-
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Bu krem yurtdisinda yok malesef. Annem su an izinde, gelirken getirebilir belki ona ismarlicam. Her eczanede de yokmus okudugum kadariyla....Canim madelebii kullanin isterseniz deneyin ..ben suan tuo bebek asamasindayimm..o yuzden..hicbirsey deneyemiyorum..ama kasiyer arkadasin yuzu okada puruzsuzduki..bana dedigine gore iltihapli cok kotu sivilceler olusmus ondada..ve duzenli 2 senedir kullaniyormus..tonigindende almis..bebek gibiydi yuzu..bu bebk islerinden sonra bende alip kullanmayi dusunuyorum..cok gecmis olsun..
Trendyol'da varmış, kimi iyi yorum yapmış kreme kimi kötü. Yağlı demişler kreme. Yağlı ciltlere iyi gelmeyebilirCanim madelebii kullanin isterseniz deneyin ..ben suan tuo bebek asamasindayimm..o yuzden..hicbirsey deneyemiyorum..ama kasiyer arkadasin yuzu okada puruzsuzduki..bana dedigine gore iltihapli cok kotu sivilceler olusmus ondada..ve duzenli 2 senedir kullaniyormus..tonigindende almis..bebek gibiydi yuzu..bu bebk islerinden sonra bende alip kullanmayi dusunuyorum..cok gecmis olsun..
Canim instada w-lab kozmetik diye bi adres var orada satiliyor..sanirim 400 bin kusur takipcileri var..inan kremi bende bilmiyorum..tek bildigimm..kasiyer kizin bana yardim etmeye calismasiydi..onerdi orda.ayak ustu..hatta bu insta sitesinin ismini o verdi bana..kampanya gunlerini takip et dedi..kampanya oldugunda 3 er ..5 er al dedi..yani fazla fazla al dedi..indirime giroyomus sanirim.bazen..ama o sadece madelep degil tonigindende kullanmis..Kremin görselini atar mısınız?
Trendyol'da varmış, kimi iyi yorum yapmış kreme kimi kötü. Yağlı demişler kreme. Yağlı ciltlere iyi gelmeyebilir
Seramid cok onemliymis.Seramid icerikli kremler.Cilt bariyerini onarmak.O kadar cok okuyorum ki ne iyi gelir ne yapilir diye.Lazer tedavisiyle minimuma indirenler var ama her cilt tipine gitmez.Benimki gibi ultra hassassa mesela.
Merhaba iz kaldi derken bende gecirmisim ama farketmeden tedavi olmadigim ocin vucudumun heryerinde izler var sizin de oyle mi izleri farkedince doktora gittim roza gecirmissin dedi.Bulunduğunuz ilde tıp fakültesinde geleneksel ve tamamlayıcı tıp anabilim dalı var mı? Akapunktur tedavisi iyi gelebilir.
Benim gül hastalığı değil anca tanı konmamış ama gül hastalığına çok benzeyen döküntğlerim çok stresli bir dönemimde oldu. Bağırsak enfeksiyonu ile birlikte oldu hatta. Defalarca kortizon, ilaç, krem, iğne fayda etmedi ilaç azalttı sonra atak yine atak... Beslenme şeklimi düzenledşm sıfır şeker, gluteni çok az, laktoz da sadece az Bi yoğurt harici tüketmedim. Döküntülerim kaşıntım gitti izi kaldı. O da deniz suyu ile azalıyor.
Merhaba iz kaldi derken bende gecirmisim ama farketmeden tedavi olmadigim ocin vucudumun heryerinde izler var sizin de oyle mi izleri farkedince doktora gittim roza gecirmissin dedi.
Rozasea ise yok oyle bir sey. Dr unuz ne diyor?Arkadaşlar benim de yüzümde gül hastalığı başladı Allah korusun bu hastalık kansere donuşmuyor degil mi internette saçma sapan şeyler görünce korktum
Gül hastalığı rose gibi bir şey dedi sıcakta durma nemli yerlerde, acı yeme falan dediRozasea ise yok oyle bir sey. Dr unuz ne diyor?
Gunes kremi cok onemli. Ve stres cok etkiliyor
Gul hastaligi zaten rozasea oluyor. 1.gunesten korunun.Gül hastalığı rose gibi bir şey dedi sıcakta durma nemli yerlerde, acı yeme falan dedi
Ben de var . Dr..unuzu dinleyin. Yukarida yazan arkadasin tavsiyelerini de dikkate alin.Gül hastalığı rose gibi bir şey dedi sıcakta durma nemli yerlerde, acı yeme
Tehlikeli bir hastalık değil o zaman demiGul hastaligi zaten rozasea oluyor. 1.gunesten korunun.
2.asiri sicak asiri soguklardan korunun.
3.fazla sut ve sut urunleri kullanmayin.
4.her urunu yuzunuze surmeyin. mutlaka dermatologa gidin.
5.peeling, kese vs bunlardan kacinteh
Korktum tehlikeli bir hastalık diye öyle bir şey değil demiBen de var . Dr..unuzu dinleyin. Yukarida yazan arkadasin tavsiyelerini de dikkate alin.
Gunes ve stres beni cok etkiliyor. Dikkat ettigim surece yok gibi bir sey yuzumde