Tatlı Tarifi Gül Tatlısı - Filiz İrmik sponsorluğunda

Ccoooook tesekkur ederim :KK200: gercekten lezzetide cok iyi. Yapmani tavsiye ederim:KK52:
Ben 1 kez yapmıştım ama ten rengi gül oldu tabi Benimki ler :KK53:
Böyle renkli hiç aklıma gelmemişti. Tsk farklı fikir için. :KK60:
Bir de ben biraz yuvarlaklari kalın yapmışım herhalde içleri hamur kaldıydı :oops:

Ben 1 kez yapmıştım ama ten rengi gül oldu tabi Benimki ler :KK53:
Böyle renkli hiç aklıma gelmemişti. Tsk farklı fikir için. :KK60:
Bir de ben biraz yuvarlaklari kalın yapmışım herhalde içleri hamur kaldıydı :oops:
Bende normal hamur renginde yapmistim bir iki kez zaten kalin olunca gullerin yapraklari aciliyor sekilleri iyi olmuyor bide hamur biraz sert oluyor ama bu tarifi denerseniz seveceginize eminim:KK200:

Sendende tarif istiyoruz deynepnaz deynepnaz
Nevresteye dedim zaten.İlk önce başkaları sunumlarını yapsın.Eğer fazla iddialı görmezsem katılabilirim dedim.:KK45:Maşallah 4 sunumun dördü de birbirinden güzel.Açıkçası tırstım.:KK53:@Yagmurun_kizi da diyor ki,ben senin yerine yarışırım ,tatlı konusunda iddialıyım diyor.

Nevresteye dedim zaten.İlk önce başkaları sunumlarını yapsın.Eğer fazla iddialı görmezsem katılabilirim dedim.:KK45:Maşallah 4 sunumun dördü de birbirinden güzel.Açıkçası tırstım.:KK53:@Yagmurun_kizi da diyor ki,ben senin yerine yarışırım ,tatlı konusunda iddialıyım diyor.

Tatlı konusunda iddialiyim emme sunum tırt onu netcez:KK70:

O zaman Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi senide bekliyoruz deynepnaz deynepnaz sende dahil:KK9::rolleyes:

X