- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
Bende bu tarifle birinci olmuştum Umarım sanada şans getirir @talhayasir
Ellerine Emeklerine sağlık,yarışmada başarılar dilerim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam sana alistim artik dov bakalim DoverbasMadalyalılar dövse kızmazsın ama
Aaaa inanmiyorum hic bilmiyordumbana gecen yarismanin linkini atar misin canim GERCEKKKTEN cok sasirdim senide tebrik ediyorumBende bu tarifle birinci olmuştum Umarım sanada şans getirir @talhayasir
Tabiki atarım bakAaaa inanmiyorum hic bilmiyordumbana gecen yarismanin linkini atar misin canim GERCEKKKTEN cok sasirdim senide tebrik ediyorum
Sen yazana kadar profilinden ben baktım bile.Açtığı konulardan baktım.Aaaa inanmiyorum hic bilmiyordumbana gecen yarismanin linkini atar misin canim GERCEKKKTEN cok sasirdim senide tebrik ediyorum
Gercekten su an cok saskinim ben 2012den beri ilk kez bu ay girdim Kk ye 4 senedir hic ugramiyodum zaten hesabimin kapandigini zannediyodum ama kismet işte demek yarismaya girmek varmis....link icin tesekkurlerTabiki atarım bak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gul-tatlisi-piyale-un-sponsorlugunda.606574/
Başka tariflerlede yarışmalara katılmıştım. Ama nasip tatlılarda birinci olmakmış
Cok sasirdim ama yaaaSen yazana kadar profilinden ben baktım bile.Açtığı konulardan baktım.
Biliyomusun pro üyeler sen onları dikizlediğinde görüyorSen yazana kadar profilinden ben baktım bile.Açtığı konulardan baktım.
Begenmene çooook sevindim canim tavsiye ederim eger yaparsan herkes bayilacaktir emin olabilirsin
3 oy değil 2 oy kullanılıyor..Buna da mı zam geldi yoksa.
Cooook teşekkür ederim begenmene cook sevindimEllerinize sağlık, sunumunuz çok hoş olmuş. Başarılar dilerim:)
O zaman şimdiden ellerine sağlık canimyaparsan fotoları bizimle paylas lutfenBegenmek ne demek bayıldım cok guzel grunuyr kesın yapcam cok tesekkur ederım
Evet 2 oy hakkimiz var canimHahaha kahvaltı sfralarında 3oy kullandım dıye hatrladım ben yanlış hatrlıyrumdur neyse :)
O zaman şimdiden ellerine sağlık canimyaparsan fotoları bizimle paylas lutfen
Cok tesekkurlertatlınızı da sunumunuzuda çok başarılı buldum.başarılar dilerim
Tesekkur ederim begenmene cook sevindimBunlarin kendisi gul zaten
Harika gorunuyor ellerinize saglik