski patronum da koç burcuydu adam öyle bi detaycıydı ki hayretler içinde izliyordum. Yani ben koç burçlarından korkuyorum özetle 😂😂

X