Güldük diye ...

Aklımı okudun gerçekten. Hayır evde kadın dövme çocuk dövme sesleri olsaydı eminim ki öyle bir tepki gelmeyecekti burada ki ikiyüzlülük beynim kabul etmiyor demeki ki

Gerçekten bir kere ve ani gelisti olabilir yani kahkahalar rahatsız etti insanı tanıdık bir duygu değildi galiba korktular. Yazik

Evet karşıma çıktıkça adrenalin tavan

Önceden de buna benzer konu açmışsınız, konular gerçekse muhakkak iyi bir psikoloğa gidin.

Ya gerçekten ne şanslısınız Allah başka dertler vermesin keşke şöyle dertlerimiz olsa

Bi de, kimse sizi gece verdiğiniz rahatsızlık yüzünden diğer günler yoksunuz diye el üstünde tutmak zorunda değil ki. Belki hastaydı ya da hasta yakını vardı, belki çok zor uykuya dalıyo sabah erken kalkması gerekir uyandırmış da olabilirsiniz ya da o gün modunda değildi ki her türlü rahatsızlık hissetmiş uyarmış vurmuş. yani burada başka bi eve gidecek kadar çok geç saatte gece ses çıkartmış olmanız alalede sizin hatanız.
5 yıl önce özür dileseydiniz selam verip de ok ama bugün bunu konuyu açarsanız kadın size ne diyon aaaaggh bakışı atabilir yani ben olsam ne atardım

Aklımı okudun gerçekten. Hayır evde kadın dövme çocuk dövme sesleri olsaydı eminim ki öyle bir tepki gelmeyecekti burada ki ikiyüzlülük beynim kabul etmiyor demeki ki
Dalga geçiyorum sizinle tabi ki ses yapma, insanları rahatsız etme gibi bir lüksünüz yok isterseniz sadece yazdan yaza gelin.

Bu konu neden yorsun beni gayet haklıyım burda ben değil sopa öteki gün sorardım neye güldünüz bu kadar bana da söyleyin derdim sahsen

Ya işte ertesi gün siz “bu zamana kadar hiçbir gürültümüz olmamışken ilk seferinde duvara vurmanız çok ayıp” demeliydiniz o zaman. Demediğiniz için şuan her şey boş, kadın unutmuştur bile

alttan bildiğiniz sopa ile dürtüldük
"Merhaba komşu... Bu saatte kapınızı neden çaldığımı merak ediyorsunuzdur. Hatırlıyor musunuz 5 yıl önce bizi alttan dürtmüştünüz... yaa demek hatırlamadınız? Oysaki ben hiç unutmadım ifade edilmeyen duygular daima hortlar, ben bu konuda sizinle yüzleşmediğim için bu travmayı daima içimde diri tuttum. şimdi atıp kurtulmak istiyorum. Neden 5 yıl önce o gece bizi alttan sopa ile dürttüğünüzü sorabilir miyim?"

Buyrun komşunun kapısını çalıp hiç duraksamadan okuyabileceğiniz bir monolog yazdım sizin için. teşekküre gerek yok, bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…